Лидл 82

• 116 260
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз взех клинче на сърчица и пола на сърчица. Исках от полата с воланите, но ми изглеждаха много избелели. На малкия взех тънък панталон, щото от дънките единия размер му беше малък, следвашия - огромен. Взех му и суйтчър, но малко съжалявам, че не го отворих на място, доста е къс, а аз искам да му е по-дълъг. Може би ще го върнем.
Яд ме е, че не погледнах плакатите след касите, ама децата нещо се разпискаха и забравих.  Tired

# 121
Аз съм запленена от маршмелоу и утре ще ходя за още. Даже мисля и, че ще си направя домашни, понеже намерих лесна и икономична рецепта.

Може ли рецептата, понеже аз колкото съм чела и гледала, трябва царевичен сироп, а той е доста скъп и въобще трудно се намира на нашия пазар ... та ми интересно на какво си попаднала - може и на ЛС, да не спамим ...

# 122
Може и тук, защо да е спам?
И мен ме интересува. Peace

# 123
А, защо на ЛС рецептата? Нека да е тук, който иска да пробва да направи.
На плакатите за др. седмица имаше черна блуза и панталон, на другия пак някаква дамска рокля.
Но само периферно ги мярнах, не съм се заглеждала.

# 124
Здравейте, момичета! Съжалявам ако вече е коментирано, уж изчетох всичко, но от уреда за готвене на пара някакви отзиви да имате? Заслужава ли си, бавно ли става? newsm78

# 125
  • Варна
Другата седмица дамски дрехи, панталон, блуза и от четвъртък туника(11лв) и клин(8лв)
Храната беше седмица с А.... ама я забравих. На плаката имаше биричка и салам.

# 126
  • WonderLand
Moringa царевичния сироп спокойно може да се намери при подсладителите са около 2лв. Негова алтернатива е глюкозата в бурканче. В Лидл обаче не съм виждала. На мен домашните маршмелоус ми се получиха само веднъж, иначе все ми оставаха супер лепкави.

Както и да е, аз ще ходя за замразени зеленчуци, чедър и синьо сирене. Луднах по тези сирена напоследък. Някой беше питал за душ гелът на cien - какъвто и да съм вземала все доволна съм оставала  Peace

# 127
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
запис

# 128
Точно при здравословните храни.
А би ли написала рецептата как точно се прави, ако може? Благодаря.
Пробвах новия душ гел на Cien и ми харесва. Купих си и маска, но не съм я пробвала още.

# 129
Току-що се върнах от пазар. Имаше от момичешките дрешки доста, та взех всичко набелязано.  Laughing
Госпожицата е на 3г. , взех размер 98-104, тя е висока 97 см. Купих потниче + боксерки, тениски, премерих ги върху тениска от H&M, на дължина са с един, един и половина пръст по-дълги, на ширина са еднакви (мерих от подръкавната извивка надолу  Peace), дано да са добре на детето, че от предишна промоция взех по-малкия размер потници и кръста и` все гол. Взех и две клинчета, мерих върху старите, които са същия размер, пак с около един пръст са по-дълги. Купих и поличка, жилетка, оставих стотина лева за дрехи.  Grinning

# 130
Аз пък не харесах мокрите кърпи за прозорци. Мислех, че са с алкохол и след тях няма да има нужда от сух парцал или вестник. Но те не са, най-обикновенни мокри кърпи. Защо са ги кръстили че са за прозорци, незнам  Thinking

# 131
За сешоара аз имам такъв за правене на къдрици само ,че на ремингтън.Фунията е същата така ,че принципа на работа е един и същ.
Споделям клипче
https://www.youtube.com/watch?v=4ZoBfU4b5Ko стават много приятни морски вълни в косите  Laughing

Страшна си, винаги на линия  Heart Eyes
Трайни ли са вълничките, или зависи от косата може би  newsm78

# 132
Аз съм запленена от маршмелоу и утре ще ходя за още. Даже мисля и, че ще си направя домашни, понеже намерих лесна и икономична рецепта.

Може ли рецептата, понеже аз колкото съм чела и гледала, трябва царевичен сироп, а той е доста скъп и въобще трудно се намира на нашия пазар ... та ми интересно на какво си попаднала - може и на ЛС, да не спамим ...

Разбира се, че може Simple Smile Забравих да купя желатин, но утре ще взема и ще кажа после какво се е получило.
Под рецептата има мнения на потребители и често в тези мнения има ценни съвети.
Бонбони Маршмелоу

# 133
Здравейте, момичета! Съжалявам ако вече е коментирано, уж изчетох всичко, но от уреда за готвене на пара някакви отзиви да имате? Заслужава ли си, бавно ли става? newsm78
Аз не го видях в брошурата този уред , а и аз се интересувам? Каква е цената?

# 134
Малко съм скептична точно към тази рецепта, продължавам да си мисля, че този царевичен сироп или глюкоза са ключови за постигане на максимално близък до оригинала ефект  Peace (гледала съм и доста не-български клипчета точно как се прави), май засега ще продължа да си купувам готовия продукт - все пак благодаря за линка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт