Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 218
  • 754
  •   2
Отговори
# 390
Легнахте ли бре Laughing Дотътрих се и аз, ама един час ми отне да ви прочетем ooooh! Трябва да земем пример от адаша и да минавам на верев и аз Mr. Green
А, ся на будните, мараба Hug Hug Hug
Мерсаж за озетчето, фрага и снимките bouquet но.....никъде не видях някой прострелян Naughty следователно няма произведен изстрел Naughty А, ся кажете, кой аджеба е глухара Mr. Green и защо премълчавате това Crossing Arms Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy че за да има произведен изстрел, задължително ли е да е прострелян някой Laughing куршумът се забива и в земята, и в стената, и тем подобни hahaha нали ти казахме с Ирка, че нема да уцели никой  hahaha hahaha

Мичонка Hug Heart Eyes
Васе Hug Heart Eyes ше почакате до сряда, за да разберете точно колко големи глухарки сте Joy Joy Joy
Ся по сериозно  Laughing колко и да е смотан и тъп Тарък, колкото и да го е манипулирал Емко, няма как да стигне до стрелба Thinking Достатъчно ужасен е дори самия факт, че е мандахерцал оръжие и е заплашил родния си брат с него, опирайки го до гърдите му ooooh! Въпреки, че уби без да иска оная, все още има някаква доблест и са му останали някакви ценности, имайки предвид че е израснал в  ''семейство на честта'' Laughing
Фраговете винаги са подвеждащи и като се позамислих, стигнах до горепосоченото разсъждение Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Съгласна съм с теб Peace но поради факта, че аз чувам изстрел, разсъждавам, че изстелът е произведен без да иска, както каза Ирка- сборичкали са се, пистолетът е гръмнал и куршумът не е нацелил никой Laughing
Shocked Shocked Shocked тебе ще обявим за най големия глухар Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Отивам да дремнем, че ше ставам в 5.00 да карам наще на летището ooooh! свърши гоститу  Cry

Ади лека Васе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 391
Скрит текст:
Легнахте ли бре Laughing Дотътрих се и аз, ама един час ми отне да ви прочетем ooooh! Трябва да земем пример от адаша и да минавам на верев и аз Mr. Green
А, ся на будните, мараба Hug Hug Hug
Мерсаж за озетчето, фрага и снимките bouquet но.....никъде не видях някой прострелян Naughty следователно няма произведен изстрел Naughty А, ся кажете, кой аджеба е глухара Mr. Green и защо премълчавате това Crossing Arms Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy че за да има произведен изстрел, задължително ли е да е прострелян някой Laughing куршумът се забива и в земята, и в стената, и тем подобни hahaha нали ти казахме с Ирка, че нема да уцели никой  hahaha hahaha

Мичонка Hug Heart Eyes
Васе Hug Heart Eyes ше почакате до сряда, за да разберете точно колко големи глухарки сте Joy Joy Joy
Ся по сериозно  Laughing колко и да е смотан и тъп Тарък, колкото и да го е манипулирал Емко, няма как да стигне до стрелба Thinking Достатъчно ужасен е дори самия факт, че е мандахерцал оръжие и е заплашил родния си брат с него, опирайки го до гърдите му ooooh! Въпреки, че уби без да иска оная, все още има някаква доблест и са му останали някакви ценности, имайки предвид че е израснал в  ''семейство на честта'' Laughing
Фраговете винаги са подвеждащи и като се позамислих, стигнах до горепосоченото разсъждение Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Съгласна съм с теб Peace но поради факта, че аз чувам изстрел, разсъждавам, че изстелът е произведен без да иска, както каза Ирка- сборичкали са се, пистолетът е гръмнал и куршумът не е нацелил никой Laughing
Shocked Shocked Shocked тебе ще обявим за най големия глухар Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Отивам да дремнем, че ше ставам в 5.00 да карам наще на летището ooooh! свърши гоститу  Cry

Ади лека Васе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е, жалко, че си тръгват Sad но пак ше дойдат Laughing
Ади, лека Миме Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 01:50 от savovas

# 392
  • In the light side of the Moon!
Ми4онка  Hug мъл4и си бе джанъм, 4е после ще ни сцепят от майтапи  ooooh!
някой даже беше писал, 4е Лейля я застрелват  Laughing

