На пазар във Варна - 42

• 73 402
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Момичета къде има разнообразие на детски ученически раници?
Книжарници Скайл Х- зад Общината и на Братя Миладинови над Дежавю. Orange в моловете също.

# 286
  • Варна
Орехомелачка си открих в едно магазинче до Айсберга на Пирин. Благодаря!

Сега пък издирвам лимки. Имаме и намирам само малки зелени, а синът ми иска разнообразни, по-големи, по шарени итн. Дано се сетите, че отдавна му бях обещала и после забравих.

# 287
  • Варна
Момичета къде има разнообразие на детски ученически раници?
Книжарници Скайл Х- зад Общината и на Братя Миладинови над Дежавю. Orange в моловете също.

Ще споделя още една книжарница - АБВ маркет на бул. Осми приморски полк срещу Червения площад (преди беше магазин за бельо).

Аз искам да попитам - евтини долнища на анцуг за 10 годишен младеж, знаете ли къде има. Купувала съм от КООП-а, но в момента има само мъжки размери и нещо не са ги докарали изобщо на вид.

# 288
  • Варна

Аз искам да попитам - евтини долнища на анцуг за 10 годишен младеж, знаете ли къде има.

Миналата година купих на дъщеря ми от Мадара, по спомен бяха по 13 лв, бг производство, на всяко носене се перат, още са здрави, излязоха доста качествени, но марка не помня.

# 289
  • Варна
Аз искам да попитам - евтини долнища на анцуг за 10 годишен младеж, знаете ли къде има. Купувала съм от КООП-а, но в момента има само мъжки размери и нещо не са ги докарали изобщо на вид.
Провери на колхозния пазар, има няколко магазинчета за анцузи и не бяха скъпи - около чешмичката има два, а може и други да има.

# 290
  • Варна
A вкусни козунаци - къде във Варна? Без Лагард, тях ги знам.

# 291
  • Варна
От няколко години поръчвам от пекарна "Стефани" имат класически и  много вкусни козуначени рола. На нас ни харесват

# 292
  • Варна
Мадара работи ли в неделя?

# 293
Мадара работи ли в неделя?

Да, до 20 часа мисля Peace

# 294
  • Варна
От няколко години поръчвам от пекарна "Стефани" имат класически и  много вкусни козуначени рола. На нас ни харесват
Ще ги пробвам още утре. Други доволни?

# 295
Ако държите на веган и здравословни варианти: - Мармалад Бутик. Миналата година накупих, но бяха по 3,50 просто за да опитам и такава алтернатива. Бяха вкусни зчи засищаши, но малки като размер( ако търсите по-обемни не са вариант).  
- Предлагам и пекарната за Жив хляб . Козунаците не съм опитвала, но хляба да. Разкошен!  Даже днес на Фермерския Пазар на Синьото пазарче, раздават безплатно залъци да опитат минувачите.
- Дивото брашно също  имаха табели че правят,  Thinking
- А в Пекарна номер 1 имат тип Панетоне цена не знам.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 08:23 от Libertad

# 296
  • Варна
знаете ли дали Red Hot Beach /на плажната/ работи в момента?

# 297

Да,работи целогодишно.

# 298
Ще ги пробвам още утре. Други доволни?
Преди да започна да правя,и аз бях доволна от козунаците на Стефани,слагаха много локум  Crazy ,а в рулата-много плънка. Peace

# 299
  • Варна
За работенето работи, получих киселини от храната там обаче. А детския кът миришеше на спарени крака...

Общи условия

Активация на акаунт