Лидл 82

• 115 266
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • България
Свежина и нашата солна лампа се топи. Определено имаме влага в стаята, където стои - спалнята.

# 631
  • Варна
От разпродажбата си купих нож за рязане на хляб, чорапогащници за малкия, моментни лепила, бъркалка, филтри за ширма  (по 1лв), безжичен звънец и точило за ножове (по 3лв). Имаше и други малки нещица, но общо взето нищо интересно според мен.

Имаше ли обувки за по-големи деца и дамски?

# 632
Идея кога ще започне разпродажбата в Лидл на Ботевградско шосе/София?

# 633
Киса, детски обувки въобще не видях (Мир Варна), а търсих. Имаше дамски и мъжки маратонки, там беше лудница и не видях на каква цена са

# 634
  • Варна
Киса, детски обувки въобще не видях (Мир Варна), а търсих. Имаше дамски и мъжки маратонки, там беше лудница и не видях на каква цена са

Ок, благодаря!

# 635
  • Бургас
Благодаря за споделените мнения за тротинетките bouquet

В Лидл Галерия Бургас на разпродажбата имаше мъжки и дамски спортни обувки Пума по 44лв, някои машинарийки, вакуумиращи пликове и други нещица, а в кошовете за ровене имаше белачки за зеленчуци, прибори за незалепващи тенджери (бъркалки, лъжици, шпатули и пр.), силиконови формички за шоколадови бонбони - по левче. Пак по левче панделки от плат и от хартия много видове, свещи декоративни, маркери и тънкописци металик. Имаше комплекти от цветни картони (онези по 25 цвята твърд картон) и готини "конструктори" от велпапе - 3лв. Четки за тоалетни, хавлии тънички, чорапки за обувки тип джапанка, съвсем малко дрешоляци детски, клинове и чорапогащи за големи, шлифери, стягащо бельо, въздушни въртележки за двор или тераса, закачалка тип пръчка за хавлия. Аз напазарувах доволно от хоби нещата, но се надявах и на нещо за дечко за взема... Само от "конструкторите" от велпапе намаза и ще има да оцветява и сглобява животни разни и различни самолети Mr. Green

# 636
И ние на предната разпродажба си взехме разни хоби неща, от тогава съм им фен, но на разпродажбата са по-изгодни( но пък може да са разкъсани и повредени)
От предната разпродажба бях взела гръцки сапун със зехтин по лев, мислех че съм се минала с цената, но пък ММ се влюби в него и само него ползва

# 637
Снощи минах през Лидл, взех от доматите на клонка, моцарелата, която много харесвам, но вчерашната е зърнена вътре, не е с гладка структура каквато беше предната и бри.
Значи доволни сте от уреда, чудя се трябва ли ми или да се мъча по познатия до момента начин, единственото което ме кара да се замисля да си го купя е, че остъклихме есента балкона и стъклата ми се увеличиха, а освен това и най-много те се цапат, та ако го имам бих ги минавала по-честичко...

# 638
  • София
На Ботевградско е кошмарно, хора, хора, хора. Може и да е имало нещо интересно, но аз не можех да се добутам да видя. Пазарувах в Джъмбо и си тръгнахме. Миналата година по си заслужаваше. Сега видях, разкъсани кутии с неясно съдържание, вина разни, и омотани дрешоляци по кошовете. Имаше разни неща от тематичните седмици. Видях и от мебелите, пейки със сигурност имаше.

# 639
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Разпродажбата според мен е пълна пародия,поне на ул.Мир във Варна.Нищо интересно.
Обувки,вата за ширм,загледах безжичния звънец,но не посмях защото пишеш,че е за открито,супер плоски правоьгълни тавички.Взех едни бисквити от 500гр. за 2лв.и точило за ножове.Очаквах нещо по-мащабно.

# 640
Идея кога ще започне разпродажбата в Лидл на Ботевградско шосе/София?

Тя започна днес в 9 часа сутринта. Ние като влязохме, нямаше проблем и беше малка лудница, а след нас, започнаха да не пускат и имаше опашка отвън. На всеки 10 човека, които излизат от касите, пускат 10 човека в шатрата. Хареса ми много тази организация, защото есента в Надежда беше много по-голяма блъсканица, защото никой не спираше влизащите.
Сега се връщам оттам. Голяма лудница. Купих си няколко неща и съм доволна.
Стъклочистачка - 3 лева.
Раница за плуване с нещата вътре - 3
лева

Гумени ботуши 23 номер - 3 лева
Пижама - 5 лева
Две блузи - общо 3 лева
Зимно яке 92 размер - 7 лева

# 641
Алина, влязла си в 9 и сега в 14 часа се прибираш... Бая си се помотала там Grinning
Тони, помниш ли каква цена бяха пейките?

# 642
Оле, аз точно пейка и разклонител искам... Shocked Мислех че шанса да ги има е 0, сега ме е яд ч ене мога да ида днес, а чак утре

# 643
  • София
Май 50 лв.

# 644
  • София
как разбирате къде и кога има разпродажба  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт