Смешки от форума - 23

• 118 785
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Гоното не е лишено от всякаква истина.

# 451
...абе може да имаме логорея, ама важното е да няма гонорея:)

# 452
Ами внимавай и се пази.

# 453
Какво да се пазя, вече не съм на свободния пазар, абсолютно бита карта съм:) трипер няма, има още по-страшна болест, "тридет"Simple Smile

# 454
  • София
Къде се забавлявате с тези теми  Laughing

# 455
  • София
Какво да се пазя, вече не съм на свободния пазар, абсолютно бита карта съм:) трипер няма, има още по-страшна болест, "тридет"Simple Smile
Сирен, не разбра ли, че това е комплимент към теб, незвисимо, че е тук. правотата ти е ювелирна много често Simple Smile

# 456
Няма как да не е комплимент, ама все пак да добавим още доза комизъм.

Може би трябва да напиша статия "10 причини триперът да е най-комичната от полово предаваните болести".

# 457
  • София
ами развихри се. сигурна съм, че ще е доста забавно. но си вземи чувството за хумор Peace

# 458
  • sofia
Няма как да не е комплимент, ама все пак да добавим още доза комизъм.

Може би трябва да напиша статия "10 причини триперът да е най-комичната от полово предаваните болести".
http://m.vbox7.com/play:c8edcd48

# 459
Цитат
И за задачи помагам - по един път, ако втори път ми се дойде със същия въпрос, опреснявам паметта със сборника по главата. Страхотно работи - хем времето им стига за всичко, хем гледат да не идват с въпроси, освен ако верно не става дума за някоя задача-детеморка.

newsm20

# 460
  • Варна
"задача-дететморка"...  Joy Joy Joy
Тюююю, тия най-ги мразех на времето...

# 461
Цитат
Масло от яйца на мравки Тала -окончателно премахване на нежеланото обезкосмяване

# 462
  • София
Цитат
Масло от яйца на мравки Тала -окончателно премахване на нежеланото обезкосмяване
  Joy

А си има и нежелано обезкосмяване. Като го прочетох се сетих за един мъж дето днес се бореше с вятъра. От тези дето пускат кичури и ги премятат наляво, надясно, за да си скрият порасналото чело. И там е смешна картинката.

# 463
Ама момичета, наистина има такова масло  Grinning

# 464
А за нежелано ОБЕЗкосмяване ли е?

Общи условия

Активация на акаунт