нормално ли е?

• 3 596
  • 14
  •   1
Отговори
здравейте,пиша за втори пат тук ,партньора ми си пада малко ,,дон Жуан,,( според мен)когато сме навън постоянно се зазяпва по някоя ,дотук ок ,хубавото и аз го гледам,но когато запо4нат с въпросната постоянно да се зяпат и направо отка4ам,запо4ваме скандали след това,на мен ми е супер обидно ,а за него нищо не е направил...това се слу4ва постоянно...вие какво мислите-прекалявам ли?

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 17:54 от machenica

# 1
Да погледнеш, си е човешко, но да зяпаш постоянно  друго момиче в присъствието на приятелката си, е просташко. На 20 бих се обидила, на 30 ще го пратя да я черпи едно и да й търси телефона, айде моля.
Едит: Ама и ти един псевдоним си измислила, ако толкова те тормози тоя зяплю, шута и без мъчения

# 2
Да погледнеш, си е човешко, но да зяпаш постоянно  друго момиче в присъствието на приятелката си, е просташко. На 20 бих се обидила, на 30 ще го пратя да я черпи едно и да й търси телефона, айде моля.
Едит: Ама и ти един псевдоним си измислила, ако толкова те тормози тоя зяплю, шута и без мъчения
[/q  благодаря ти за съвета ,а за псевдонима 1-2 пъти ме нарекоха така мои познати и когато се регистрирах се сетих за това Hug

# 3
И аз съм на същото мнение - показва огромно неуважение към теб. Даже е твърде вероятно да се държи и за други неща така безпардонно.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 19:38 от Вишна123

# 4
И аз съм на същото мнение - показва огромно неуважение към теб. Даже е твърде вероятно да се държи и за други неща такабезпардонно.
да ,права си ,компромиси правя ,но то4но по темата компромис така и не успях да направя

# 5
  • София
Аз подобни неща не ги отразявам обикновено. Ако нещо много ме дразни и човека до мен не отразява мрънкането ми, обикновено почвам да правя същото. Ако пък чак толкова ми пречи нещо - ами разделяме се. Не обичам да правя твърде много компромиси.

# 6
Мъжете обичат да се заглеждат по красиви жени, това е известно на всички,  но твоят "Дон Жуан" прекалява. Ако го прави, трябва да е дискретно и незабележимо, иначе е обидно и пренебрежително спрямо теб.

# 7
здравейте,пиша за втори пат тук ,партньора ми си пада малко ,,дон Жуан,,( според мен)когато сме навън постоянно се зазяпва по някоя ,дотук ок ,хубавото и аз го гледам,но когато запо4нат с въпросната постоянно да се зяпат и направо отка4ам,запо4ваме скандали след това,на мен ми е супер обидно ,а за него нищо не е направил...това се слу4ва постоянно...вие какво мислите-прекалявам ли?
Той прекалява.
На колко е?На 20?     Laughing

Скрит текст:
Направо се шашкам, като чета какво си причиняват млади момичета.
Да става дума за жена на 40-50, която няма вече голям избор, разбирам да търпи идиоти.
Ама младо момиче, да седи с някакъв дървеняк и да се "радва", че е мъченица....Не го разбирам, честно.
Боже, като бях на 20, ако някой не ми "играеше по свирката", забравяше, че съществувам.
Животът е толкова хубав, весел, прекрасен, мъже океан, ще седя да се тормозя с някакъв простак, дето няма елементарно уважение към мен.
Айде шута, и да ходи да тормози другите.Мераклийки все ще се намерят.

# 8
Авторке, прочети поста на Love поне два пъти и си го набий някак в главата. Животът е толкова кратък , не си отравяй младостта. Едно е да погледне други красавици , друго е да зяпа. А може и да пробваш следното - следващия път ти зяпай и флиртувай с друг , ей така за кеф , пък той да гледа отстрани.

# 9
Не е нормално, според мен е тотална липса на уважение.

# 10
Не е нормално повече да стоиш в такава връзка, щом не искаш в нея такива неща. Защото не е и нормално да натякваш и контролираш. Просто ако виждаш, че човекът не става (а за всички е пределно ясно, че не става за връзка), минаваш на следващия, който да става.

# 11
  • София
ненормално е миличка, омитай се.  По-скоро, бий му шута с 200.

# 12
благодаря ви за мненията ве4е си мислих 4е аз нещо не съм наред #Crazy

# 13
Наред си и още как. Не са "наред" тия дето търпят такива простаци. Зарязвай го без да се замисляш. За мен изобщо не би имало значение дали има някакви други качества. Само жени с ниско самочувствие търпят такива простаци. Ти си знаеш дали си от тях.

# 14
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Не е нормално Peace
Проявява тотално неуважение.

Общи условия

Активация на акаунт