Лидл 82

• 116 260
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Mostly in my mind
Аз пък не харесах мокрите кърпи за прозорци. Мислех, че са с алкохол и след тях няма да има нужда от сух парцал или вестник. Но те не са, най-обикновенни мокри кърпи. Защо са ги кръстили че са за прозорци, незнам  Thinking
не мисля, че са най-обикновени и могат да се прилагат и върху кожата на човек. имат специфичен мирис, на парфюм ли, на спирт ли, не знам, но лично аз не бих ги използвала като обикновени кърпи  Simple Smile

# 136
  • В една слънчева къща...
Ползвах уреда за готвене на пара, когато захранвах малката. Доволна съм, но не съм го ползвала от тогава  Peace

# 137
  • София
Направи ми впечатление, че от един и същ номер клинчетата са с различна дължина  Thinking Поличките пък ми се видяха широки в кръста.
Взех лак за коса, до сега не съм ползвала, да видим дали ще ми хареса

# 138
За сешоара аз имам такъв за правене на къдрици само ,че на ремингтън.Фунията е същата така ,че принципа на работа е един и същ.
Споделям клипче
https://www.youtube.com/watch?v=4ZoBfU4b5Ko стават много приятни морски вълни в косите  Laughing

Страшна си, винаги на линия  Heart Eyes
Трайни ли са вълничките, или зависи от косата може би  newsm78
Ако се фиксират ще изкарат цял ден.При мен с лека фиксация останаха и на следващия ден.Не знам колко вата е обаче този на лидл и дали е достатъчно мощен.Ако не е може да се върне Simple Smile

# 139
Здравейте, момичета! Съжалявам ако вече е коментирано, уж изчетох всичко, но от уреда за готвене на пара някакви отзиви да имате? Заслужава ли си, бавно ли става? newsm78
Аз не го видях в брошурата този уред , а и аз се интересувам? Каква е цената?
В събота е:
http://www.lidl.bg/bg/saturday-7142.htm?action=showDetail&id=38191

# 140
  • Варна
И аз му се чудя на този уред. Имам на babymoov бебешки, но с вместимост 2х400гр, което за приготвяне на храна за семейството си е малко, а цената беше х4 и за това го мисля лидълския хубав ли ще е. Има време до събота да следя за мнения.

# 141
И аз едва се доредих за детски дрешки.
Взех 2 полички и 2 клинчета.
Честно казано, тази с воланчетата по-добре стои, нищо, че някой по-нагоре писа, че стои като избеляла. Онази, правата със сърчицата леко простее, но каката си я искаше нея. Моделчето простее, иначе платът е хубав.  Peace

Взех едни сушени домати в растително олио в буркан. Е, ужасна гадост.  Sick Много му се чудех, защо ли не се доверих на интуицията си, че няма да са хубави.  Tired Търсех от сушените без марината, ама явно са били в тематичните седмици. Направо ще изхвърля буркана. Дали мога да ги сложа в нещо, все пак да се употребят???  newsm78

# 142
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Съжалявам ако вече е коментирано, уж изчетох всичко, но от уреда за готвене на пара някакви отзиви да имате? Заслужава ли си, бавно ли става? newsm78
Имаме уреда,риба и зеленчуци и ориз съм готвила досега.Всяка храна е с различно време на обработка рибата става за 10-15 мин,зеленчуците зависи от вида им. За ориза трябваше 40 минутки,има си книжка с написано времето на приготвяне.Аз съм доволна много от уреда,по трудоемко ми почистването-разглобяването на съдинките.Може да се варят и яйца ,кремчета има много рецепти в нета.

# 143
Аз пък не харесах мокрите кърпи за прозорци. Мислех, че са с алкохол и след тях няма да има нужда от сух парцал или вестник. Но те не са, най-обикновенни мокри кърпи. Защо са ги кръстили че са за прозорци, незнам  Thinking
не мисля, че са най-обикновени и могат да се прилагат и върху кожата на човек. имат специфичен мирис, на парфюм ли, на спирт ли, не знам, но лично аз не бих ги използвала като обикновени кърпи  Simple Smile
Не, нямах предвид че бих ги използвала за обикновенни кърпи. По-скоро с обикновенни кърпи бих постигнала същия резултат  Simple Smile Не са нищо специално за мен  Peace

# 144
А аз много обичам доматите в олио. Слагам на ориз, салатка, абе на много неща

# 145
Кои са тези домати в олио?

# 146
  • София
Тази сутрин ходихме за детско.Блузките за момчета бяха много зле в цветовете. Бях се насочила към тези панталони http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=38021 но те изобщо не са памук а някаква тънка изкуствена материя  Thinking някой ако ги е загледал нека сподели дали и по другите магазини са такива. .....

От панталонките и аз исках да взема за двамата ми юнака, но ако са от изкуствена материя няма да взимам. Едва ли в другите филиали материята е по-различна. Имат ли поне памучна подплата?

# 147
Момичета, не са изкуствени момчешките панталони. Чудни летни панталончета от чист памук. Тениските, и те.
Само в суитчърите има малко полиестер.
Сушените доматки са ми много любими. Heart Eyes Къде ли не ги бутам. И на филийки с песто можем да свършим цяло бурканче.  Wink

# 148
  • Русе
И аз не останах очарована от белгийските бонбони. Опитах четири. Най-ми допадна портокаловия с черен шоколад. Бял шоколад с шоколадов крем с коняк - хареса ми, със сметаната ми е много тежък, а този с бадемите е отвратителен Sick

# 149
Сушените домати стават и за хляб, зелена салата. Ястия с преобладаващ доматен сос за подсилване на вкуса.
За домашни брускети също.

Общи условия

Активация на акаунт