Лидл 82

• 116 139
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
В един от магазините във Варна също видях зад касите плакат за разпродажба на 15-17 април,но не пишеше къде точно ще е.

# 376
  • софия
Здравейте, от днес са детските пижами с къс ръкав, някой сдобил се вече има ли, дано останат до обедната ми почивка.

# 377
  • Бургас
Аз обзаведох малкия човек с пижамки и чорапки. Взех от модела с костенурките нинджа и с пилетата, дето млатят прасета обикновено Mr. Green Леко са уголемени, според мен, материята е тъничка и приятна, шортичките са по-късички отколкото очаквах. Имат разлика, обаче. Блузката с пилетата е по-дълга с 2 пръста и мъничко по-тясна от тази с костенурките. А шортичките на пилетата са мъничко по-широки от костенурските. Взех 98-104 за младежа, който е около 110см/18,5кг и за лятото ще са му идеални.
От чорапките взех 3 комплекта, за мен пистолетчето за силикон, че отдавна исках и по-мъничко от моето, за да ползвам брокатени патрони и днес вече се реших да го купя. Имаше и намален чедър от големите разфасовки и взех и от него да го питаме. Сурово кашу, какао, туй-онуй и нА ти 70 и кусур на касата Tired

# 378
tzvetihc аз купих към 08:30ч. в Русе 2 пижами, че ми бяха поръчали Simple Smile
Хубави са, но са уголемени - за дете високо 110см, взех 98-104см. Другите 110-116см бяха огромни.
Материята е хубава и мека и принта е хубав - Angry birds и Костенурките нинджа. Горнището е дълго и не много широко.
Тъкмо сравних моите пижамки: еднакви са им горнищата на дължина и ширина.
bradata пробвай да си смениш бройката с по-късото горнище. Аз съм засичала различни долнища в един комплект и е напълно нормално май напоследък да има "дребни" дефекти.

# 379
  • софия
Благодаря за отговорите за пижамките, дано останат. bouquet

# 380
Ейй, аз пък изобщо не съм разбрала че ще има пижами и за по-малките. Дано остане нещо и следобед

# 381
Така наречената палатка / разпродажба / ще има от 15 до 17 на Ботевградско шосе до Джъмбо.

а от колко часа знаете ли ?

# 382
Мисля че, я отварят с работното време на магазина, но не съм сигурна

# 383
  • София

Някой има ли впечатления от марката? Дали си заслужава спестените 10 лв, тъй като в Техномаркет започват от 50 лв хубавите епилатори.

# 384
  • софия
Купих пижамки, бяха почти изчерпани, момчешките ми се виждат малко по-плътни от колкото ми се струва, че трябва да бъдат.

# 385
  • Mediterraneo
Момичета, някоя купувала ли си е черната блуза с плисето на гърба, която тръгна от понеделник?

Интересува ме като материя как изглежда, че от каталога материята ми се вижда малко като тениска, което не ме устройва много  Flutter

Гледах я, защото и на мен ми хареса на снимка, но ми се видя много изкуствена материята на пипане. Не съм чела състав, но не ми хареса.  Peace

Ако става въпрос за тази на мен не ми хареса изобщо. При нас са от днес.

# 386

Някой има ли впечатления от марката? Дали си заслужава спестените 10 лв, тъй като в Техномаркет започват от 50 лв хубавите епилатори.
На мене ми харесва. Имам го от първото пускане преди 3 -4 год.

# 387
  • WonderLand
Да похваля стафидите - страхотни са, доста сладки, но ако съдя по съдържанието не съдържат добавена захар. Нямат и онзи специфичен мирис и вкус на силно обработено с химикали, който някои видове оставят в устата  Peace

# 388
  • В една слънчева къща...
Малката си поръча пижама и чорапи с "Конурките"  Laughing
Не я огледах обаче в магазина. Дано не е огромна...
И не виждам в новата брошура гръцкия оцет...

# 389
  • Варна
Четвъртък ще има детска четка за зъби. Дали става? С мек косъм ли е?
Цената и е повече от учудващо ниска и ми се иска ако е мека да я взема да пробваме дали ще сме ок с ел. четка и ако ни хареса да вземам хубава. Не ми се набутва с повече пари за проба, че ако не я хареса и не дава да му мия зъбите...  
Иначе друго не набелязах.

Общи условия

Активация на акаунт