Лидл 82

• 116 283
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Някой има ли вече отзиви от готвене с каймата?
Преди час правих принцеси. Добре се обърка, почти не се сви Peace
Скрит текст:

# 91
Току-що съпругът му в е взел клинчета и една поличка. Безглутенови макарони и от двата вида. Peace

# 92
Сешоарите тази седмица ли бяха?
Различни видове ли са, единият с нещо като фуния изглеждаше  newsm78

# 93
Аз пак да попитам за суровите десерти от био седмицата някой взимал ли ги е ?Вкусни ли са ?

# 94
Рообар ли?
Да вкусни са много. Основата им е фурми и ядки и са доста мънички.
Аз ходих да взема 10на за дъщеря ми, че ще пътува и са добри за похапване на път . Тя харесва най-много кокосовите
Има ги и на други места, в Лидл преди бяха най-изгодни на 1,35, сега са 1,49 и пак е добра цената

# 95
Рообар ли?
Да вкусни са много. Основата им е фурми и ядки и са доста мънички.
Аз ходих да взема 10на за дъщеря ми, че ще пътува и са добри за похапване на път . Тя харесва най-много кокосовите
Има ги и на други места, в Лидл преди бяха най-изгодни на 1,35, сега са 1,49 и пак е добра цената
много благодаря Simple SmileДано да има в 16 часа като отодем.Предния път бяха взети и нямаше Sad

# 96
Ми сутринта в 8 нямаше никакви хора в магазина, само 2-3 жени на детското( но сравнено с истериите около дънките е нищо). Имаше много кутии от всичко. Дано има до довечера. Аз отидох специално за сините Рообар, защото винаги свършват първи.
Скъпи са и не вярвам чак толкова бързо да се изкупят. Все пак едно десертче струва колкото половин кутия бисквити...а те сега също са намалени;)

# 97
Отидох сутринта за детските тениски- според мен са уголемени,мислех да взема 2 комплекта, но чисто сините стояха все едно са избелели и взех само раираните + 2 суитчера( тънки са). Колебаех се за панталоните(и те са много тънки),но не можах да преценя и оставих ако нещо баба му следобед с него

# 98
  • София
Сутринта купих от светлите дънки за моя младеж и в 8:00 имаше три чифта от размера му Shocked На вид ми харесаха дано му стоят добре. Тениските не ми харесаха стояха като избеляли и ми се сториха плътни.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 10:13 от Inna_78

# 99
  • София
За Roobar-а е въпрос на вкус, на мен са ми отвратителни. Белгийските бонбони също изобщо не ги харесвам - яко дъхат на алкохол, не мога да преценя ром ли е, коняк ли е, но нещо подобно.
Клинчетат от каква точно материя са? Дънков плат ли си е? От потничетата и гащите някой ако е взел, моля да сподели как са като размер и по-специално потниците достатъчно дълги ли са. Бельо взимам размер надолу за моята госпожица защото е по-скоро слаба, а долни дрехи не върви да са торбести и затова ме вълнува на дължина как са.

# 100
Ми сутринта в 8 нямаше никакви хора в магазина, само 2-3 жени на детското( но сравнено с истериите около дънките е нищо). Имаше много кутии от всичко. Дано има до довечера. Аз отидох специално за сините Рообар, защото винаги свършват първи.
Скъпи са и не вярвам чак толкова бързо да се изкупят. Все пак едно десертче струва колкото половин кутия бисквити...а те сега също са намалени;)
ох дано да има наистина Simple Smile
И оцет ще взема да пробвам.Ако има и от потниците с гащички  за малката ми дъщеря.

# 101
  • Варна
Здравейте! Имам спомен, че някой имаше информация за предстоящи оферти в Лидл. Има ли възможност да разбера, скоро дали даден продукт ще бъде пускан?

# 102
Ориентираме се само по плакатите в магазина. Сутринта видях дамски слим дънки в черно и блузи.

# 103
  • Mostly in my mind
Детските блузки са много симпатични, материя и модел стил лакоста. Ние сме на 5, и взех размер 2-4 години. Че сме дребни, дребни сме, ама и те са уголемени. Взех и нафърфорената поличка 2-4 години. Другите два модела ми се струва, че си отговарят на размера и са много хубав тънък дънков плат. Simple Smile
от 4-ти април - алпийска седмица.  Rolling Eyes ще има и дамски дрехи.

# 104
  • София
Белгийските бонбони също изобщо не ги харесвам

+ 1 Peace

Общи условия

Активация на акаунт