Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 232
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Мисля, че полицията идва за Озан .А тая Асу става ужасна ,ако Кемал я разбере какви ги върши ,направо ще я намрази .Трябва вече нашите да бъдат заедно , пък нека да продължават да си имат ядове с гадове .Това би било логично - до сега действието много бързо се развиваше  , не може толкова да бавят събирането им .

Много благодаря за фрага , снимките и озета .И ,да ,ходя на нерегламентирани места . newsm51 smile3525 smile3532

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 19:19 от Phillipine

# 346
Благодаря за озетчето,превода му и снимките bouquet  Hug
Еви благодаря ти и за фрагчето  bouquet  Hug Наистина ни чака интересен епизод  Party Емир оттук до края на сериала все повече ще заприличва на баща си лично аз се надявам филма да е с хубав край че малко се притеснявам с толкова психари Емир,Галип,Вилдан,Зезе,Озан,Тарък ужас  ooooh!

# 347
  • Дубай
Благодаря за фрагчето  bouquet
Интересен еп.се очертава
Полицията дали не идва за Тарък.

# 348
Joy Joy Joy Joy Joy ем, то не е лошо да я кръстим така, че туй Фахиме Mr. Green излита от акъла на някои Laughing

Наде Hug

Фрагманчеее Laughing свали пръстена newsm44

Васе, Hug мерси за трея, Еве, тенкс за превода му.
За първи път отначалото на сериала изпитвам отрицателни чувства към Емир, Дявола в него вече ми идва в повече.
Досега не ми беше противен, но сега вече когато уж не би трябвало да има пречки пред нашите Севдички той отново вади Дяволската си същност на показ.
Да, не съм очаквала, че, ще ги остави намира и, ще му даде доброволно Нихан, но идиотизмът му ми идват в повече, наистина ми опротивя този герой.

Благодаря от сърце за превода на серията, за фрагманчето и за неговият превод! Hug Peace

Златни сте момичета!  newsm51 smile3525 smile3525

Аз съм на точно обратната вълна...... От самото начало виждах само негативната страна на Емир и ....доста се тормозех, но....... от последната серия, където - едно 5-6 годишно дете става пряк свидетел на "самоубийството" на майка си  и я вижда почти разложена на сантиметри от него ...... се замислих - каква ли травма е нанесена в тази детска душичка..... Какво искаме от него, като  и той  е заблуждаван години наред...... Спомням си изповедта му пред Нихан - по повод състоянието на майка му, когато той се престраши и й разказа......
За Зезето - аз не одобрявам по принцип този тип момичета,....но , .... и тя Има "щастието" да попадне в такива ръце..... Вината си е изцяло  в нейните прерогативи.....
Но, тя за момента се оказва наистина единственият човек в къщата / а със сигурност и не само там/, който оказва безпрекусловна  подкрепа - без да знае и санти от действителността/ към сърдечните му проблеми/.....
Много силен ми се видя момента в който, Зезето, понечи да си тръгне от стаята, когато той я хвана за ръката .......за мен този момент беше много силен за вътрешната борба в душата на Емир....
Накрая изглежда, че той наистина може и да се влюби в нея - както между впрочем и тя си се закани.....

Страхотна игра от всички в сериала - не мога да си се разпростра за всички.... Накефих се на Ондер  - най-накрая и той се взе  в ръце..... Peace
За ГГ - прекрасни.....Дай, Боже и на тяхната улица да изгрее Слънце... със сигурност - поне така се надявам Peace Peace Peace

Извинявам се на аудиторията, че Ви занимавах на дълго и нашироко с моите размисли и страсти! Praynig

Хубава вечер, момичета Hug bouquet

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 19:52 от Goni

# 349
Тая новата колежка-zighzy-защо се цитираш и ти бе мила Rolling Eyes...цитирай това което искаш и пиши от твое име Embarassed
Пък за другото ще премълча-ще бъде много по-добре Peace за всички-но не се знае до кога Mr. Green
Ох-Клари-коя е Фатма newsm78-при теб не мога си обясня доста неща-затова питам Peace

Защото съм шматка бе мила, а и тези "умни мисли" как да не се цитирам   Grinning  Wink по темперамент съм сангвиник и гледам на живота винаги от  newsm44 newsm44 newsm44 веселата страна, за мен всичко е забавление, не ми се впечатлявайте  Embarassed  bouquet

Благодаря за снимките, озета, трея, преводите и всичките коментари newsm51 наистина ви обичам love001

# 350
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy ем, то не е лошо да я кръстим така, че туй Фахиме Mr. Green излита от акъла на някои Laughing

Наде Hug

Фрагманчеее Laughing свали пръстена newsm44

Васе, Hug мерси за трея, Еве, тенкс за превода му.
За първи път отначалото на сериала изпитвам отрицателни чувства към Емир, Дявола в него вече ми идва в повече.
Досега не ми беше противен, но сега вече когато уж не би трябвало да има пречки пред нашите Севдички той отново вади Дяволската си същност на показ.
Да, не съм очаквала, че, ще ги остави намира и, ще му даде доброволно Нихан, но идиотизмът му ми идват в повече, наистина ми опротивя този герой.

Благодаря от сърце за превода на серията, за фрагманчето и за неговият превод! Hug Peace

Златни сте момичета!  newsm51 smile3525 smile3525

Аз съм на точно обратната вълна...... От самото начало виждах само негативната страна на Емир и ....доста се тормозех, но....... от последната серия, където - едно 5-6 годишно дете става пряк свидетел на "самоубийството" на майка си  и я вижда почти разложена на сантиметри от него ...... се замислих - каква ли травма е нанесена в тази детска душичка..... Какво искаме от него, като  и той  е заблуждаван години наред...... Спомням си изповедта му пред Нихан - по повод състоянието на майка му, когато той се престраши и й разказа......
За Зезето - аз не одобрявам по принцип този тип момичета,....но , .... и тя Има "щастието" да попадне в такива ръце..... Вината си е изцяло  в нейните прерогативи.....
Но, тя за момента се оказва наистина единственият човек в къщата / а със сигурност и не само там/, който оказва безпрекусловна  подкрепа - без да знае и санти от действителността/ към сърдечните му проблеми/.....
Много силен ми се видя момента в който, Зезето, понечи да си тръгне от стаята, когато той я хвана за ръката .......за мен този момент беше много силен за вътрешната борба в душата на Емир....
Накрая изглежда, че той наистина може и да се влюби в нея - както между впрочем и тя си се закани.....

Страхотна игра от всички в сериала - не мога да си се разпростра за всички.... Накефих се на Ондер  - най-накрая и той се взе  в ръце..... Peace
За ГГ - прекрасни.....Дай, Боже и на тяхната улица да изгрее Слънце... със сигурност - поне така се надявам Peace Peace Peace

Извинявам се на аудиторията, че Ви занимавах на дълго и нашироко с моите размисли и страсти! Praynig

Хубава вечер, момичета Hug bouquet
Гони с  някои неща съм съгласна с теб - например с това че Емир е израсъл с такъв баща и е станал свидетел на това да види майка си как се хвърля /защото той все още не знае че в същност тя е блъсната/ и това няма как да не даде отражение на психиката му.
Не мога обаче да приема че може насила и с принуда да държиш един човек до теб само защото ти го обичаш /според неговите представи за обич/. Колко време може да задържи така любимата жена. По скоро това не е точно любов а амбиция че не е негова и че тя обича друг а не него. А той в същото време не се спря. Това не е любов  Naughty

# 351
Гони Hug размишлявай си на воля и без извинение Laughing

# 352
=green]Хубава вечер, момичета[/color][/b] Hug bouquet
Гони с  някои неща съм съгласна с теб - например с това че Емир е израсъл с такъв баща и е станал свидетел на това да види майка си как се хвърля /защото той все още не знае че в същност тя е блъсната/ и това няма как да не даде отражение на психиката му.
Не мога обаче да приема че може насила и с принуда да държиш един човек до теб само защото ти го обичаш /според неговите представи за обич/. Колко време може да задържи така любимата жена. По скоро това не е точно любов а амбиция че не е негова и че тя обича друг а не него. А той в същото време не се спря. Това не е любов  Naughty

[/quote]

Мила Hug bouquet аз не се включвам в темата, за това, че всяка вписваща се дама да трябва да бъде съгласна с мен! Аз даже и много късно си се престраших. Естествено е всеки да има свой поглед върху нещата - и аз изложих своя....Но, чета с интерес всяко мнение и ....си се съпоставям - как аз съм възприела това, което ми се поднася, като сценарии, игра и т.н...... Peace Peace

savovas Hug bouquet

# 353
  • близо до брега на морето
Анджак, пък който иска да чете Hug Аз го пропуснах-днес не ми се чете...пък и рядко четем чаршафи Peace

# 354
Анджак, пък който иска да чете Hug Аз го пропуснах-днес не ми се чете...пък и рядко четем чаршафи Peace

Peace Peace Права си - никой не е длъжен, да ме чете, още по-малко да е съгласен с мен! Но, пък на мен ми дойде музата да си споделя размислите по сериала / единият от който гледам в момента/ - и то в този момент и то в тази тема!!!! Да се извинявам ли????? newsm78 newsm78

# 355
  • София
=green]Хубава вечер, момичета[/color][/b] Hug bouquet

Мила Hug bouquet аз не се включвам в темата, за това, че всяка вписваща се дама да трябва да бъде съгласна с мен! Аз даже и много късно си се престраших. Естествено е всеки да има свой поглед върху нещата - и аз изложих своя....Но, чета с интерес всяко мнение и ....си се съпоставям - как аз съм възприела това, което ми се поднася, като сценарии, игра и т.н...... Peace Peace

savovas Hug bouquet
[/quote]
Гони на мен ми е интересно и приятно да си споделяме мнения така че не се чувствай притеснена че си изразила свое мнение  Hug

# 356
Гони  Hug Heart Eyes няма нужда да се извиняваш  Laughing Както виждаш, тук всеки си пише каквото му харесва, то и затова темата е толкова пъстра и ентересан  ooooh! Mr. Green

Зизи  Hug Heart Eyes еми щом ти харесва, цитирай се  Peace на мен не ми пречи, сигурна съм че и на Мимето  Hug не пречи  Joy Joy Joy

Ама тук сме се събрали от кол и вЪже бе  Laughing някои чепати, някои миротворци, ама сме все Убавици и умници 4470  Mr. Green

# 357
  • близо до брега на морето
Защо пък да се извиняваш newsm78-като ти се пише-пиши Peace...Всеки има такава моменти-аз минах вече Laughing(сега не пишем толкова дълги дисертации-ма и не ги четем).Нямам толкова много време, гледам сериала-следя трейчета, фотки и инфо-и си чакам превода с кеф Peace защото ми е фаворит тоя сезон
Евиии-не че ми пречи-ма некой път не моа фана кое кой го драснал бе злато...Пък като не намерим обяснение на чуденката и не ги четем...Пък и точно си го писала-всеки пише какво му е дошло...

# 358
Гони  Hug Heart Eyes няма нужда да се извиняваш  Laughing Както виждаш, тук всеки си пише каквото му харесва, то и затова темата е толкова пъстра и ентересан  ooooh! Mr. Green

Зизи  Hug Heart Eyes еми щом ти харесва, цитирай се  Peace на мен не ми пречи, сигурна съм че и на Мимето  Hug не пречи  Joy Joy Joy

Ама тук сме се събрали от кол и вЪже бе  Laughing някои чепати, някои миротворци, ама сме все Убавици и умници 4470  Mr. Green

Благодаря ви Еви, БлагаВест, savovas Hug bouquet Аз също нямам много време - освен за гледане, но от време на време ме навестява и музата - е и с големи чаршафи по-накогъш, де .... Joy Joy ама се старая и да ги подгъвам старателно..... Peace Heart Eyes

# 359
  • In the light side of the Moon!
Гони  Hug Heart Eyes няма нужда да се извиняваш  Laughing Както виждаш, тук всеки си пише каквото му харесва, то и затова темата е толкова пъстра и ентересан  ooooh! Mr. Green

Зизи  Hug Heart Eyes еми щом ти харесва, цитирай се  Peace на мен не ми пречи, сигурна съм че и на Мимето  Hug не пречи  Joy Joy Joy

Ама тук сме се събрали от кол и вЪже бе  Laughing някои чепати, някои миротворци, ама сме все Убавици и умници 4470  Mr. Green

еле па Я   bowuu bowuu bowuu

благодаря за превод4етата моми4ета  Hug Hug

Гони  Hug травмата нанесена на Емо е налице....тя сега тепърва ще избива нанякъде. тия цялото им сем и сигурно вси4ките им роднини до 9то коляно са такива, ако ни върнат при дядото на Емко и пра-пра дядото, кой знае какви гадорий ще видим  Joy Joy Joy

вси4ки са влюбени в някой , който не е влюбен в тях и на всяка цена трябва да го притежават, 4е таз Асу и тя такваз...само дето е малко по-търпеливка  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт