Лидл 82

• 116 210
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Не, трипъл екстра върджин  Laughing Имах предвид на по известна марка Simple Smile А аз пазарувам от Лидл, защото е единствения голям магазин в града Peace

Известна марка е еквивалентно на качествен продукт? Thinking 
Скрит текст:
Адидас също са известна марка (култова в някои БГ региони Mr. Green), ама да споделя под секрет - има много по-качествени спортни обувки ... в пъти.  Peace   
Обаче рекламният бизнес разчита точно на такива потребители. Не ги оставяйте да умрат от глад. Wink

# 256
  • Варна
Марката не винаги е качество, защото не се знае дали не е станала популярна марка само с реклама (въпреки,че години само с реклама...). Има обаче и марки, които са на пазара и са избирани, въпреки високи цени заради качеството, което предлагат. За всяко нещо има минимум цена, под която няма как да е качествено. Тази цена на зехтин кореспондира да е хубав. Ако не е бих пробвала друг.
Не знам да не е спам, защото не съм обръщала внимание има ли го в Лидл. Ползваме "Filippo Berio" и след него вече друг така и не пробвахме.

# 257
Не се ли разбра какво имам предвид? Зехтина си е същия, цената се покачва. За старата си цена беше екстра, но с новата-има доста по-добри зехтини за нас Peace

# 258
Мима, аз те разбрах още с първия ти пост. И аз така мисля. Simple Smile
Иначе харесвам Лидълския, имаме още малко от него и ако наистина цената е качена, сериозно ще се замисля дали да купя пак от него.

# 259
Някой беше питал за миди. Има.
Малко офф, но като споменахте Метро, какви пресни морски дарове и риби имат и кой ден ги зареждат? Благодаря предварително. Simple Smile
Мидите преди бяха два вида- в кутия и в плик, сега са само тези в кутия

Чудни пресни миди има всеки петък на фермерския пазар в София Младост 1. Карат ги в деня от созополска ферма всеки петък. И в Пловдив доставят. 3,60лв/кг.

# 260
  • Русе
Имате ли представа дали олиото от следващата седмица е хубаво?
Олиото е смес - рапично + слънчогледово, като по-голям процент ако не се лъжа беше рапицата. За салати става, но за пържене - не. При загряване рапичното олио мирише на риба Peace

Мима, аз те разбрах още с първия ти пост. И аз така мисля. Simple Smile
Иначе харесвам Лидълския, имаме още малко от него и ако наистина цената е качена, сериозно ще се замисля дали да купя пак от него.
Мдаа. И аз така. Остана ми по-малко от половин бутилка, но пък почти 16 лв. за литър лидълски зехтин няма да дам.
Ето защо като беше на прИмоция, бабите купуваха по 4-5-6 бутилки. А аз си купих само една Tired
Може пък като цяло да е скочила цената на зехтина. Сега си  спомням, че преди 2 месеца може би имаше репортаж по Бтв, че в Гърция цената на зехтина се е покачила драстично.

# 261
  • София
Потвърждавам, преди седмици ММ донесе зехтин от гръцки Лидл - с по 2 Е на литър беше по-скъп от същия купен през лятото.

# 262
Аз съм купувала зехтин от Лидл екстра Върджин, само че в пластмасовата опаковка, не помня марката. Бях без кола и стъкло не ми се мъкнеше. Доволна съм...дали и на него са качили цената? Хммм....Лоша тенденция...

Днес за долни бутчета ще ходя...

# 263
  • до най-прекрасния мъж
Похвалвам кана Брита - водата има осезаема разлика. Става мека, не мирише на хлор и е много вкусна за пиене. Много по-добра е от доста марки изворна вода. Определено ще купя още филтри, докато ги има.

# 264
...
В нашто Лидл са с един ден напред. Mr. Green Днес още преди обед бяха пуснали промоционалните стоки, които са от утре.

Кои неща са били пуснати по-рано? Промоционални стоки за петък са били изкарани в четвъртък ли (понеже коментарът ти е от 31.03. - четвъртък)? Или тези за четвъртък ги е имало в сряда преди обяд?  newsm78

# 265
  • София
Взех си преди 2 седмици от тези чорапогащници, само че 20 den. Не издържа и един ден, 3 бримки отдолу на ходилата и на пръстите. Много слаби.

# 266
Взех от пилешките бутчета, довечера ще ги готвя. Взех и седалка за колелото на детето, машинката за подстригване за ММ, и още хранителни. От скриновете имаше само от малките, казаха, че са свършили големите. :-\

# 267
Аз малък искам
А като сте изкупили големите, дайте отзиви де  Laughing

# 268
  • Русе
Аз съм купувала зехтин от Лидл екстра Върджин, само че в пластмасовата опаковка, не помня марката. Бях без кола и стъкло не ми се мъкнеше. Доволна съм...дали и на него са качили цената? Хммм....Лоша тенденция...
Тази сутрин погледнах, че и той е с нова цена или е 11,99 или 12,99 лв. newsm78 През зимата беше 9,99 лв., после го вдигнаха на 10,99 лв. а сега с още лев-два нагоре.
Исках да си купя от бисквитите Sondey Envitas, дето са като Белвита, ама нямаше нито една кутия шоколадови, само мляко и класик Sad

# 269
Тази сутрин погледнах, че и той е с нова цена или е 11,99 или 12,99 лв. newsm78 През зимата беше 9,99 лв., после го вдигнаха на 10,99 лв. а сега с още лев-два нагоре.
Исках да си купя от бисквитите Sondey Envitas, дето са като Белвита, ама нямаше нито една кутия шоколадови, само мляко и класик Sad

Тези бисквити са много вкусни, включително и торта правих с тях и стана ммм  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт