Лидл 82

• 116 231
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Аз реших, че много ми трябват клинчетата и блузките от понеделник. Дали сте виждали днес от тях в магазина на Стамболийски или в Люлин, р-р 116?

# 241
Билян@ 2 200W е. Стария е 2000W.
О! Много благодаря, значи си го бива! И моят сегашния Ровента е 2000.

# 242
  • София
Аз реших, че много ми трябват клинчетата и блузките от понеделник. Дали сте виждали днес от тях в магазина на Стамболийски или в Люлин, р-р 116?
Доста бързо свършват детските дрешки принципно, за тях се ходи рано сутрин като ги пуснат. В лидъла на Стамболийски бях по обедно време, клинчета и блузки няма, мотаеха се няколко изостанали полички, но не знам кой размер.

# 243
  • Sofia
Знам, знам, за това и не тая голяма надежда.  Sad

# 244
  • София
Чудя им се на дънките от понеделник. newsm78

# 245
Видях, че продават едни малки батерии за слухов апарат - два вида бяха и не разбрах кои от тях са за слуховия апарат, който продават в момента. На някой стана ли му ясно кои са подходящите за апаратчето?

# 246
  • Пловдив

Кои дънки.Не ги виждам в брошурата

# 247
  • София

Кои дънки.Не ги виждам в брошурата

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=38521

# 248
Тази вечер с ММ останахме силно възмутени. Много харесваме зехтина екстра върджин в стъклени бутилки Primadonna. Преди няколко месеца струваше 7.99 за 700 мл. Миналата седмица струваше 9.99, а днес е 10.99 за 700 мл. Shocked Shocked Shocked Лека полека му вдигнаха цената с цели 3 лева. Еми цената за литър става 14-15лв, за тези пари може да се купи доста по-качествен зехтин ooooh!

# 249
Тази вечер с ММ останахме силно възмутени. Много харесваме зехтина екстра върджин в стъклени бутилки Primadonna. Преди няколко месеца струваше 7.99 за 700 мл. Миналата седмица струваше 9.99, а днес е 10.99 за 700 мл. Shocked Shocked Shocked Лека полека му вдигнаха цената с цели 3 лева. Еми цената за литър става 14-15лв, за тези пари може да се купи доста по-качествен зехтин ooooh!

В смисъл - дабъл екстра върджин?  Wink 
Такава е стратегията - кроасанът с масло, когато отвориха магазина при нас беше 0,29 лв., а сега колко е? Обаче така втълпиха на хората, че при тях е най-изгодно, а то вече не е така. Аз пазарувам,  защото са ми наблизо, а и без значение колко качват цените - общо-взето продуктите при тях най-дълго време запазват същото качество,  с което са стартирали.

# 250
Не, трипъл екстра върджин  Laughing Имах предвид на по известна марка Simple Smile А аз пазарувам от Лидл, защото е единствения голям магазин в града Peace

# 251
Цените добре, ама па като изчезне нещо и край...
Днес не успях да мина за шкаф, дали има или са кът?

# 252
Хубави изглеждат.  Peace Приличат на тези, които харесвам и очаквам отдавна.

В нашто Лидл са с един ден напред. Mr. Green Днес още преди обед бяха пуснали промоционалните стоки, които са от утре.

# 253
  • оттам, откъдето започва България
Браво, че при вас е така. На нас снощи ни се наложи да чакаме до 20.30 ч., когато изкарват новата стока. Нямали право по-рано.  #2gunfire

# 254
  • Sofia
Ако някой се интересува, да кажа, че от момичешките блузки тип "Лакоста" имаше тази вечер в Лидъл в "Люлин". Основно р-р 110/116 (точно, какъвто ми трябваше). Имаше и джегингси от този размер, но на мен ми се сториха по-плътни отколкото ми трябваха.

Общи условия

Активация на акаунт