# 393
Ми4онка  Hug мъл4и си бе джанъм, 4е после ще ни сцепят от майтапи ooooh!
някой даже беше писал, 4е Лейля я застрелват  Laughing
Laughing е, голема работа Laughing тя има тренинг, а и ти ще го добиеш hahaha таман ще се наслаждаваш на пожарникарчетата Laughing

# 394
  • In the light side of the Moon!
Ми4онка  Hug мъл4и си бе джанъм, 4е после ще ни сцепят от майтапи ooooh!
някой даже беше писал, 4е Лейля я застрелват  Laughing
Laughing е, голема работа Laughing тя има тренинг, а и ти ще го добиеш hahaha таман ще се наслаждаваш на пожарникарчетата Laughing

Joy Joy Joy Joy аз и без да ме сцепват им се наслаждавам бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 395
  • София
Добро утро момичета! Hug

Скрит текст:

Извинявам се, за нахлуването рано сутринта, но ако може да ми кажете 24 епизод на "Севдата" излъчен ли е? Че, не го намерих в Ют.,а нямам време да ви чета за да разбера какво се случва. Embarassed
И, благодаря на Еванджелин Hug за превода! Хубав ден!  bouquet

# 396
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Камелия Hug 24 еп. ще се излъчи в сряда Hug
Адашчеее Hug Hug Hug Hug -ма мноо ми липсваш бееееее-с тоз дойч нЪ забрай хептен,дано си добре и скоро ще ми превеждаш-като имам нужда Laughing
Хубав ден Hug Hug Hug

# 397
Добро утро Hug Hug Hug
Камелия Hug 24 еп. ще се излъчи в сряда Hug
Адашчеее Hug Hug Hug Hug -ма мноо ми липсваш бееееее-с тоз дойч нЪ забрай хептен,дано си добре и скоро ще ми превеждаш-като имам нужда Laughing
Хубав ден Hug Hug Hug
Адаш Hug Heart Eyes  тук съм Laughing даже ви чета редовно, но не винаги имам време да пиша Laughing
Тоя дойч ми скъси живота ooooh! На Ирчока мъките свършиха, а мойте ше продължат една година ooooh! ooooh! ....и не чекай ти превеждам скоро, че кофата не се пълни Crossing Arms ама ич... ooooh!
А, ся здравейте бандааа Hug Hug Hug Hug
Камелия  Hug мерси за кафенцето Heart Eyes
Хубав ден на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 398
Good morning !
Мимчета  Hug Hug
Само да припомня , че и аз съм от глухарките .А готиния пожарникар на Меги го искам , та ако ще Гага-та да ме  #2gunfire

# 399
Привет, сладурани  Hug Hug Hug

Камелия  Hug Heart Eyes Миметата  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Филипинче  Hug Heart Eyes

# 400
Привет, сладурани  Hug Hug Hug

Камелия  Hug Heart Eyes Миметата  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Филипинче  Hug Heart Eyes

Еви-  Hug, Камелия- Hug

# 401
  • София
Привет момичета  Hug
лек ден и приятно пиене на кафе с Несли  Heart Eyes

# 402

"... Надеюсь меня поймут мои фанаты, но мне в Кара севде больше ловить нечего... Как бы не старалась, разлучить Кемаля и Нихан не удалось... Я ухожу... Увидимся в другом сериале ✋ Ваша Асу ❤"

"Черная любовь"😏😏😏 #Crazy #Crazy #Crazy

# 403
Скрит текст:

"... Надеюсь меня поймут мои фанаты, но мне в Кара севде больше ловить нечего... Как бы не старалась, разлучить Кемаля и Нихан не удалось... Я ухожу... Увидимся в другом сериале ✋ Ваша Асу ❤"

"Черная любовь"😏😏😏 #Crazy #Crazy #Crazy
Терзи  Hug Heart Eyes това са фенски мечти  Laughing

Линде  Hug Heart Eyes

# 404
  • Дубай
Здравейте прекрасни.  Hug  Hug Hug
Хубав слънчев ден

Общи условия

Активация на акаунт