Лидл 82

• 116 146
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • WonderLand
Наирянка червения чедър и на нас ни е много любим, пробвали сме и синия, също е хубав, но е с малко по-различен вкус. Червения на мен поне повече ми харесва.

Благодаря за отзивите за нахута. Аз и във Фантастико и в Пикадили търсих - няма и няма консервиран, само сух, пък ми трябваше спешно. Намерих чак в една Била и се запасих, видя ли в Лидл няма да пропусна също. Много обичам нахут.

# 361
  • Пловдив
nevituuu, SilverDream, благодаря ви за отзивите. Ще го пробвам и синия, за да знам каква е точно разликата, но червеният е страхотен наистина. Simple Smile

# 362
  • София
Из чуждите лидъли дали са пуснали прахосмукачка, понеже четох тук, че ни изпреварват? newsm78

# 363
  • Mediterraneo
В Испания- не.

# 364
Така наречената палатка / разпродажба / ще има от 15 до 17 на Ботевградско шосе до Джъмбо.

# 365
  • WonderLand
Така наречената палатка / разпродажба / ще има от 15 до 17 на Ботевградско шосе до Джъмбо.

Ама какво ще разпродават? За пръв път чувам за такова нещо. Може ли да обясниш малко повече?  newsm78

# 366

Ама какво ще разпродават? За пръв път чувам за такова нещо. Може ли да обясниш малко повече?  newsm78
На паркинга на магазина опъват една огромна палатка, вътре всичко е изсипано в тези дълбоките метални кошове със стока от минали промоции ( предимно нехранителни ). Голяма блъсканица е, но има и попадения, цените са доста ниски не мога да кажа в % намаление, но е доста.

# 367
Момичета, някоя купувала ли си е черната блуза с плисето на гърба, която тръгна от понеделник?

Интересува ме като материя как изглежда, че от каталога материята ми се вижда малко като тениска, което не ме устройва много  Flutter

# 368
  • София
Момичета, таблетките за миялна бива ли ги? В брошурата са от петък и искам да ги пробвам.

# 369
  • София
Много са добри таблетките, ще се заредя в петък.

# 370
Къде може да намерим информация къде и кога ще има палатка?

# 371
  • Бургас
И аз съм доволна от таблетките, мият по-добре от финиш. Смятам да се заредя в петък.

# 372
  • София
Момичета, някоя купувала ли си е черната блуза с плисето на гърба, която тръгна от понеделник?

Интересува ме като материя как изглежда, че от каталога материята ми се вижда малко като тениска, което не ме устройва много  Flutter

Гледах я, защото и на мен ми хареса на снимка, но ми се видя много изкуствена материята на пипане. Не съм чела състав, но не ми хареса.  Peace

# 373
  • WonderLand

На паркинга на магазина опъват една огромна палатка, вътре всичко е изсипано в тези дълбоките метални кошове със стока от минали промоции ( предимно нехранителни ). Голяма блъсканица е, но има и попадения, цените са доста ниски не мога да кажа в % намаление, но е доста.

Оо много ти благодаря за инфото  bouquet

# 374
И аз загледах блузата с плисето, но отпред си е баш тениска и затова се отказах. Иначе моделчето е много интересно на гърба.

Общи условия

Активация на акаунт