Лидл 82

• 116 203
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, имате ли идея откъде да разбера кога ще има отново охладени зайци? Харесвам ги, но нямам възможност непрекъснато да ходя до магазин, за да проверявам.

# 346
Веднъж купих от дългия кекс и няма да повторя-много ронлив и не бе по вкуса ми.Но пък сега като се замисля, може да се използва за някакъв сладкиш.

Може би не сте гледали срока на годност, аз съм купувала, много се хареса! Изчезна бързо. От този в ванилията, мисля беше. А точно ронливостта му, говори, за наличие на по - малко консерванти.

# 347
Загледах един дълъг кекс в прозрачна опаковка, седи при гофретите и кроасаните, някой опитвал ли го е дали е хубав?

Те са два вида, опитвали сме и двата и ни харесват. С ванилия и лимон доколкото помня са двата вкуса. Пухкави са  Heart Eyes

# 348
Здравейте, имате ли идея откъде да разбера кога ще има отново охладени зайци? Харесвам ги, но нямам възможност непрекъснато да ходя до магазин, за да проверявам.
Трябва да се следи брошурата за следваща седмица кога ще има зайци.
Ако е много спешно в Била ще има охладен заек в периода 07 - 13,04,2016. Сега гледам хартиената брошура за София. Дано са еднакви за всички градове.

# 349
Здравейте,

някой знаели скоро дали ще има разпродажба ?  newsm78

# 350
  • Mediterraneo
Тарталета, моля те сподели цената на испанския нахут в буркан.
При нас има в 1 софийска верига Фантастико. Скоро купувах за върастен съсед - около 2 лв. струваше.
Буркана е висок, издължен, на като другите тип Омния.

47 или 49 цента е, когато е на промоция пада до 40 или пък втора бройка на половин цена.
Бурканът е такъв-
Скрит текст:

На нас дългият кекс много ни харесва, често купувам.

# 351
  • Пловдив

Здравейте! У дома много харесваме този чедър от Лидл и от доста време се чудя дали да опитаме другият, който е в разфасовка от 1 кг. Обаче голямата разфасовка е в синя, а не в червена опаковка и се питам дали, аджеба, няма и разлика във вкуса. Някой да има поглед? Ще съм благодарна, ако споделите впечатления.

# 352
Чудни пресни миди има всеки петък на фермерския пазар в София Младост 1. Карат ги в деня от созополска ферма всеки петък. И в Пловдив доставят. 3,60лв/кг.

shrekie, може ли да споделиш за мидите, не е по темата...

Скрит текст:
Къде в Пловдив доставят пресните миди, ако знаеш? Скоро питахме в Метро и казаха, че вече не им карат български а испански и то не знаят кога...

# 353
  • София
Чудни пресни миди има всеки петък на фермерския пазар в София Младост 1. Карат ги в деня от созополска ферма всеки петък. И в Пловдив доставят. 3,60лв/кг.

shrekie, може ли да споделиш за мидите, не е по темата...

Скрит текст:
Къде в Пловдив доставят пресните миди, ако знаеш? Скоро питахме в Метро и казаха, че вече не им карат български а испански и то не знаят кога...

А къде и кога в Младост има фермерски пазар? Нещо съм пропуснала...

# 354
  • Пловдив
Скрит текст:

На Фермерския пазар всяка събота 11:00 - 14:00, ул. Екзарх Йосиф 13 има пресни миди.Заявяваш ги предварително на страницата им във ФБ https://www.facebook.com/fermerskipazarplovdiv/?fref=ts .Заявката за миди за събота тече в момента и можеш да се запишеш

# 355
В Русе мернах, че от 08.04 ще има разпродажба на нехранителни.

# 356
♥Elfita♥ Благодаря  bouquet

# 357
  • Пловдив
Скрит текст:

На Фермерския пазар всяка събота 11:00 - 14:00, ул. Екзарх Йосиф 13 има пресни миди.Заявяваш ги предварително на страницата им във ФБ https://www.facebook.com/fermerskipazarplovdiv/?fref=ts .Заявката за миди за събота тече в момента и можеш да се запишеш
Ама къде се помещава този фермерски пазар в Пловдив? На същия адрес Екзарх Йосиф 13,минах и не видях нищо, което да бележи наличието на такъв обект. Има едно магазинче с надпис "плодове и зеленчуци". Затворено е, но може би в събота там правят раздаването или...?

# 358

Здравейте! У дома много харесваме този чедър от Лидл и от доста време се чудя дали да опитаме другият, който е в разфасовка от 1 кг. Обаче голямата разфасовка е в синя, а не в червена опаковка и се питам дали, аджеба, няма и разлика във вкуса. Някой да има поглед? Ще съм благодарна, ако споделите впечатления.
На мен наскоро ми се наложи да купувам чедър за една рецепта, та тогава за пръв път се разтърсих в Лидл. Има разлика, прочети отзад и ще видиш, но доколкото помня единия беше зрял, а другия - не. Нещо такова, дано не говоря пълни глупости. Mr. Green

# 359
  • Пловдив
Някой по-горе питаше за боите за яйца. Пробвах стандартните и металическите, които бяха пуснали по католическия Великден и се получиха супер успешни. Още има от тях в магазина до нас. За тези, които пускат тази седмица нямам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт