Лидл 82

• 116 253
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • София
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=38220
Тези очила дали плаките са й качествени, безвредни?

Пп. За тубите, не бих си наливал и държал вода в пластмаса. Отделно изворната вода не е = гаранция за чиста вода.
Ползвам Аквафор с филтри за 9лв (около 300л капацитет) от офиц.магазин в Сф. Т.е. литъра излиза също 3ст, а не 0.03ст Joy
И не хамалуваш.
Навремето и ние наливахме от Г.Баня, Княжево, но вече се съмнявам в чистотата на софийските извори.

# 226
  • на Мелмак
Попитайте чичко гугъл за пластмасовите бутилки , за буквите по тях и си направете сметка сами  Peace
Аз използвам диспенсъра на хладилника , поръчвам си филтри от Германия , там , разбира се са по - евтини, както много други неща Mr. Green

# 227
  • на Земята
Преди време имаше замразени калмари,да ли има все още?Бяха около 6 лв пакета.Струва ми се,че не съм виждала,не че съм търсила,но не са ми попадали на полезрението.Благодаря!

Има планирани калмари, да. Скариди също има, замразени, 10 лв. 250 г - по-кофти скариди не бях яла. Хем скъпи, хем с дъх някакъв, хем поне 10% от съдържанието е глазура. Част от количеството бяха розови, т.е. бланширани, част - не. Странна работа, няма да повторя. По-добре пресни от Метро, макар да е далече.
А някой с пресни впечатления за калмарите?Благодаря!

# 228
Купих си сешоар зИлен - нямаше особен интерес към тях. Има йонизация - дали ще я ползвам въобще Thinking Не е тежък и не е прекалено дълъг, на най-ниската степен духа по-силно от стария, който уж е полупрофесионален.
Другата седмица съм за детска пижама с Пилетата Simple Smile.
Нямаше кисело мляко в бурканчета, онова за 2,99/2,39лв последно беше.

# 229
  • София
Намалени ли бяха белгийските бонбони, когато ги коментирахме? Сега са за 6,49

# 230

Това им е цената, стандартната, иначе бяха 4,79 - не съм сигурна; че разбирам въпроса, но все пак ... Rolling Eyes

# 231

Да, миналата седмица бяха на промоция.

# 232
Купих си сешоар зИлен - нямаше особен интерес към тях. Има йонизация - дали ще я ползвам въобще Thinking Не е тежък и не....
Честито! Devil_Rose, би ли погледнала каква му е мощността?
Вече втора седмица не получавам в кутията брошура.

# 233
Някой взе ли от чаршафите? Как е материята ?

# 234
От седалките за велосипед взе ли някой, дали са хубави?

# 235
Билян@ 2 200W е. Стария е 2000W.

# 236
Някой взе ли от чаршафите? Как е материята ?

Взех долен, бежово-телесен. Мекичък е, сто процента памук пише. Леко прозирен ми се вижда, в смисъл тъничък, но то няма как..

# 237
  • София

Това им е цената, стандартната, иначе бяха 4,79 - не съм сигурна; че разбирам въпроса, но все пак ... Rolling Eyes

Правилно си ме разбрала, аз днес не устоях и си купих на стандартна цена...Хубави са, но са ми скъпи. Ще чакам пак да ги намалят.

Да споделя за слуховото апаратче. Днес взехме, пробвахме и мама е доволна! Чува определено по-добре. Тествахме и височината на звука, определено си струва. Има 3 год гаранция само с касова бележка. Няма микрофония, упътването е в опаковката, има две батерии в комплекта. Лесно се слагат.

# 238
  • В една слънчева къща...
Имате ли представа дали олиото от следващата седмица е хубаво?

# 239
  • оттам, откъдето започва България
Да споделя за слуховото апаратче. Днес взехме, пробвахме и мама е доволна! Чува определено по-добре. Тествахме и височината на звука, определено си струва. Има 3 год гаранция само с касова бележка. Няма микрофония, упътването е в опаковката, има две батерии в комплекта. Лесно се слагат.
[/quote]
Ние с ММ, за да не останем без слухово апаратче още снощи ходихме и в 20.30 ч. като ги изкараха взехме, но още не съм го носила на баща ми. Дано му хареса. Аз го пробвах на моето ухо, но така ми изписука, че се отказах.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт