♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 34

• 51 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Затъжила се за него, къде изчезнал, лекар бил станал, браво.Какво станало с къдравата му коса..

Йо - ти си моя любима, Дефне.
Д-Знам и съм много щастлива.Той е добро момче.Искаше ми са поревнуваш, но
Й-добре, темата е закрита.
Д-не, нека да е отворена , иска да чуя, ти ревнуваш ли ме
Й-Дефнее
Д-Кажи, ревнуваш ли ме
Й-добре де, ревнувам

Исо каза на девойката, че заслужава някой да я обича наистина, той не искал да я обиди и натъжи, не бил правилният човек, грешен адрес.

# 91
# 92
  • Пловдив
Ахахах, Кориша прегази всички, имал нужда от лекар, лошо му било много, умирал ли бил,
Неджми - къде ти...
Бяга от ваксината
 hahaha hahaha hahaha

Работете, грозотии  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Хулюси бей каква мазна усмивка пусна, Тюркян Султан засука забрадката  smile3532

# 93
Тюркян  - направили всичко,което зависело от тях,но не се получило между Исо и момичето.

Глътна си граматиката леля  Тюркян   Laughing

# 94
# 95
  • Пловдив
Синан да пита да донесе ли нещо
Себе си да донесял каза коскоджа кадъната  hahaha

# 96
Ууууууфффффффффф, на Нихан тъпотията ѝ е дадена свише......грам такт ,досетливост няма.....

# 97
Ясемин всичко била поръчала - рибата ,.....
Ясемин - Ай Ясемин. Какво вълнение...Голяма жена си.

# 98
Черната Мамба май ще взема бабата.
Мерич май е забравила,че в 11 или 12 епизод Нера каза на дядото,че Дефне е от богато семейство ама явно е забравила нищо.

# 99
Яса и Синан са страхотни......мога да ги гледам с часове Mr. Green
Селим доктор бил, но да се справиш с Кориш не  е лесна работа. Йомер бързо остави телефона, като чу Дафа да се хошгелдисва с бившия..май май познахте новата двойка ще е пенсионерската Тюркян и Хулюси  Mr. Green
Дафина няма да се промени където върви и лъже..ужас оплела се е като пате в кълчища, как ще излезне чиста от цялата тази помия дето сама си я заля. Йо и той с неговата непрестанна помощ, все да помага и да се грижи за другите, за какво му беше да кани Гало у Яса нали трябваше да са само те четиримата... за работа се говори на работа.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 22:28 от bobolina_nina

# 100

Покани го бабата на вечеря.Хулюси не можел всичко да яде.И Тюркян  му каза само да дойде ,а тя ще му приготви хем вкусна хем здравословна храна.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 22:15 от лава

# 101
  • Пловдив
Бабата разказва, че от Маниса са се преместили в Истанбул.Предложиха му локум, не не ядял сладко, зашото имал висока захар, извини се, че дошъл с празни ръце, следващия път щял да се реваншира, ама Тюркян щяла здравословно да го храни.

Фикрет звъня да се лендзи, поканиха и нея у Ясемин, тъкмо да се запознаела с гаджето на Йомер си каза тя.Той усети, че на Дафина нещо и е напрегнато от Гало, пита има ли проблем, каквото като не знаела за тях- сега щяла да разбере, било заради детския дом само идването.

Аййй, сладки спомени  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 22:16 от Горгона

# 102
Бабата разказва, че от Маниса са се преместили в Истанбул.Предложиха му локум, не не ядял сладко, зашото имал висока захар, извини се, че дошъл с празни ръце, следващия път щял да се реваншира, ама Тюркян щяла здравословно да го храни.

Фикрет звъня да се лендзи, поканиха и нея у Ясемин, тъкмо да се запознаела с гаджето на Йомер си каза тя.Той усети, че на Дафина нещо и е напрегнато от Гало, пита има ли проблем, каквото като не знаела за тях- сега щяла да разбере, било заради детския дом само идването.

Аййй, сладки спомени  Heart Eyes
+ 1
Гор  bouquet

# 103

Покани го бабата на вечеря.Хулюси не можел всичко да яде.И Тюркян  му каза само да дойде ,а тя ще му приготви хем вкусна хем здравословна храна.
ами как няма да му приготви нали е дядо на кандидат жениха, ако иска и суши ще му направи

Аййй, сладки спомени  Heart Eyes
Момичета страхотни сте Hug bouquet Hug Лаве, Готи  Heart Eyes
Ох тази Фикрет много я харесах аз ама нещо започва да ме дразни тази и миналата серия. Те с тези спомени ще живеят. Имам чувството, че ни чака кофти край, да видим Rolling Eyes
Днес играта на Баръш е много добра докарва и на погледи и на жестове, Нера почти липсва, което е страхотно, а пролетното настроение строи направо строи Wink

# 104
  • Пловдив
Не е лоша Гало, не е и виновна, че попада насред такава ситуация, просто от такива идеални идват големи бомби, та съм на тръни покрай нея нещо.. Thinking
Лаве  Hug тийм форумлер къзлар сме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт