Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 127
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Какво пишеше на бележката в края ? Моля, споделете !
Във връзка със записа - дори да е истина , че Ози е убил момичето - Нихан нали каза на Емир, че ако разбере ,че е нагласил всичко брат и да стане убиец пак ще му избега .Ако Ози е убиец , то Емко е съучстник , а това с фалшивата кръв си е заговор за убийство или престъпление въобще . ( чок американ ).Сигурно е наказуемо и  в Турция .Все пак поздравления на сценаристите ! newsm51

# 571
Кемал, има нещо, което трябва да знаете.

Асуто сестрата на Емир Laughing Laughing Laughing Laughing Хак бей изнудвачът Laughing Laughing Laughing Laughing
Значи и за това съм познала Laughing
Бреййй, мое ми викате Маг Мичонка вече Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А, тая мома си е застреляна отсекъде от Озанчо Mr. Green Ся кат покаже видеото и ше си върне Нихан ooooh! и айде Йово па отново #2gunfire Нема да се съберат наще ooooh! ooooh! ooooh!
Маг Мичонка Laughing ма се включи чак след моя сценарий hahaha
Ми аз не помня кога прави сценарий, ама имах подозрения, а преди два епизода вече бях сигурна Laughing Ти остави тая работа, ми кажи за патлака Joy признай веднага че си у графа глухари Mr. Green Joy Joy
Ма как ше я оставим, като ти се включи след мен Laughing Laughing Laughing срам те било първа/ а тва бях аз за Асу smile3534 /да предположиш, да не ти се смеят, па аз не мога ти четем мислите и предположенията Laughing язе помним, па ти като не, я се върни и си припомни Naughty hahaha за Хак бей Ренка първа позна Laughing
Помниш само на теб ко ти изнася hahaha hahaha hahaha патлака, та патлака Joy
Ади, ся за патлака, признавам, че съм у графа глухари Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 00:40 от savovas

# 572
Какво пишеше на бележката в края ? Моля, споделете !
Във връзка със записа - дори да е истина , че Ози е убил момичето - Нихан нали каза на Емир, че ако разбере ,че е нагласил всичко брат и да стане убиец пак ще му избега .Ако Ози е убиец , то Емко е съучстник , а това с фалшивата кръв си е заговор за убийство или престъпление въобще . ( чок американ ).Сигурно е наказуемо и  в Турция .Все пак поздравления на сценаристите ! newsm51
Кемал бей, аз знам, че ме търсите, приближихте се, но вие трябва да знаете, че не искам да ме намерите. Нито Вие, нито Емир. Ако ме откриете, то за Вас може да се отворят врати, но за мен ще се затворят. Оставете ме, защото не искам да умирам.

Мога да му взема Нихан, но ще загубя Кемал. Затова няма друг начин да го спра.

Значи Асу е казала на Емко, кат отиде при него, да не се тревожи Laughing че скоро ще приключи Laughing

# 573
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug
Мичоно  Heart Eyes Hug за Хакъ бей и Асуто,  сички познахме  Mr. Green какви магове са ти в главата  hahaha hahaha hahaha
Пък Ренку  Heart Eyes Hugоще в първите епизоди позна за Хакъто

# 574
  • У Диспансера ...♥♥♥

И буйрум,  епизода с руски субове    Hug
Лепвам го аз, Емирчо как го поставиха на колене, веднага звъни на тате ooooh! И пак настоява, че Озан е убиец  Crossing Arms

# 575
Добро  утро , момичета !
Васе , Ирко  Hug Hug
Мерси за превода на бележката и за епизода !
Макар , че още не сам го изгледала с превод , си мисля тази сутрин , че ще има чок зор за нашите .Тази новата маниачка от любов към Кемал ще помогне на Емир да задържи Нихан .Какъв характер ще измислят сценаристите на Нихан...Защото логично е тя да започне вече да играе ва банк от отчаяние , но току виж са я върнали в мавзолея.... Cry

