Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 230
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Геро  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 376
  • близо до брега на морето
Ааааа главния на Сладкото го не дишам Sick
стискай гьоза ма-аз нал по принцип не аресвам некой екранни половинки hahaha hahaha hahaha и съм привикнала hahaha hahaha hahaha...ма обикновено мижам за кадъните Joy Joy Joy Joy Joy-пък тая снаа взе че ми ареса Joy Joy Joy Joy

# 377
стискай гьоза ма-аз нал по принцип не аресвам некой екранни половинки hahaha hahaha hahaha и съм привикнала hahaha hahaha hahaha...ма обикновено мижам за кадъните Joy Joy Joy Joy Joy-пък тая снаа взе че ми ареса Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha тя е сладурка Heart Eyesтоя ми е грозян ooooh! а до нея ептем Laughing

Това вика страршата сестра ли ти е rotfImao

# 378
Фуркан ли Laughing и на мен не ми е най, ма го преглъщам Laughing

# 379
линк за датата, с по-добро качество  Peace

http://data-bg.net/details.php?id=25823&rated=1

Аз Фуркан го харесвах много в булките, но тук ми е леко смотан бе  Thinking

Някои сигурно знаят, че съм голяма фенка на Ханде, а и Шукрю харесвам  Peace

# 380
Давай Гришо bg bg bg

Карато отлете за след 2 дена Laughing

# 381
Aaa, лека полека идвате на моя сценарий Laughing Laughing Laughing
Гони, телефонните разговори на Туфо са с мъж, щото Асуто не знае за Емко Laughing и конците ги дърпа Хак Бей Laughing дефакто Туфо играе за него Laughing  а пък Хак е проучил кой е Туфо /възможно е и да е син на сестрата на Нурсен, както каза Галип Laughing защо му е да лъже Емко за това/, казал му е, че Г.. го е отделил от семейството му и затова се е сработил с Х... против семейство К... Laughing и той си отмъщава заедно с него. Laughing

Момичета, тази теория издиша..., ако Хакъ е този дето дърпа конците... защо ще помага на Нихан да се освободи от Емирчо? Той иска Асу да се жени за Кемо Thinking

# 382
  • София
Давай Гришо bg bg bg

По кой канал го дават  newsm78

# 383
Давай Гришо bg bg bg

По кой канал го дават  newsm78
sport+hd

# 384
Aaa, лека полека идвате на моя сценарий Laughing Laughing Laughing
Гони, телефонните разговори на Туфо са с мъж, щото Асуто не знае за Емко Laughing и конците ги дърпа Хак Бей Laughing дефакто Туфо играе за него Laughing  а пък Хак е проучил кой е Туфо /възможно е и да е син на сестрата на Нурсен, както каза Галип Laughing защо му е да лъже Емко за това/, казал му е, че Г.. го е отделил от семейството му и затова се е сработил с Х... против семейство К... Laughing и той си отмъщава заедно с него. Laughing

Момичета, тази теория издиша..., ако Хакъ е този дето дърпа конците... защо ще помага на Нихан да се освободи от Емирчо? Той иска Асу да се жени за Кемо Thinking
Като й помага, това не значи, че  веднага ще се освободи и автоматично ще се съберат Laughing има доста препятствия пред тях и той го знае Laughing Емко би ли й дал развод , родителите на Кемо ще приемат ли отново Нихан Laughing през туй време ще си действа за замисъла да ги ожени с Асуто Laughing и ще стане по някое време, поне годеж Laughing листчето, дето го пази Нихан, трябва да влезе в употреба Laughing

# 385
Легнахте ли бре Laughing Дотътрих се и аз, ама един час ми отне да ви прочетем ooooh! Трябва да земем пример от адаша и да минавам на верев и аз Mr. Green
А, ся на будните, мараба Hug Hug Hug
Мерсаж за озетчето, фрага и снимките bouquet но.....никъде не видях някой прострелян Naughty следователно няма произведен изстрел Naughty А, ся кажете, кой аджеба е глухара Mr. Green и защо премълчавате това Crossing Arms Mr. Green

# 386
Eве , Вили smile3525  благодаря, изгледах филмчето много свежичко
 Hug Hug Hug

# 387
Легнахте ли бре Laughing Дотътрих се и аз, ама един час ми отне да ви прочетем ooooh! Трябва да земем пример от адаша и да минавам на верев и аз Mr. Green
Мерсаж за озетчето, фрага и снимките bouquet но.....никъде не видях някой прострелян Naughty следователно няма произведен изстрел Naughty А, ся кажете, кой аджеба е глухара Mr. Green и защо премълчавате това Crossing Arms Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy че за да има произведен изстрел, задължително ли е да е прострелян някой Laughing куршумът се забива и в земята, и в стената, и тем подобни hahaha нали ти казахме с Ирка, че нема да уцели никой  hahaha hahaha

Мичонка Hug Heart Eyes

# 388
Joy Joy Joy Joy Joy Joy че за да има произведен изстрел, задължително ли е да е прострелян някой Laughing куршумът се забива и в земята, и в стената, и тем подобни hahaha нали ти казахме с Ирка, че нема да уцели никой  hahaha hahaha

Мичонка Hug Heart Eyes
Васе Hug Heart Eyes ше почакате до сряда, за да разберете точно колко големи глухарки сте Joy Joy Joy
Ся по сериозно  Laughing колко и да е смотан и тъп Тарък, колкото и да го е манипулирал Емко, няма как да стигне до стрелба Thinking Достатъчно ужасен е дори самия факт, че е мандахерцал оръжие и е заплашил родния си брат с него, опирайки го до гърдите му ooooh! Въпреки, че уби без да иска оная, все още има някаква доблест и са му останали някакви ценности, имайки предвид че е израснал в  ''семейство на честта''  Laughing
Фраговете винаги са подвеждащи и като се позамислих, стигнах до горепосоченото разсъждение Mr. Green

# 389

Скрит текст:

Мичонка Hug Heart Eyes
Васе Hug Heart Eyes ше почакате до сряда, за да разберете точно колко големи глухарки сте Joy Joy Joy
Ся по сериозно  Laughing колко и да е смотан и тъп Тарък, колкото и да го е манипулирал Емко, няма как да стигне до стрелба Thinking Достатъчно ужасен е дори самия факт, че е мандахерцал оръжие и е заплашил родния си брат с него, опирайки го до гърдите му ooooh! Въпреки, че уби без да иска оная, все още има някаква доблест и са му останали някакви ценности, имайки предвид че е израснал в  ''семейство на честта'' Laughing
Фраговете винаги са подвеждащи и като се позамислих, стигнах до горепосоченото разсъждение Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Съгласна съм с теб, не и нарочно да стреля Peace но поради факта, че аз чувам изстрел, разсъждавам, че изстрелът е произведен без да иска, както каза Ирка- сборичкали са се, пистолетът е гръмнал и куршумът не е нацелил никой Laughing

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 01:43 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт