Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 209
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Филипинче  Hug пусни линк за Кардешима, да му хвърля едно око  Sunglasses

Меги  Hug Heart Eyes

Eви,
Аз го гледах в контакта -група ''Най-хубавите турски сериали ''А , Васето е бързачка !

Ми на мен ми стои отворен Laughing още от оназ вечер като ви пуснах линка, се готвех да му хвърля очо, ма така и не стигнах до него Laughing

Я кажете, девойки,  Hug на коя минута във филма играят танца на народите  Laughing Laughing Laughing Laughing дерт ми е да ги видя.

Ииии добър вечер, бе,  Hug Heart Eyes да не кажете, че съм някоя невъзпитана

Няма танц - той Бу тук е рокаджия .Мурат играе поп певец , ама му се наложи да  пее шалвар- чалга .

Ъ? Няма танц! Фили,   Heart Eyes Hug я пак виж-виж  Praynig Praynig Praynig сигурна съм, че съм гледала такъв гиф, как на едно ремарке Мурат пее, а Бурак И Аслъ фърлят гюбеци  Mr. Green...
Е , това е за кратко .Айде гледай филма , де .Нашият пак го раздава сериозен, братчето е по-весело .
Кой вашия ма ooooh!

Здрасти Hug Hug Hug

Опс..., нашия Бу-Кемо .Сори, само така се изразих  smile3506

# 436
Ма проблема е  Laughingче не е ваш и наш ooooh! той си има 2 жени и те се знаят Naughty Mr. Green

# 437
Ма проблема е  Laughingче не е ваш и наш ooooh! той си има 2 жени и те се знаят Naughty Mr. Green

Знам , ама забравих -Къванч е за мен .Аз си падам по руси - около мен все руси мъже -тате (Бог да го прости ), мъжо , синчето , а и аз съм светла .Късно ми е да и'ам мераци да се кръстосвам с черни  smile3512

# 438

Знам , ама забравих -Къванч е за мен .Аз си падам по руси - около мен все руси мъже -тате (Бог да го прости ), мъжо , синчето , а и аз съм светла .Късно ми е да и'ам мераци да се кръстосвам с черни  smile3512
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 439
Скрит текст:
Филипинче  Hug пусни линк за Кардешима, да му хвърля едно око  Sunglasses

Меги  Hug Heart Eyes

Eви,
Аз го гледах в контакта -група ''Най-хубавите турски сериали ''А , Васето е бързачка !

Ми на мен ми стои отворен Laughing още от оназ вечер като ви пуснах линка, се готвех да му хвърля очо, ма така и не стигнах до него Laughing

Я кажете, девойки,  Hug на коя минута във филма играят танца на народите  Laughing Laughing Laughing Laughing дерт ми е да ги видя.

Ииии добър вечер, бе,  Hug Heart Eyes да не кажете, че съм някоя невъзпитана

Няма танц - той Бу тук е рокаджия .Мурат играе поп певец , ама му се наложи да  пее шалвар- чалга .

Ъ? Няма танц! Фили,   Heart Eyes Hug я пак виж-виж  Praynig Praynig Praynig сигурна съм, че съм гледала такъв гиф, как на едно ремарке Мурат пее, а Бурак И Аслъ фърлят гюбеци  Mr. Green...
Е , това е за кратко .Айде гледай филма , де .Нашият пак го раздава сериозен, братчето е по-весело .
Кой вашия ма ooooh!

Здрасти Hug Hug Hug
Joy Joy Joy Joy Joy ше я гази Мичонка Laughing

Ренка Hug Heart Eyes Гале Hug Heart Eyes ся ше го врътнем, да видим на коя е Laughing Ани Hug Heart Eyes

# 440
  • София
Добро утро момичета! Hug

Скрит текст:

Аз, пак идвам с въпрос. Embarassed Rolling Eyes Ако може някоя добра душа, да ми каже къде гледате "Севдата" в сряда? И, ако не ви се сторя съм много нахална,ако може да дадете линк към ТВ-то, и час на излъчване. Rolling Eyes
Аз, до сега го гледах направо преведен, но ми се иска тази вечер да гледам и онлайн. Благодаря ви предварително! bouquet  Хубава сряда! Hug Hug Hug

# 441
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Сряда е Party Party Party-нашият ден Laughing
Има още линкове към канала,започва в 20.00 с малък преговор от предния епизод и към 20.45 някъде започва новата серия.Но точен час за началото на новия еп. не мога да ти кажа-+- някакви минути Laughing
Хубав слънчев ден-и довечера ще видим кой е добре със слуха Joy Joy Joy Joy

# 442
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Камелия  Hug Heart Eyes аз гледам винаги тук  Peace

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Миме  Hug Heart Eyes аз не съм се изказала по въпроса с пищака, щото по принцип имам проблем с ушите  Joy Joy Joy

# 443
Еви Heart Eyes Hug -както е известно на някой Laughing и аз се оказа,че имам подобен проблем от едно друго дизи гледайки го онлайн преди време Mr. Green-та тоз път се похвалих,че съм чула Joy и представи си ако нема такъв кво ще ми видят очите Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 444
Добро утро Hug
Днеска ми е най-ужасният ден,но се надявам че до довечера ще се съвзема.Три контролни едното мина,но остават най-гадните две ooooh!
До довечера Hug

# 445
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug Ками   Heart Eyes Hug Миме  Heart Eyes  Hug Еви Heart Eyes Hug Клари  Hug късмет ти желая ще се справиш и с трите   Hug Heart Eyes
Довечера и аз съм на линия за онлайна да видим кара или севда ще гледаме повече  Rolling Eyes Желая ви прекрасен слънчев пролетен ден  Hug Heart Eyes

# 446
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Камелия  Hug  Еви  Hug  Миме  Hug  Клари  Hug  Деси  Hug
Пожелавам ви един прекрасен слънчев ден а на теб Клари 6-ци на контролните днес  Heart Eyes

# 447
Еви Heart Eyes Hug -както е известно на някой Laughing и аз се оказа,че имам подобен проблем от едно друго дизи гледайки го онлайн преди време Mr. Green-та тоз път се похвалих,че съм чула Joy и представи си ако нема такъв кво ще ми видят очите Mr. Green hahaha hahaha hahaha
smile3508 newsm47
Адаш Hug Heart Eyes напрау не те мислим Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ками Hug Heart Eyes Еве Hug Heart Eyes Деси Hug Heart Eyes Линде Hug Heart Eyes
Клари Hug Heart Eyes успех на контролните
Хубав ден и от мен, в очакване на #2gunfire Mr. Green

# 448
smile3508 newsm47
Адаш Hug Heart Eyes напрау не те мислим Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ками Hug Heart Eyes Еве Hug Heart Eyes Деси Hug Heart Eyes Линде Hug Heart Eyes
Клари Hug Heart Eyes успех на контролните
Хубав ден и от мен, в очакване на #2gunfire Mr. Green
Точно за това мислех,когато го писаф,валла hahaha hahaha hahaha
Довечера ще видим Embarassed
Оф,с тая смяна на часа моите още ми се мотаят в краката-ма аз ще намеря начин Laughingда се скатая и да гледам на рахат Laughing

# 449
Good morning гърли !

Мимоци, Деси, Клари , Еве, Линде , Ками  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт