Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 37 835
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • У Диспансера ...♥♥♥

Той е бе, ейййй голям съм физиономист значи  Joy Joy Joy
Може и да не е той като се загледах, ама си приличат де  Mr. Green

# 256
  • близо до брега на морето
Аз ли съм кьорава-не е той бе Shocked гаранте Joy Joy Joy

# 257
  • София

Хазал Филиз Кючуккьосе е омъжена за актьора Туан Туналъ който и партнира в сериала "Морска звезда"

а този който играеше в "Брак с чужденец"  се казва Йозгюр Чевик

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 13:24 от БлагаВест

# 258
Здрасти Hug Hug Hug

Тая главната ли беше у Морска звезда newsm78

# 259
  • Дубай
Не е главната
Тази е

Привет готини
 Hug Hug Hug

# 260
Не е главната
Тази е

Привет готини
 Hug Hug Hug
Аааа тая се сетих Laughing и една руса помня дет я беше срам че е бедна Laughing

Я коя песен са пускали у Възела Laughing

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239095%2F0762d … l_wall_-113691288

# 261
Тая морска звезда ни я знам Joy Joy Joy идея си нямам-тогава съм била далеч hahaha hahaha hahaha

# 262
  • Дубай
Не е главната
Тази е

Привет готини
 Hug Hug Hug
Аааа тая се сетих Laughing и една руса помня дет я беше срам че е бедна Laughing
Да имаше Бану май се казваше гледах го малко преди години ама нещо не ме грабна

# 263
Не е главната
Тази е

Привет готини
 Hug Hug Hug
Да имаше Бану май се казваше гледах го малко преди години ама нещо не ме грабна

И аз я гледах в началото ----актрисата Зезе не съм , но съпругът и в реала -да - той беше синът - ученолюбко на роднините на момичето от снимката - Дениз

# 264
Не е главната
Тази е

Привет готини
 Hug Hug Hug

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239095%2F0762d … l_wall_-113691288

Дали има линк на всички песни от Възела - аз по принцип не обичам извивки и орнаментики особено турски , но в този сериал музиката е много хубава .Актрисата , която играе сестрата на Али е певица и имаше в една от сериите песен - тя свиреше на пианото...

# 265
# 266
Не е главната
Тази е

Привет готини
 Hug Hug Hug

Тази песен не беше ли и в Двете лица, или аз бъркам?

# 267
  • In the light side of the Moon!
привет моми4ета  Hug

много ми хареса еп. много неща се разкриха, дадоха ни много стръв!

да си призная, колкото и да ми е отврат Зезето, като герой, актрисата много добре се справя, а с Емко нама4каха 4ершафите страхотно, добре го представиха. Браво!

сега,  4удя се ако Асу е сестрата на Емко....въпреки, 4е говорят за брат, брат......и пак брат, ама то при турците май няма кардешимка, има само кардешим....та ако Асуто е сестрата и е от Галип, защо Хакъ я гледа... 4ак толкоз ли е добър тоз 4овек  newsm78
прислужницата каза, 4е майката на Емир е била много вярна и никога не би изневерила. тогава си мисля 4е Хакъ е бил влюбен в нея и затова й е помагал.......
абе каквото и да е ще ни го покажат, само се моля да е нещо логи4но  Joy Joy Joy Joy

Фили  Hug Тюлай (актрисата, която играе сестрата на Али ) не е певица, а театрален артист има много театрални постановки и мисля 4е това и е 2ри сериал. Но може и да пее, има и песни с 4етин Текиндор бившия на ЗеринТекиндор, дето играеше в Карадай

да ви кажа, снощи съвсем слу4айно ровейки се в тубето попаднах на филма на Ибрахим и сегашната му партньорка във възела, 4е й забравих името. Садедже сен се казва филма, гледах го с англ суб, малко лош английски но разбираем. Много ми хареса филма, незнам дали сте го гледали, Ибрахим там играе пак като Али, много добре изигра ролята си!!!

хайде из4езвам да се приготвям за барбекю!!!

хубав ден!

# 268
Меги Hug аз съм го гледала още като лапнах по Ибрахим Joy с бг.субки-хареса ми Hug...приятно барбекю

# 269
привет моми4ета  Hug

много ми хареса еп. много неща се разкриха, дадоха ни много стръв!

да си призная, колкото и да ми е отврат Зезето, като герой, актрисата много добре се справя, а с Емко нама4каха 4ершафите страхотно, добре го представиха. Браво!

сега,  4удя се ако Асу е сестрата на Емко....въпреки, 4е говорят за брат, брат......и пак брат, ама то при турците май няма кардешимка, има само кардешим....та ако Асуто е сестрата и е от Галип, защо Хакъ я гледа... 4ак толкоз ли е добър тоз 4овек  newsm78
прислужницата каза, 4е майката на Емир е била много вярна и никога не би изневерила. тогава си мисля 4е Хакъ е бил влюбен в нея и затова й е помагал.......
абе каквото и да е ще ни го покажат, само се моля да е нещо логи4но  Joy Joy Joy Joy

Фили  Hug Тюлай (актрисата, която играе сестрата на Али ) не е певица, а театрален артист има много театрални постановки и мисля 4е това и е 2ри сериал. Но може и да пее, има и песни с 4етин Текиндор бившия на ЗеринТекиндор, дето играеше в Карадай

да ви кажа, снощи съвсем слу4айно ровейки се в тубето попаднах на филма на Ибрахим и сегашната му партньорка във възела, 4е й забравих името. Садедже сен се казва филма, гледах го с англ суб, малко лош английски но разбираем. Много ми хареса филма, незнам дали сте го гледали, Ибрахим там играе пак като Али, много добре изигра ролята си!!!

хайде из4езвам да се приготвям за барбекю!!!

хубав ден!
Меги , да вярно , че е театрал , но мислех и че е певица , знам и песента с Текиндор . аз се впечатлих от нея още в Аси .Но наистина песните във Възела са  много хубави - и това го казва рокаджийка като мен ( аз съм вярно много откачена съчетание от рок и турски сапунки  smile3532)
Приятно барбекю , скъпа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт