Лидл 82

• 116 216
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Който е на висок етаж без асансьор....познайте по-добре ли е да се мъкнат туби по 10л и нагоре или филтри по стълбите....така че...всеки си знае Wink

# 196
  • на Мелмак
Онзи ден бях в нашият Лидъл - ами той празен Shocked
Няма риба , само две тарелки ципура, погледнах хладилните витрини - за ноазети - и там празно имаше само панирани маслини.
Взех боб насипен бял - хубав е , но бекона , който взех , нарязаният за боба - едва се дъвче !

# 197
Относно филтърните кани искам да кажа, че ползваме Брита от няколко години и сме много доволни! Не обичаме минерална вода - някои видове сладнят, други нагарчат, трети имат особен дъх. А Брита прави водата вкусна, приятна за пиене. Докато бяхме двамата само сменяхме филтъра на всеки 2 месеца, но сега с детето всеки месец го сменяме.

# 198
  • до най-прекрасния мъж
Убедихте ме, довечера отивам да взема една. Вижда ми се малка, но и ние не пием много вода вкъщи. Повечето сме навън, така че ме устройва идеално.

# 199
Относно филтърните кани искам да кажа, че ползваме Брита от няколко години и сме много доволни! Не обичаме минерална вода - някои видове сладнят, други нагарчат, трети имат особен дъх. А Брита прави водата вкусна, приятна за пиене. Докато бяхме двамата само сменяхме филтъра на всеки 2 месеца, но сега с детето всеки месец го сменяме.
Много вода ползвате значи Wink И аз от години ползвам Брита, но от време на време купувам изворна или минерална
Дано да има разнообразие от био суровите десерти, че миналата седмица имаше само червени

# 200
Да, аз много вода пия, все съм жадна. Мъжът ми пък много чай пие, а ние от каната слагаме в другата кана - дето е за топлене на вода.

По темата - в момента хапвам сирене Ементал на Milbona - мммм, разкошно е!
Всъщност нямам база за сравнение, защото това е първото сирене Ементал, което ям в живота си. Нооо съм влюбена!

# 201
  • Варна
Аз май се отказах от каната.
Ние много вода пием, 4 човека сме,дали ще смогва тази кана да ни обслужва,така да се каже? Бутилка от 10 литра я изпиваме за около 3-4 дни.Сигурно 2  филтъра ще ми трябва за месец newsm78,по-евтино излиза пък.

# 202
Имаше преди тема за Брита. Можеш да потърсиш, защото не знам дали е активна. Ние сменяме филтър на 2-3 месеца, а не е като да сме камили Wink Според мен е нереално семейство да сменя всеки месец филтър. Но ти сега даваш минимум 20 лв на месец за вода, а 1 филтър е много по-евтин

# 203
Еми да, дават се пари.. Ние дебнем промоции за филтрите. Също така има един вид филтри, които са по-евтини и универсални, и стават за Брита. Но не се сещам за марката. От големите хранителни вериги сме вземали.
Добавям:
Комбинирала съм се с приятелки и съм вземала на цена 6-7лв. от интернет, но не помня от къде точно. Също и в ОЛХ съм виждала на ниска цена.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 15:36 от Свежина

# 204
  • София
С филтрите аз пък виждам разлика, явно между партидите. Като я купихме с филтъра, с който си дойде, водата си беше ок цял месец. С някакви филтри дето взехме на промоция 4 броя още след седмица ползване вече ми се виждаше по вкуса, че нищо не филтрират  newsm78 Но както и да е, аз и чешмяна си пия, бутилирана също. Все едно ние с филтри, бутилирана вода, лимец и киноа сме отраснали  Laughing Е, не отричам, че има райони, където е препоръчително да не се пие водата от чешмата, но в София в това отношение сме доста облагодетелствани.

# 205
Ние също караме между 2 и 3 месеца с един филтър, аз съм доволна.

# 206
И аз това щях да пиша - едно време девер ми ме запали за кана. Обаче като попрочетох тук-там, се отказах. А в последствие и те се отказаха от каната. Пият си бутилирана вода.
За децата купувам и сменям марките трапезна, за нас си точим от Банкя, Горна баня, Халите и редуваме с трапезна. Пари даваме само за децата. Нашата излиза без пари.  Grinning

Още повече чешмяна не пия никъде - виж, тук, в София пО бих пийнала, ако няма друга, но след околовръстното - не. Мирише ми и не смея.

# 207
Без пари не ти излиза....а бензина? Едва ли я носите пеша...тази, която я точите Laughing

Всеки се преценява, пак казвам...за мен е по-удобния вариант, тъй като не ми се мъкнат и не мога да мъкна големи бадъни по стълбите на кооперацията, ММ и той не е навит на този вариант. без асансьор сме...

# 208
  • Варна
Във Варна водата е отврат. Не знам някой пие ли я от чешмата. Като цяло с каната имаше разлика и става за пиене. Купувам бутилирана изворна най вече заради варовика и сега и заради детето, но преди си пиехме и от каната. Редувахме ги. За филтрите е много важно да се сложат точно по указания, за да няма изненади с нов филтър, а нищо не прави.

# 209
за нас си точим от Банкя, Горна баня, Халите
Сигурно не знаете, че бутилките са за еднократна употреба. При многократна употреба стават канцерогенни
Когато филтърът на Брита е за смяна се усеща по самата вода. Или поне аз го усещам

Общи условия

Активация на акаунт