На пазар във Варна - 42

• 73 376
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
От къде купувахте LEGO на по-ниски цени?
От т.нар. безмитен магазин на Морска гара.

# 361
търся вкусно и прясно патешко месо , в кой месарски магазин да търся?

# 362
  • Варна
Да сте виждали някъде из Варна удължители за бебешки бодита на сносна цена? Намерих в разни сайтове по 12 лв. парчето... Ми много ми се видя. Спомних си, че съм си купувала удължители за сутиен от "Шихо" и беше за смешни пари, ако не беше и стотинки... Обаче питах в "Шихо"-то в Младост - нямат за бебешки бодита.
Аз да си "побутна" въпроса, пък дано някой е виждал. В Джъмбо няма, проверих...
Метода с направа на бодитата на фанелка не става, че бебето е много малко и фанелката е в устата, а корема и кръста - гол...  newsm32

# 363
  • Варна
SVU_D, flufi, благодаря!

# 364
Здравейте, къде мога да намеря спално бельо на сносна цена? Червен площад, колхозен пазар.
Миналата година купувах от магазин -фирмен на някаква бг фирма - между Музея и  Стоматологията. Не знам дали още съществува.

# 365
  • Варна
+1, но нямат богат избор.
Както и два пъти съм поръчвала от майтойс и амазон.
Излизат в пъти по-евтино, но има смисъл
като порастне детето и ако стане фен на Лего
и иска от огромните, сложни и с много части.

# 366
  • Варна
+1, но нямат богат избор.
Както и два пъти съм поръчвала от майтойс и амазон.
Излизат в пъти по-евтино, но има смисъл
като порастне детето и ако стане фен на Лего
и иска от огромните, сложни и с много части.
За определени модели, големи, колекционерски
и т.н., определено от чужди сайтове. От БГ сайт сме поръчвали от bohobby и emag. Когато има промоции, няма по-добри цени от Емаг. Ако става въпрос за бърза покупка или подарък за рожден ден без оглед на конкретен модел- Морска гара!

# 367
  • Варна
Тепърва започвам да купувам Лего и все още ще сме на серията Дупло и исках да се ориентирам в кои магазини да гледам, че нататък наистина цифрите ще растат(не че сега са малки-влак с малки релси и гара- 107лв. Не ми се мисли какво ще става). За чуждите сайтове изобщо не ми дойде на ум да разгледам. Благодаря!

Магазинът за спално бельо до стоматология да не е Белотекс?
Те имат и на Червения и още няколко в града. В сайта им ги пише.

# 368
  • Варна
Ето това Дупло купихме последно от магазина на Морска гара за 31/2 лв (не помня с точност):
http://www.amazon.com/LEGO-6101284-DUPLO-Airport-10590/dp/B00NHQGZK8
В брошура за промоции на Комсед беше намалено на 42 лв. В конкретния случай, мисля, че им е добра цената на Travel shop-а.
Това съм поръчвала за 84 лв от Емаг, когато навсякъде беше между 116 и 140 лв. Сега виждам, че и в Емаг е по-скъп.
http://m.emag.bg/lego-creator-sin-reaktiven-samolet-31039-570201 … 839/pd/DKHQWMBBM/

# 369
  • Варна
Супер. Със сигурност ще намина. Само и магазина да намеря хаха Явно разликата не е малка. В случая ~25%

# 370
  • Варна
Магазинът е много лесно откриваем. Паркинга след кръговото на Морска гара, точно на партера.
Почнете ли веднъж с Лего, манията е голяма. Финансовият поток- също.  Crazy

# 371
  • Варна
Аха. Мерси. Това в сградата на митницата ли се пада или отделна сграда.
А зарибявката от сега я виждам. Като облъчен е хахах

# 372
  • Варна
Аха. Мерси. Това в сградата на митницата ли се пада или отделна сграда.
А зарибявката от сега я виждам. Като облъчен е хахах
Не знам къде е входа за Митническия пункт. Това е на партера, влиза се през бели плъзгащи врати. Толкова се разрастнаха, че в коридора има изложена стока. Няма начин да го пропуснете.

# 373
  • Варна
Много, много благодаря!  bouquet Още утре съм там, че ми е и под носа(живея до ритуална зала).
Извинявам се на всички за разводняването на темата!

# 374
  • Варна
Морска гара не е където е Митницата.
Това е сградата до която акостират пасажерите, там е ресторант капитан Кук, съвсем близо до Фара.

Общи условия

Активация на акаунт