Лидл 82

• 116 210
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
............
 За втори път търся канелата и я няма. Някой мисля беше споменал за липсата й, но и не видях някой от персонала когото да попитам.

Няма я канелата от известно време. Вчера пак нямаше. Явно няма да зареждат, понеже и етикет няма.

Канела има във всяко квартално магазинче и струва стотинки. Какво налага дебненето и издирването й в Лидл - някаква специална ли е тяхната или за без пари  newsm78

# 331
............
 За втори път търся канелата и я няма. Някой мисля беше споменал за липсата й, но и не видях някой от персонала когото да попитам.

Няма я канелата от известно време. Вчера пак нямаше. Явно няма да зареждат, понеже и етикет няма.

Канела има във всяко квартално магазинче и струва стотинки. Какво налага дебненето и издирването й в Лидл - някаква специална ли е тяхната или за без пари  newsm78

По-голям грамаж - това е единственото й предимство. Не съм сравнявала цените, не ме интересуват. В кварталното магазинче има единствено пакетчета по 10 гр. - твърде малки. Мен не ме устройват  Peace

# 332
знаете ли дали ципурата е в постоянния асортимент?

# 333
знаете ли дали ципурата е в постоянния асортимент?

DA  Peace

# 334
В ЛИДЛ има ли консервиран нахут?  newsm78 Знам, че понякога пускат пакетирам сух нахут, ама в буркани дали има?
Има в тематична седмица мисля че беше в Иберийската но може и да греша. Пакетирания не ми хареса бях взела преди месец , остава твърд даже след киснене едно денонощие.
И аз се вредих за дънки взех от сивите .Черните бяха повече като панталон, такива имам от есента отпускат се ужасно. Сините не успях да видя.

Явно е стоял и поостарял Simple Smile Вчера или онзи ден, ако не ме лъже паметта, на Бон Апети споменаха, че колкото повече залежавал, толкова повече му изчезвала влагата и след това не се варял и оставал твърд.

# 335
  • Mediterraneo
Днес опитах новата закуска с крокан. Аууу, добре, че си бях купила само една- прекрасни са и можех да изям сигурно 10!

Нахут в испанския Лидл има в постоянния асортимент, в буркани. Няма да казвам цени, че като гледам на какви цени са нещата в Бг, ми се плаче.

# 336
И аз си взех сините дънки. Доволна съм!  Grinning

Видях, че коментирате канела. Изполвам тази на KOTANYI от Била.
Скрит текст:

# 337
Аз взех от туниките /много приятна материя и ми заспа/, клин и от подложките. Взех и някои хранителни. За втори път търся канелата и я няма. Някой мисля беше споменал за липсата й, но и не видях някой от персонала когото да попитам.

Днес на касата в магазина в Изгрев в Бургас коментираха, че има канела и е на щанда до ванилията. Не съм я търсила напоследък, но явно и там е липсвала досега.

# 338
  • Mostly in my mind
видях днес прословутата канела.  Mr. Green стои до бакпулвера, ванилиите. Simple Smile

# 339
  • Страната на приказките
Клиновете и туниките отговарят ли си на номерата?

# 340
Аз си купих от късия сив клин, уж моя номер обаче едва се напъхах в него. Не съм решила още дали да го сменям, притесняваме дали няма да се отпусне от носене, но пък е наистина много стегнат  Thinking

# 341
  • София
Тарталета, моля те сподели цената на испанския нахут в буркан.
При нас има в 1 софийска верига Фантастико. Скоро купувах за върастен съсед - около 2 лв. струваше.
Буркана е висок, издължен, на като другите тип Омния.

# 342
  • Sofia, Bulgaria
И ние тази вечер стигнахме до Лидл. Имаше от всички дамски дрехи- от дънките само сини-доста чифта и сиви-3-4 бр. Загледах ги почудих им се и като видях че е само 1 чифт 36 р-р от сивите, бързо ги взех Laughing чудесни са ми, наистина с по-висока талия, но при мен и без друго се налага да свиквам вече с такива,тъй като прикриват по-добре раждалия ми отпуснат корем Confused . Гледах всички други дрехи, ама нещо не ми бяха по вкуса, нито моделите нито материйте им. В кошницата с намалени неща,открих едни страхотни детски сукманчета- сиви тип дънкови на някакви фигурки бяха, дали сърчица или звездички newsm78, умрях на яд,че има само 62,68 и 80 р-р,а моята бухта и трябва 86 или 92. Бяха намалени с 30% на 9,90лв. По този повод някой някъде да ги е засичал- аз не си спомням кога са ги пускали Cry . Имаше доста момчешки дрешки от миналата седмица,но не и за момичета, това в Дружба 2. За първи път взех ванилова есенция от тяхната, надявам се да е хубава и ароматна. Стандартните хранителни и хоп 150лв на касата. Загледах един дълъг кекс в прозрачна опаковка, седи при гофретите и кроасаните, някой опитвал ли го е дали е хубав?

# 343
Видях, че коментирате канела. Изполвам тази на KOTANYI от Била.
Скрит текст:

Всичките им подправки са страхотни, ароматни! Сухият чесън е като пресен на вкус.

Днеска за първи път взех пиле Дюк. Ммммм, много вкусно! И бисквити взех, ето тези Tastino oat cookies  Има със сусам и с млечен шоколад, и струват около 2лв. Не мога да спра да ги ям! Simple Smile

Добавям: на страницата, която съм показала, вторите са бисквитките, за които говоря Simple Smile

# 344
  • Варна
Веднъж купих от дългия кекс и няма да повторя-много ронлив и не бе по вкуса ми.Но пък сега като се замисля, може да се използва за някакъв сладкиш.

Общи условия

Активация на акаунт