На пазар във Варна - 42

• 73 264
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Благодаря ви! Значи към текстилен ще се насоча.  bouquet

# 16
  • Варна
На сайта на театъра е описано за всяка постановка за деца на каква възраст е подходяща. Повечето са подходящи за деца над 3 години. Има някои, които стават и за по-малки, а други - които са за над 5 години примерно.
Аз водя дъщеря ми от 3 годишна, не е имало представление, което да не й е харесало, винаги е мнгоо въодушевена.

Музеят на стъклото - да, определено си заслужава! Има демонстрация от майстор как се правят стъклени фигурки, уникално е. Децата гледат като омагьосани. След това има влизане в стъклената пещера с каски - това е стара неизползваема в момента пещ. Накрая има рисуване върху стъклени шишенца.

Знаете ли къде мога да заведа дъщеря ми за пробиване на уши?

# 17
  • Варна
Наскоро се срещнах с една приятелка. Беше с много красива рокля. Сподели, че е от втора ръка магазин. По принцип към тези магазини съм резервирана и нищо не купувам, но този път се заинтригувах. Знаете ли кога тези магазини зареждат нова стока или постоянното им обикаляне му е майката.  Grinning
Има такава тема
-----------------------------------------------------------------------------------------

Благодаря!  Wink

# 18
  • гр.Варна

Преди имаше в "Дом Младост" , влизаше се в басейна и кабинете се падаше до женската съблекалня,пробих там ушите на дъщеря ми с пистолет.

# 19
  • Варна
Благодаря! Прегледах сайта на театъра и повечето са за деца над 3г, но по снимките мога да се ориентирам кое е подходящо и за по-малки. Как са цените? Билети само на място ли се купуват? Колко време по-рано е хубаво да се купят? С места ли са или като отидеш където седнеш?

# 20
В старата тема се споменава за тапицерия във Възраждане 3, нещо по-конкретно като адрес знаете ли?

Търся също магазин за ленти, панделки и фиби за бебе, насочете ме къде има голямо разнообразие. Благодаря!

# 21
Техник на стара шевна машина?

# 22
  • Варна

Преди имаше в "Дом Младост" , влизаше се в басейна и кабинете се падаше до женската съблекалня,пробих там ушите на дъщеря ми с пистолет.
Още го има.

# 23
  • Варна
Тапицера се намира в една барака по средата така да се каже. Улицата се води Блян. Ако влезеш с кола покрай детската градина и продължиш след блока в дясно има да продават риба и след това се намира ателието на тапицерите. След това пътя завива надясно...

За куфара - ние в къщи сме на Естил. Както са ти казали, ако е за пътуване със самолет по-добре е да е пластмасов. Също така не трябва да е много голям. Първо трудно се пренася и второ по самолетите има ограничение около 20 кг. на пътник и ако превишиш (което с по голям куфар се случва) се доплаща при чекиране. Често по летищата гледам прехвърляне на багаж по този повод. И още нещо.. Децата винаги се радват да имат свой багаж.

Как посещавате музея в Белослав? Миналата година имаше ваучери в Грабо, но така и не се наканих...

# 24
  • VARNA
Момичета, къде мога да намеря пръстен на WINX или бижута от вълшебния свят на феите Уинкс. bouquet bouquet

# 25
  • Варна
На касите в Хиполенд има кутия с пръстени с различни герои. Точно за Уинкс не знам, но сигурно и тях има. В сайта им не знам има ли ги.

# 26
# 27
  • Варна
Във Варна има ли от тези раници и куфари? Искам да ги видя на живо.

# 28
Да кажа за музея, ако ходите събота или неделя се обадете да питате в колко часа са демонстрациите. Още като влезете в Белослав от дясно се пада предприятието. По пет лв ни беше входа, имаше и други хора.

# 29
Здравейте! Къде мога да намеря фризьорска пелерина за боядисване или подстригване?

Общи условия

Активация на акаунт