На пазар във Варна - 42

• 73 265
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Здравейте!

Не знам къде да попитам ,та ще пробвам тук.

Знаете ли дали има детски лагер за 5-годишни деца?

# 511
  • Варна
Какво се подарява за ново жилище? Приятели си купиха наскоро нов апартамент и ни поканиха на гости, но изобщо не се сещам какво  да подаря? Blush

Идеи?

# 512
  • Варна
Какво се подарява за ново жилище? Приятели си купиха наскоро нов апартамент и ни поканиха на гости, но изобщо не се сещам какво  да подаря? Blush

Идеи?
Аз последно като ходих на нова къща, подарих голям, хубав глинен гювеч. Ама знаех, че домакинята няма и че ще го ползва... Wink
По принцип за нова къща може и някой готварски уред, или сервизи и посуда, или картина (ама това е много специфично и наистина трябва добре да познаваш собственика)...

# 513
  • Варна
Може би машина за сладолед на Делимано или машина за кафе на Долче густо?

# 514
  • Варна
Аз се сещам за дървена кутия за ключове Laughing

# 515
  • Варна
Гравирана табелка с имената им за вратата или за пощенската кутия Grinning Grinning

# 516
  • Варна
Да ви се похваля поръчах си хранителни продукти от supermag.bg
Доволна съм  Peace

# 517

Идеи?
Осветена икона.
Тирбушон.
Цвете в сакция.
Салатиера/фруктиера.
...

# 518
  • Варна

Идеи?
Аз бих подарила медна икона, осветена. Свети Мина например като закрилник на семейството. На нов дом е хубаво да се направи освещаване поначало.
Ако тепърва ще се обзавеждат с уреди и Вие предпочитате такъв тип подарък, бих взела мощен блендер с функции за смути и трошене на лед или мултикукър. Зависи и от бюджета обаче.  bouquet

# 519
  • ВАРНА
Това с иконите е много индивидуално,аз например имам подарени няколко,но никоя не виси някъде по стените на видно място - за мен Бог е в сърцето и иконите като цяло ме потискат,не ги разбирам като подарък,но пък държах апартамента да е осветен от свещенник  Peace Аз харесвам подаръци за кухнята - вадят се често и човек си спомня за хората,които са ги подарили - и гювеч голям глинен и гювечета малки,комплект ножове или прибори,красив декантер или бутилка за концентрат...Зависи естествено дали двойката си пада по кулинарстване  Rolling Eyes Мъжът ми,а и гостите много харесват този комплект,подарък от приятели:
Скрит текст:

Подарявали са ни и табелка с имената за входната врата - също много добро попадение,понеже нямахме и всеки път като се прибирахме я виждахме (сега вече е друга вратата,ще трябва да правим нова  Mr. Green)

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 22:56 от morgana07

# 520
Някой знае ли къде се премести  магазина за ортопедични стелки и обувки Д-р Шол /Scholl/ във Варна? Доскоро магазинът беше до Медицинския университет.

# 521
  • Варна
Здравейте! Налага ми се да сменя редуцир вентила на газовата бутилка и затова моля за помощ откъде във Варна мога да купя немски или турски редуцир вентил на добра цена. bouquet

# 522
  • Варна
Нямам време за гравирана табелка. Иконата е добра идея, но май си имат. Имат си уреди.
Може би ще се спра на посуда някаква, гювеча е добра идея,  знам, че ще се ползва. Grinning

Благодаря за идеите. bouquet

# 523
  • Варна
... гювеча е добра идея,  знам, че ще се ползва. Grinning
Действай тогава. Моята кума много му се зарадва. Лично е някак, красиво, българско и остава за спомен...

# 524
  • Варна
Нямам време за гравирана табелка. Иконата е добра идея, но май си имат. Имат си уреди.
Може би ще се спра на посуда някаква, гювеча е добра идея,  знам, че ще се ползва. Grinning

Благодаря за идеите. bouquet
Поставка за подправки, кръгла и се върти, но е малко скъпа. 80 лева за 10 шишенца , нещо такова. От магазина срещу входа на Карфур.

Общи условия

Активация на акаунт