♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 34

• 51 385
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Хич на вярвам,че Баръш и Гюпсето са заедно.Тая се появява като има по-такива сцени между Баръш и Елчин.Защо не се появява през останалото време с него.Тая наистина вече не мога да я трая и хич няма се затормозявам да я коментирам.

# 616
  • Разград

# 617
  • Русе
Хмммм, видях...  #Cussing out Коментарите са я съсипали... Mr. Green Някои казват, че е нова снимка...

# 618
Хмммм, видях...  #Cussing out Коментарите са я съсипали... Mr. Green Някои казват, че е нова снимка...
Нова е .. Баръш е със същитите дрехи в болницата при Баръш Йош от преди няколко дни ..Ваня, е качила една снимка по-горе от въпросният ден и Мол

# 619
  • Пловдив
Казах ви да не лежите на руската кълка с раздялата Simple Smile Тъкмо и казахме гитти , битти и тя точно като от поста ми си развя клюна в мол-а  Mr. Green

# 620
  • Русе
Казах ви да не лежите на руската кълка с раздялата Simple Smile Тъкмо и казахме гитти , битти и тя точно като от поста ми си развя клюна в мол-а  Mr. Green
Хойохо...  Mr. Green Не само клюна.... Laughing

# 621
В крайна сметка може пък много да я обича newsm78...знае ли човек...В инста в страници на нейни почитатели днес писаха че щяло да има Делиха 2
А всъщност има ли Делиха с бг. суб?

# 622
  • Пловдив
Хойохо...  Mr. Green Не само клюна.... Laughing

Да ве, клюна, перушината и севгилито  hahaha
Коментарите под снимката са един път  Joy Joy Joy

# 623
В инстаграм има снимки... Ама не мога да ги сложа ...

# 624
Ужас.. Развали ми се хубавото настроение  Sad

# 625
  • IT
Има Делиха с български субтитри, да. Хареса ми, много се смях, ама после се оказа, че тя прависъщите физиономии и в реала, аааа йок артък.

# 626
Да се радваме, че са ги снимали в гръб Mr. Green  Че ако беше анфас - вай, вай Crazy

# 627
  • Русе
Да се радваме, че са ги снимали в гръб Mr. Green  Че ако беше анфас - вай, вай Crazy
Хохохохоохоо...  Joy  Joy
Верно....

# 628
Joy...Ама си ме е яд де...

# 629
Има Делиха с български субтитри, да. Хареса ми, много се смях, ама после се оказа, че тя прависъщите физиономии и в реала, аааа йок артък.
Благодаря... Ще го гледам... Може пък да разбера какво и е харесал Баръш

Общи условия

Активация на акаунт