Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 231
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Гони  Hug Heart Eyes няма нужда да се извиняваш  Laughing Както виждаш, тук всеки си пише каквото му харесва, то и затова темата е толкова пъстра и ентересан  ooooh! Mr. Green

Зизи  Hug Heart Eyes еми щом ти харесва, цитирай се  Peace на мен не ми пречи, сигурна съм че и на Мимето  Hug не пречи  Joy Joy Joy

Ама тук сме се събрали от кол и вЪже бе  Laughing някои чепати, някои миротворци, ама сме все Убавици и умници 4470  Mr. Green

еле па Я   bowuu bowuu bowuu

благодаря за превод4етата моми4ета  Hug Hug

Гони  Hug травмата нанесена на Емо е налице....тя сега тепърва ще избива нанякъде. тия цялото им сем и сигурно вси4ките им роднини до 9то коляно са такива, ако ни върнат при дядото на Емко и пра-пра дядото, кой знае какви гадорий ще видим  Joy Joy Joy

вси4ки са влюбени в някой , който не е влюбен в тях и на всяка цена трябва да го притежават, 4е таз Асу и тя такваз...само дето е малко по-търпеливка  Joy Joy Joy

MegiTeo Hug bouquet Травмата на Емко наистина е голяма..... И при всички опити предварително да се разкрие сестра ли има Емко или брат - наблюдавайки Асуто - ами тя цял Емко - като характер..... Искам го - ама на всяка цена..... Не знам как ще се развие сценария, но въпреки, че разговорите на Туфан по тела - клонят към брат, аз съм си вече на мнение, че Асуто ще е неочакваният сюрпиз за Емир...... Те просто си приличат  - по много точки..... Peace Peace

# 361
Гони  Hug Heart Eyes няма нужда да се извиняваш  Laughing Както виждаш, тук всеки си пише каквото му харесва, то и затова темата е толкова пъстра и ентересан  ooooh! Mr. Green

Зизи  Hug Heart Eyes еми щом ти харесва, цитирай се  Peace на мен не ми пречи, сигурна съм че и на Мимето  Hug не пречи  Joy Joy Joy

Ама тук сме се събрали от кол и вЪже бе  Laughing някои чепати, някои миротворци, ама сме все Убавици и умници 4470  Mr. Green

Гони  Hug травмата нанесена на Емо е налице....тя сега тепърва ще избива нанякъде. тия цялото им сем и сигурно вси4ките им роднини до 9то коляно са такива, ако ни върнат при дядото на Емко и пра-пра дядото, кой знае какви гадорий ще видим  Joy Joy Joy

вси4ки са влюбени в някой , който не е влюбен в тях и на всяка цена трябва да го притежават, 4е таз Асу и тя такваз...само дето е малко по-търпеливка  Joy Joy Joy

Гони Hug
Меги тая като я видя всеки път се уверявам че мн прилича на Зезето   hahaha hahaha hahaha
Нещо не по темата ама гледате ли капките няма такъв смях  Joy Joy Joy

# 362
  • София

MegiTeo Hug bouquet Травмата на Емко наистина е голяма..... И при всички опити предварително да се разкрие сестра ли има Емко или брат - наблюдавайки Асуто - ами тя цял Емко - като характер..... Искам го - ама на всяка цена..... Не знам как ще се развие сценария, но въпреки, че разговорите на Туфан по тела - клонят към брат, аз съм си вече на мнение, че Асуто ще е неочакваният сюрпиз за Емир...... Те просто си приличат  - по много точки..... Peace Peace
+  newsm10  И аз си мисля че Асу ще се окаже сестра на Емир
а това че постоянно ни натрапват Туфан е за заблуждение той е едно поставено лице за изпълнение на определена поръчка - и пак според мен поръчителят е Хакъ бей

# 363

а това че постоянно ни натрапват Туфан е за заблуждение той е едно поставено лице за изпълнение на определена поръчка - и пак според мен поръчителят е Хакъ бей

Туфан е син на Нурсен - не изключвам, а и съм сигурна, че Галип го е отделил от майка му, и го държи, като залог  за затворената й уста .... но, точно тук не мога да хвана логиката на сценаристите, как Туфан играе за уж "брата или сестрата на Емир", а е подвластен на Галип.....Обичам загадките, но тук сценаристите наистина си играят с нас.....Ще видим...... има няма - ден-два  Joy Joy Joy Joy - е, все пак ако и се разкрие поне нещо и в тази серия, де..... Heart Eyes

# 364
  • София

Туфан е син на Нурсен - не изключвам, а и съм сигурна, че Галип го е отделил от майка му, и го държи, като залог  за затворената й уста .... но, точно тук не мога да хвана логиката на сценаристите, как Туфан играе за уж "брата или сестрата на Емир", а е подвластен на Галип.....Обичам загадките, но тук сценаристите наистина си играят с нас.....Ще видим...... има няма - ден-два  Joy Joy Joy Joy - е, все пак ако и се разкрие поне нещо и в тази серия, де..... Heart Eyes
Има логика Туфан да е син на Нурсен  Naughty
но не мога все още да разбера кой му дърпа конците - не е Галип със сигурност и затова си мисля че тъй като точно Галип го е отделил от майка му а Хакъ бей е помогнал на майката на Емир и тук някъде е разковничето  Peace

И нашето прекрасно момиче  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 21:42 от БлагаВест

# 365
Aaa, лека полека идвате на моя сценарий Laughing Laughing Laughing
Гони, телефонните разговори на Туфо са с мъж, щото Асуто не знае за Емко Laughing и конците ги дърпа Хак Бей Laughing дефакто Туфо играе за него Laughing  а пък Хак е проучил кой е Туфо /възможно е и да е син на сестрата на Нурсен, както каза Галип Laughing защо му е да лъже Емко за това/, казал му е, че Г.. го е отделил от семейството му и затова се е сработил с Х... против семейство К... Laughing и той си отмъщава заедно с него. Laughing

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 22:15 от savovas

# 366
Аз па не четем нищо писано по филма Laughing само Хак бей кат срешнем тогаз Mr. Green

# 367
Аз па не четем нищо писано по филма Laughing само Хак бей кат срешнем тогаз Mr. Green
Laughing Laughing Laughing Laughing еее, че ти го посочи него, още в началото, без да се е развило действието още Peace нормално е да четеш за него Laughing изгледа ли серията newsm78

# 368
Laughing Laughing Laughing Laughing еее, че ти го посочи него, още в началото, без да се е развило действието още Peace нормално е да четеш за него Laughing изгледа ли серията newsm78
Тц Laughing после Laughing ся капките гледам rotfImao

# 369
Тц Laughing после Laughing ся капките гледам rotfImao
Joy Joy Joy Joy Joy и аз Laughing

# 370
Мацки, да ви разведря малко от мрачните мисли за Карато, с една нова комедия - Hersey Asktan  Whistling

Приятно гледане  Peace

http://vbox7.com/play:6fcf3961f0

# 371
Мацки, да ви разведря малко от мрачните мисли за Карато, с една нова комедия - Hersey Asktan  Whistling

Приятно гледане  Peace

Hug Heart Eyes тоя от Зимното слънце съм му фен Peace Party

# 372
Мацки, да ви разведря малко от мрачните мисли за Карато, с една нова комедия - Hersey Asktan  Whistling

Приятно гледане  Peace

love001 bouquet

Аз хвърлих и едно очо днес на Сладко отмъщение Laughing излязъл е първи епизод с руски субки Laughing тва, дет видях и той се очертава интересен Laughing

Ся видях, че е с него Laughing  и на мен ми харесват филмите, в които участва Laughing и онази другата комедия, преди няколко години Laughing

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 22:55 от savovas

# 373
  • близо до брега на морето
Еви newsm51 newsm51 newsm51 love001 love001 love001
Благодаря на теб и Виолета-ще го изгледам с кеф Party Party Party

# 374
Ааааа главния на Сладкото го не дишам Sick

Общи условия

Активация на акаунт