Смешки от форума - 23

• 118 865
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Сигурно идеята е да я носи. За да успее обаче, тя се храни диетично - със свинска мас. Mr. Green

Всъщност свинската мас си е много хубаво нещо, далеч по-добро от олиото.

# 316
  • Варна
Сигурно идеята е да я носи. За да успее обаче, тя се храни диетично - със свинска мас. Mr. Green

Всъщност свинската мас си е много хубаво нещо, далеч по-добро от олиото.
За по-добро, по-добро е. Ама по-диетично ли е? Wink

# 317
  • София
определено е диетично, ако не се комбинира с въглехидрати. но пък едни картофки, печени на фурна с мас, са повече от прекрасни Grinning

# 318
  • София
Цитат
Мушии бъди добра съпруга и яхни мъжа ти. Ако не ела яхни моя че седми юесец е на сух режим. Правим го само във вълча поза аз съм дупката, а той обикаля около мен и вие.
#Crazy

# 319
  • София
Я каква дашна жена, как раздава мъжа си на всяка  Laughing
А това за вълчата поза е от един стар виц

# 320
Цитат
Това че корема ти е до лигавиците не ти дава право...
Mr. Green Mr. Green
За първи път така да ме разсмее някоя смешка. Simple Smile

# 321
  • София
определено е диетично, ако не се комбинира с въглехидрати. но пък едни картофки, печени на фурна с мас, са повече от прекрасни Grinning
Етооо, идея за нова диета! Пет пъти дневно нагъвайте само мас (без никакви въглехидрати) и фигурата на манекенка ви е осигурена! bowuu

# 322
Цитат
Доказано е , че народи,  които се хранят с месо и жито, коефицента на интелигентност в гените е по висок от народи, които се хранят с царевица...

# 323
Тема: Магия ли е? Какво означава?

И първи пост:

Цитат
Здравейте,
Намерих в нощното си шкафче, (в което има документи и книги) гащи и сутиен свити на топка и сложени под нещата ми. Бельото беше използвано, но не мръсно и като за възрастна жена. Някой знае ли, какво може да означава това?

Мхм, магия за развод  Mr. Green

# 324
  • Варна
Магия е, но може да попита и мъжа си за всеки случай Simple Smile

# 325
Някоя е омагьосала мъжа ѝ. Joy

# 326
  • Варна
Някоя е омагьосала мъжа ѝ. Joy
Ами...  Naughty От ясно по-ясно е - свекървата напомня, че никога няма да излезе от живота на сина си. Crossing Arms

# 327
И аз си помислих за номер от свекървата.  Thinking
Вие пък все за най-лошото се сещате. Mr. Green

# 328
На вас пък все свекървите са ви виновни. Naughty Joy Може пък човекът да си пада по възрастни жени. Crossing Arms

# 329
На вас пък все свекървите са ви виновни. Naughty Joy Може пък човекът да си пада по възрастни жени. Crossing Arms
Ужас, и по-възрастната любовница си е забравила мръсните гащи и  сутиен в нощното шкафче. tooth

Общи условия

Активация на акаунт