Лидл 82

• 115 253
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
А този уред може ли да чисти от стария тип стъкла на дървени дограми?

# 601
Може....в спалнята сме с дървена дограма и съм чистила. Де що е стъкло-минаваш с уреда...

# 602
 Аз също съм от доволните от уреда за прозорци.С едно зареждане минавам прозорците на четиристаен апартамент+тераса(вън и вътре),става и за душ кабина.

# 603
Някой има ли впечатление от универсалното електрическо ренде на SilverCrest за зеленчуци?

# 604
  • София
2 или 3 вида парочистачки са, в сайта не се ориентирам.

# 605
Помня, че някой питаше за аспержи преди време, та от няколко дни има пресни зелени аспержи, а  като гледам другата седмица и гриловани в буркан ще има Peace
Аз бях питала. Тези в буркана ги видях ама много скъпи. Защо така, толкова ли са хубави тези аспержи? newsm78
А пресните не съм ги видяла, ще се огледам задължително като отида, и те сигурно не са много по-евтини... ooooh!

# 606
  • София
какво ви е мнението за ролерите  Rolling Eyes bouquet

# 607
  • Бургас
Балеринките от другата седмица ми харесаха-предполагам са удобни bouquet
И аз съм им хвърлила око!
Дано успея да си взема

# 608
  • In the shadows of my mind
Помня, че някой питаше за аспержи преди време, та от няколко дни има пресни зелени аспержи, а  като гледам другата седмица и гриловани в буркан ще има Peace
Аз бях питала. Тези в буркана ги видях ама много скъпи. Защо така, толкова ли са хубави тези аспержи? newsm78
А пресните не съм ги видяла, ще се огледам задължително като отида, и те сигурно не са много по-евтини... ooooh!
Скрит текст:
Във Фантастико имаше пресни аспержи връзка - беше 5.89лв  Laughing
И аз също питах за аспержите, ще ги тествам  Peace

# 609
Много бързо и хубаво почиствам прозорците с този уред, зимата даже смуча конденза. Чисти супер, евтин е в сравнение с този на Karcher. Минуси: батерията държи определено време, после трябва да се зареди. За апартамента ми стига, за къщата на два-три пъти, но там са много стъклата (на Karcher има допълнителна батерия например, сменяема, за да не се прекъсва работа). И не може да се чисти хоризонтално, влагата която остава вътре около рамката на прозореца (около 0,5 см.) я чистя с кухненска хартия. И няма удължителна дръжка, т.е. трябва да се използва друго приспособление за достигане на високите места.
Бих препоръчала уреда.

Лидълският ли няма удължителна дръжка за достигане на високите места? Ако е така, не е ОК. На мен именно там ми е проблема - не мога да достигна високата част на прозорците от външната страна.

# 610
момичета,от Варна в кой от магазините утре ще е тази разпродажба,благодаря

# 611
  • Mostly in my mind
и аз бях питала за аспержи.  Mr. Green взех, даже ги изядохме.
да похваля маслини каламата от гръцката седмица. страхотни са! Grinning

# 612

На какво имат вкус? newsm78

# 613

На какво имат вкус? newsm78

Един познат ми каза, че имали вкус на големи стръкове прясно окосена трева  Laughing

Към тези, които имат солна лампа:
Топят ли се лампите ви? По нашата понякога се стича тъничка, бавна струйка вода. В спалнята я държим и шкафът, на който е, е вече на кръгли, като от чаша петна от солта, които не се чистят.

# 614
Моята лампа не е от Лидл, а от индийски магазин, и не се топи.

Общи условия

Активация на акаунт