Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 053
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Да, от трансфера е 30 дни с диагноза "изкуствено оплождане".

# 616
Фиффи тази промивка кога се прави - на определен ден от МЦ ли?

Гери след кога се поставя РВМС (след овулация) и кога се прави контролна биопсия (същия месец след него)

Кристи просто исках да спомена, че имам леко завишени НКТ клетки.
 Благодаря ви!

# 617
  • София
А знаете ли каква е разликата между кръвните имунологични и имунологичната биопсия  newsm78.

# 618
Един въпрос към жени с повечко ненужен опит и познания -при сериозна стимулация, ако се бие цитротит той сваля рязко LH или не му позволява да расте бързо и така удържа фуликули да не се спукат ?

# 619
  • В сърцето на любимия човек
Цетротида блокира хипофизата и спира секрецията на ЛХ за кратък период от време - за около 24ч - това е само при къс протокол. При дълъг протокол хипофизата е блокирана още от предния цикъл и затова не се следи ЛХ.
Така в зависимост от вида на лекарствата за стимулация и естественото производство на ЛХ, в общия случай сваля нивото на ЛХ.

# 620
INA-73, при двете ми хиперстимулации в друга клиника, ме назначиха Цетротид за 4 дни. Действието му в случая беше да овладее множеството фоликули да не се спукат. Не е приятен, защото на мястото сърби и леко се подува, но поне бързо отминава.  Peace

# 621
Мерси, Пънче. Тебе очаквах да ми отговориш. bouquet  Хубава седмица!

# 622
zazu1, при мен първо откриха NKT в имунологичната биопсия, а после и в кръвта. Ако искаш, направи консултация с имунолозите, защото точно те са ти работили имунологичната биопсия. Ако трябва, те ще ти пуснат и кръв за изследване на имунологични показатели.

# 623
Вече се убедих, че не чувствам д-р Цветков за МОЯ лекар, виждам противоречия. Един път ми казва едно, другият път е забравил, и казва съвсем противоположно. Губя доверие, че вървим по правилния път. Ясно е, че за Стаменов няма как да се доредя. Поне за Шефкетова или Персенска. Знаете ли как става смяната? Малко ще ми е неудобно...

# 624
  • София
Шефкетова чака второ бебче, ако не се лъжа. Аз продължавам да се надявам на Цветков.

# 625
Елба, как си?

# 626
не се влияйте от мнението ми. Просто аз така го чувствам, може да е субективно. Уж имат картони, пишат нещо, защо така се получава не знам  newsm78

# 627
Моят съвет е поговори с лекаря си, кажи му притесненията си, обсъди ги.
Напълно те разбирам какво имаш предвид.

# 628
  • София
Пфууу, Цветков наистина един път е супер в кондиция и в час докъде сме стигнали и какво правим, един път изобщо не е в час и не е погледнал картона. След всяка среща с него се чувствам или много доволна или много разочаровна. Ако знаете какво ми се случи в Петък: преглежда ме и аз виждам, че плодния сак е много пораснал и ембриончето се вижда много ясно, а той започва да върти ехографа, видимо притеснен и вика, "абе защо така се получава, уж перфектно ембрионче, а много изостава." При което аз не знам как не колабирах ( с два миседа съм), добре че акушерката се намеси и вика, " докторе тя е с трансфер на 11.03"  #2gunfire Тогава вече Цветков вика, "ами перфектно бе" и ме прати да се обличам без да каже нищо повече. Не мога да ви опиша какво преживях и че от тогава не мога да си намеря място дали пък всичко е наред  Weary
Искам да си запиша час при друг лекар в Надежда, от тия които следят бременност, за да си плащам и да получавам по- подробна информация, но се притеснявам дали Цветков няма да разбере и да се обиди, все пак той направи бебо  newsm78

# 629
За това при док Стаменов всички негови указания се записват.
Дори го подчертава, това го запишете.

Общи условия

Активация на акаунт