Лидл 82

• 116 259
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета! Съжалявам ако вече е коментирано, уж изчетох всичко, но от уреда за готвене на пара някакви отзиви да имате? Заслужава ли си, бавно ли става? newsm78
Имаме уреда,риба и зеленчуци и ориз съм готвила досега.Всяка храна е с различно време на обработка рибата става за 10-15 мин,зеленчуците зависи от вида им. За ориза трябваше 40 минутки,има си книжка с написано времето на приготвяне.Аз съм доволна много от уреда,по трудоемко ми почистването-разглобяването на съдинките.Може да се варят и яйца ,кремчета има много рецепти в нета.

Благодаря много! Hug
А относно вкуса ми е интересно, различен ли е? Не знам защо си мисля, че ще стоят водни някак нещата, като се готвят на пара. newsm78 Grinning

# 151
  • оттам, откъдето започва България
И аз не останах очарована от белгийските бонбони. Опитах четири. Най-ми допадна портокаловия с черен шоколад. Бял шоколад с шоколадов крем с коняк - хареса ми, със сметаната ми е много тежък, а този с бадемите е отвратителен Sick
Обикновено бонбоните с бадеми ми миришат на миризливки.  Mr. Green

# 152
  • Варна
Здравейте, момичета! Съжалявам ако вече е коментирано, уж изчетох всичко, но от уреда за готвене на пара някакви отзиви да имате? Заслужава ли си, бавно ли става? newsm78
Имаме уреда,риба и зеленчуци и ориз съм готвила досега.Всяка храна е с различно време на обработка рибата става за 10-15 мин,зеленчуците зависи от вида им. За ориза трябваше 40 минутки,има си книжка с написано времето на приготвяне.Аз съм доволна много от уреда,по трудоемко ми почистването-разглобяването на съдинките.Може да се варят и яйца ,кремчета има много рецепти в нета.

Благодаря много! Hug
А относно вкуса ми е интересно, различен ли е? Не знам защо си мисля, че ще стоят водни някак нещата, като се готвят на пара. newsm78 Grinning
Различен е вкуса особено на риба поне за мен, но е вкусно. Крем супа с варени зеленчуци на пара... ммммм чудно се усеща вкуса и разликата. Щом има доволни ще ходя и аз да взема да не се мъча и аз да правя на бебешкия, а за тази цена си е супер. Покрай бебешкото готвене станахме големи фенове на готвенето на пара.

# 153
  • have faith and be patient ..
Имам на тефал,  много го ползвам, за яйца,  а варените картофи на пара  стават уникално вкусни по мое мнение  Peace

# 154
  • Варна
Дааа, и картофите. Всичко е вкусно. Наистина вкусът е друг.

# 155
Някой пробвал ли е херингата от бурканите?
ПОкажете тия бонбони, че не знам къде и как да ги търся?
Скоро дали няма да има гръцка седмица? Много обичам оцета с мед...
Взех панталони, блузи и тениски на малкия, доволна съм.

# 156
  • Пловдив
И аз да потвърдя, че картофите на пара са страхотни. Simple Smile
Ех, замислих се дали не ми трябва такъв уред...  Crazy
За захранването на Дребосъчката купих стъклена решетка за готвене на пара и съм много доволна.  Peace
Къде да търся сушените домати? Не съм ги виждала до момента при консервите, а не е като да не съм търсила.  Rolling Eyes

# 157
  • София
Къде да търся сушените домати? Не съм ги виждала до момента при консервите, а не е като да не съм търсила.  Rolling Eyes
Там трябва да са, или поне аз там съм ги мяркала.
Търся от сушените домати в плик, без марината, дали има в Лидл? Имам спомен, че оттам съм купувала преди, но беше отдавна.

# 158
Да, доматите са горе-долу по средата на рафтовете с лютеница и другите буркани /и те са в буркани/.
И аз определено ще търся без марината. Помня, че бяха пускали, но беше в една от тематичните седмици, не помня точно в коя.

# 159
  • София
Сега отидох да погледна момчешките панталонки, 100% памук са си. Аз само такива взимам на малкия, защото е с АД и се изрива от други материи. И аз щях да взема полата с воланчетата, нищо че е избеляла, но каката си избра със сърчицата да и е комплект с клинчето.  Mr. Green

# 160
За да не е празен запис - Дали ще се появят скоро замразените миди!?!? Crossing Arms

# 161
  • WonderLand
Аз взех сушените домати от Делукс серията - ами заминаха директно в коша, отвратителни ми бяха. Бих взела ако има без марината или поне само в олио, без други неща вътре. Не знам от каперсите ли беше, амам много не ми харесаха  Sick Иначе има такива домати в бурканче при останалите консерви, лютеници и т.н.

# 162
Домати, само изсушени в плик/като сухите чушки/ имаше в  коледната седмица.
Едва ли пак ще зареждат.
За  софиянки - редовно ги виждам във Фантастико.

# 163
И аз лятото взех от доматите в олио и въобще не ми харесаха, а не съм от претенциозните....
Кафявата захар е намалена, вчера се възползвах  и я ползвах за морковен кекс-стана страхотен.

# 164
Кафявата захар в какви разфасовки е, предполагам 500 гр.?

Общи условия

Активация на акаунт