Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 147
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Тенкс за разясненията  Hug Hug Hug
Лека нощ  Hug

# 556
Кемал, има нещо, което трябва да знаете.

Асуто сестрата на Емир Laughing Laughing Laughing Laughing Хак бей изнудвачът Laughing Laughing Laughing Laughing
Значи и за това съм познала Laughing
Бреййй, мое ми викате Маг Мичонка вече Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А, тая мома си е застреляна отсекъде от Озанчо Mr. Green Ся кат покаже видеото и ше си върне Нихан ooooh! и айде Йово па отново #2gunfire Нема да се съберат наще ooooh! ooooh! ooooh!

# 557

Асуто сестрата на Емир Laughing Laughing Laughing Laughing Хак бей изнудвачът Laughing Laughing Laughing Laughing
А, тая мома си е застреляна отсекъде от Озанчо Mr. Green Ся кат покаже видеото и ше си върне Нихан ooooh! и айде Йово па отново #2gunfire Нема да се съберат наще ooooh! ooooh! ooooh!
Уфффф, наистина аман, затова и вече не го гледам онлайн, а на запис с мишката.
Позагубих тръпка вече към сериала и с това детинско поведение на Кемал относно нежности с Нихан се оляха.
И аз бях чула изстрел, но имало ли е, не  е ли не знам, че се включих преди малко.
Както и да е, благодаря за разясненията.

# 558
Хайде честито на позналите за Асу,аз пък съм от тия дет бяха чули изстрел ама нямаше Laughing и са в крайна сметка Озан я е застрелял тази  #Crazy Предлагам с бат Тарък да вземат тамбурата назаем от Зехир и ръка за ръка у затворчето да си пеят да си свирят  hahaha

И тва пак не е сигурно Laughing видяхме камерата, ма не видяхме дали не е имала и торбичка пълна с нещо, наподобаващо кръв Laughing и оназ да я е свалила, докат показват Емко, че гледа в компа Laughing

# 559
Честито на позналите за Асу - и аз се съмнявах, но никак не ми се искаше да е тя.Исках мъжки кардешим !
Честито и на нас глухарките ! newsm44

# 560
Хайде честито на позналите за Асу,аз пък съм от тия дет бяха чули изстрел ама нямаше Laughing и са в крайна сметка Озан я е застрелял тази  #Crazy Предлагам с бат Тарък да вземат тамбурата назаем от Зехир и ръка за ръка у затворчето да си пеят да си свирят  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Васе Hug мерси за превода Heart Eyes bouquet

# 561

Маг Мичонка Laughing ма се включи чак след моя сценарий hahaha

# 562
  • близо до брега на морето
Маг Мичона, вай бе Rolling Eyes...тез хептен ме объркаха-кой къв е hahaha Joy hahaha

# 563
Все си мисля , че тъпанара Озан не я е убил тази .Нещо не ни показват .Ако Нихан се върне при Емир , е.... ти слабачката - както е казал Цезар - ''Жребият е хвърлен Рубикон е минат ''- така и Нихан не трябва да се връща назад .А Туфо да вземе да издаде онзи тъп Тарък . Надявам се действието да не се забави и да вземат да го разтакават .Дано измислят нещо интересно ....и най-после нашите да ''сгрешат ''

Знаете ли какво се сетих - ането на Емир да не е родила близнаци и тя като Вилданката .Да има още едно Асу 2 или мъжко .Ох, и аз съм ега ти сценаристката .

# 564
Ми Филипинче , тя Ниханчето беше готова за грешка, ама Кемал много правилен бе  ooooh! Mr. Green

# 565
  • near Sofia, Bulgaria
Рускините и те са подпалили, викат монтаж било, не е убита  Stop Ма бил по някаква книга филма и там пишело за Асу, че е сестрата, обаче накрая главните се събирали  Praynig  Не знам вече какво да мисля  Thinking
Васе,  Hug  bouquet

Обаче, ако Хакъто толко чак ги е следил преди сватбата, значи от самото начало е привикал и Кемал ли? Много конспирационно нещо взе да става, това ми променя мнението за него изцяло  Crossing Arms Да  си мре там  Naughty Той по-голяма гад от Галип се оказа, на колко народ обърка живота  ooooh!

# 566
  • близо до брега на морето
Такааааааааа-преди да изключа компа и да легна мислих Mr. Green
Защо ли точно този запис пратиха на Емчо-да не се разведе Нихан-значи му играят сечено...
уу,БУ сИ гледам на рекламата Party Party Party
Значи тоз Хакъ бей-всичко знае,ма сега ще си трай и ще пробутва уж племенницата-пък тя щерка на Галип бей и сестра на Емчо Mr. Green-какво каза на майката-някой вдяна ли Thinking
Един ден всичко ще стане белни-ма нема е скоро
Хубава вечер и Лека ви нощ Hug Hug Hug

# 567
Рускините и те са подпалили, викат монтаж било, не е убита  Stop Ма бил по някаква книга филма и там пишело за Асу, че е сестрата, обаче накрая главните се събирали  Praynig  Не знам вече какво да мисля  Thinking
Васе,  Hug  bouquet

Обаче, ако Хакъто толко чак ги е следил преди сватбата, значи от самото начало е привикал и Кемал ли? Много конспирационно нещо взе да става, това ми променя мнението за него изцяло  Crossing Arms Да  си мре там  Naughty Той по-голяма гад от Галип се оказа, на колко народ обърка живота  ooooh!
Да, той и затова знаеше за Нихан Peace замисълът е Кемо да се бори с Емко Laughing ма обикнали са го и двамата после Laughing
И аз съм на мнение, че не е убита тази Laughing нещо не ни показват докрай там Laughing

# 568
Такааааааааа-преди да изключа компа и да легна мислих Mr. Green
Защо ли точно този запис пратиха на Емчо-да не се разведе Нихан-значи му играят сечено...
уу,БУ сИ гледам на рекламата Party Party Party
Значи тоз Хакъ бей-всичко знае,ма сега ще си трай и ще пробутва уж племенницата-пък тя щерка на Галип бей и сестра на Емчо Mr. Green-какво каза на майката-някой вдяна ли Thinking
Един ден всичко ще стане белни-ма нема е скоро
Хубава вечер и Лека ви нощ Hug Hug Hug
Миме, не е сигурно, че е на Галип, бре джанъм Laughing може и негова да си е Laughing

# 569

Маг Мичонка Laughing ма се включи чак след моя сценарий hahaha
Ми аз не помня кога прави сценарий, ама имах подозрения, а преди два епизода вече бях сигурна Laughing Ти остави тая работа, ми кажи за патлака Joy признай веднага че си у графа глухари Mr. Green Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт