Лидл 82

• 116 223
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • до най-прекрасния мъж
Кафявата захар в какви разфасовки е, предполагам 500 гр.?

500 гр е.

# 166

500 гр е.

bouquetБлагодаря! Има ли достатъчни количества, някакви признаци на свършване до довечера да се забелязват? Не е от продуктите, които се разграбват мисля  Laughing

# 167
  • до най-прекрасния мъж

500 гр е.

bouquetБлагодаря! Има ли достатъчни количества, някакви признаци на свършване до довечера да се забелязват? Не е от продуктите, които се разграбват мисля  Laughing

Нямам представа, видях грамажа от брошурата. В магазин не съм ходила от миналия петък и не мога да помогна.

# 168

500 гр е.

Днес по обяд в Бургас имаше много кафява захар, а магазинът беше пълен с хора както обикновено.

Да кажа за домашните бонбони маршмелоу. Трудно се оформят на бонбони, сместа трудно се слага в малки формички, защото е много гъста и лепкава. На вкус не са лоши, приятни дунапренени бонбони са. Но не е маршмелоу. От любопитство ги направих и едва ли ще повторя. А и царевичен сироп не бих търсила щом е скъп. Ми ще си купувам от Лидл, техните са супер Simple Smile

# 169
Скрит текст:

500 гр е.

Днес по обяд в Бургас имаше много кафява захар, а магазинът беше пълен с хора както обикновено.

Да кажа за домашните бонбони маршмелоу. Трудно се оформят на бонбони, сместа трудно се слага в малки формички, защото е много гъста и лепкава. На вкус не са лоши, приятни дунапренени бонбони са. Но не е маршмелоу. От любопитство ги направих и едва ли ще повторя. А и царевичен сироп не бих търсила щом е скъп. Ми ще си купувам от Лидл, техните са супер Simple Smile

Спокойно ще си напазарувам захар, покрай нея и друго  Laughing

# 170
  • WonderLand
Тъкмо се връщам от Лидл в Студентски град - имаше риба тон в консерви, филе в олио, но беше 2,50 - 2,60 някъде, не взех, скъпо е  Tired Но пък си направих седмичния пазар, от промоциите нищо, но пък фризера е пълен със замразени зеленчуци. Взех да пробвам наденицата по БДС и обезмасленото котидж сирене. Зачетох се в етикетите на обикновеноето и лекото и ми направи впечатление, че състава им е абсолютно същия, в лекото няма допълнителни "пълнители", овкусители, консерванти, нищичко.  Веднага награбих няколко кутийки, много го обичам мммм... Blush

# 171
Сещате ли се каква беше цената на риба тон в консерви, преди да я спрат?

# 172
2.60, ако не ме лъже паметта.
Но в този интервал.

# 173
# 174
Е, благодаря много за труда. Тъкмо и аз мислех да издирвам шкафовете за сравнение на цените. Mr. Green

# 175
  • Русе
Някой виждал ли е скоро талиатели при макароните? Тъкмо вземе, че ми хареса нещо и хоп изчезва.
Да споделя, че горгонзолата много ми допадна, чудесно мезенце за червено вино Simple Smile

# 176
  • Варна
В понеделник забелязахте ли, че бяха пуснали уредче за рязане на краставици на спирали и "острилка" за правене на къдрави изрезки от моркови (примерно)? Бяха по 3 лв. и се изкуших да си купя това за спиралите, но още не съм го пробвала. Вие доволни ли сте?

# 177
В понеделник забелязахте ли, че бяха пуснали уредче за рязане на краставици на спирали и "острилка" за правене на къдрави изрезки от моркови (примерно)? Бяха по 3 лв. и се изкуших да си купя това за спиралите, но още не съм го пробвала. Вие доволни ли сте?

Днеска ги гледах тея уредчета и се замислих за това за спиралите. Обаче ножчето е пластмасово и прецених, че няма да става за моркови примерно, защото са твърди. Но може и да греша.

# 178
Момичета, знаете ли дали се предлага някакъв подсладител в магазина? Говоря за пектин, захарин,фруктоза?

# 179
Има стевия и пектин, мисля че и някакъв подлсадител за кафе, от сорта на аспартам

Общи условия

Активация на акаунт