# 576
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Ирка  Hug Heart Eyes Фили  Hug  Heart Eyes и аз мисля че ще има много зор докато се съберат нашите ,то и няма как да е след като ще се снима втори сезон   ooooh! Много бяха сладки пред хотелската стая,но Кемо целомъдрения устоя  Whistling Хайде хубав и успешен ден  Hug  Heart Eyes

# 577
  • София
Хайде добър ден от мен момичета  Hug
Познах че Асу е сестрата на Емир но не съм и предполагала че тя знае за това  newsm78
Това вече говори много за нея какъв човек е  Naughty
няма да излезе толкова бяла и добра  Mr. Green
И тя като брат си Емир не се интересува че не я обичат иска насила да застави Кемал да се ожени за нея както направи Емир с Нихан  ooooh!
но да започнем деня с едно хубаво кафе и много усмивки

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 09:37 от БлагаВест

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
Деси, Фили Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Още не съм догледала епизода,  ама тоя Озан много ме дразни значи, пфуууее то пък бива, бива значи, Зезе щяла го остави , не можел го преживее , а сестра му без Кемал може да живее  #Cussing out

# 579
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Вай бе-не стига,че не чувам добре Embarassed Embarassed Embarassed ма и все се надявах да е мъж-таз Асу нещо не ми се връзва ич биля-ма честито на печалившите Laughing Laughing
Един ден,който със сигурност няма е скоро-когато всичко излезе на яве и Кемал бей разбере Mr. Green Mr. Green как ли ще гледа на най-голямата си приятелка аджеба Laughing

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аууууу Линде Heart Eyes Hug знае ли Асуто,  безсрамница мръсна , ама и чичо и не  е света вода, нарочно се е спрял на Кемал, не от добро сърце му е предложил всичко, просто леко го е подтикнал към изпълнение на плана му. Знае всичко, има доказателства и кара Кемал, да се жени за Асуто  ooooh! На всичко отгоре и го поучава на какво се бил надявал, от тяхното отмъщение и схеми страдат двама невинни човека .

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим  Heart Eyes Hug

# 582
Аууууу Линде Heart Eyes Hug знае ли Асуто,  безсрамница мръсна , ама и чичо и не  е света вода, нарочно се е спрял на Кемал, не от добро сърце му е предложил всичко, просто леко го е подтикнал към изпълнение на плана му. Знае всичко, има доказателства и кара Кемал, да се жени за Асуто  ooooh! На всичко отгоре и го поучава на какво се бил надявал, от тяхното отмъщение и схеми страдат двама невинни човека .

Ирко, точно това щях да пиша... Хакъ е следил Емир и е видял любовта на Нихан и Кемал... Ако се сещаш Кемал не можеше да си намери работа в началото и изведнъж дойде поканата за Зонгулдак... Явно още тогава  Х. е  замислил този план.... ще се окаже голям гадняр...

# 583
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Ирка  Hug Heart Eyes Фили  Hug  Heart Eyes и аз мисля че ще има много зор докато се съберат нашите ,то и няма как да е след като ще се снима втори сезон   ooooh! Много бяха сладки пред хотелската стая,но Кемо целомъдрения устоя  Whistling Хайде хубав и успешен ден  Hug  Heart Eyes
Деси , би трябвало отношенията на Нихан и Кемал да преминат на друго ниво .Самият сериал го изисква - много динамично развитие на сюжета .А , че ще има кара , ще има , ама без севда ще омръзне на драгия зрител .
Линде , Миме Hug Hug

# 584
Мерабалар, къзлаааррр  Hug Hug Hug
И аз се надявам, дето се вика, КеНи да минат на следващо ниво, че и да превъртят играта  Mr. Green
Снощи много се издразних за железния Кемал  Stop
Ниханче му вика - не тръгвай, той - япма, Нихан  ooooh!

Връщам се на тази снимка, да вмъкна и коментара на гримьорката към нея  Peace
"Прекалено красива, като много сладък десерт" Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт