Лидл 82

• 116 213
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • have faith and be patient ..
Купих си розовите чаршафи на звездичките,  много ме радват!!  Материята е ок,  ранфорс, не е от онези найлонените,  много са ми хубавки   Heart Eyes

# 316
Някой пробвал ли е боите за яйца?

# 317
  • София-Лагера
Трябва ми чопър,някой да е виждал скоро в Лидл?
Ако някой продава може да ми пише на лс
Мерси

# 318
  • WonderLand
Трябва ми чопър,някой да е виждал скоро в Лидл?
Ако някой продава може да ми пише на лс
Мерси

Мернах някъде из София, но не съм сигурна къде точно, май на Черни Връх един останал. Звънни им в кол центъра и ги питай  Peace

# 319
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Ръчен чопър има тази седмица в Кауфланд на 8.99 лв.

# 320
  • София
Миналата година пробвах боята за яйца. Станаха хубави, наситени цветове.
Бях купила от най-евтината, но не я помня коя е точно.
Дали сега са от същия вид - нямам понятие.
А и у нас сме само двамата със Скъпия, да има там нашарени яйца. Не се престаравам със украсите.

# 321
Не се вредих за дънки, но здраве да е

# 322
  • Бургас
Взех си сини дънки. Имам три чифта подобни от предишни зареждания - тесни по тялото и по краката. Страшно съм доволна. Последните ги пускаха скоро - с по една хоризонтална цепка на всяко коляно.

# 323
Изкуствена трева имам от предишна промоция, чистя с прахосмукачка.

Вредих се за  дънки.  Laughing Купих от сините, колебаех се между 36 и 38 номер, взех по-малкия, улучила съм си размера. Харесват ми, по крака са, удобни са, приличат на предишните ми от Лидл, дано издържат колкото тях, нося ги от две години, почти ежедневно (през студените месеци). Peace
Наложих ги върху старите, които са 38 размер и са еднакви, явно тези са леко уголемени.

# 324
Аз пък съм много доволна от джегингса за деца, който беше за 15 годишни, мисля. За ръст 164. Много приятна, мека материя, бързо съхне, много добре ми стои като се има предвид, че съм шишава! Като пуснат пак, ще си взема.

За детските дрешки - мислех си, че за една година ще порасне ехехеееей! Но нищо, за догодина ще са  Simple Smile
Ще ми се да правят годишна брошура.  Да си знаем кое коя седмица ще го има. Много удобно би било!

# 325
  • София
И аз по чудо се вредих за дънки, исках от сивите, имаше моя номер, но... се оказаха тесни и ги върнах. Странно, преди седмица-две като пускаха другите дънки, си взех от сините същия номер и са ми ок. Или номерата не отговарят, или съм нашишкавяла толкова за 2 седмици...
Взех си хавлиена кърпа, патешко жълто, много е хубава. Имам от миналата година зелени, не са мръднали, много съм доволна. Бих си накупила от всички цветове, но няма къде да ги слагам вече... Simple Smile Но сега си я взех тази само за мен... Grinning

# 326
  • WonderLand
В ЛИДЛ има ли консервиран нахут?  newsm78 Знам, че понякога пускат пакетирам сух нахут, ама в буркани дали има?

# 327
  • Асеновград
В ЛИДЛ има ли консервиран нахут?  newsm78 Знам, че понякога пускат пакетирам сух нахут, ама в буркани дали има?
Има в тематична седмица мисля че беше в Иберийската но може и да греша. Пакетирания не ми хареса бях взела преди месец , остава твърд даже след киснене едно денонощие.
И аз се вредих за дънки взех от сивите .Черните бяха повече като панталон, такива имам от есента отпускат се ужасно. Сините не успях да видя.

# 328
Аз взех от туниките /много приятна материя и ми заспа/, клин и от подложките. Взех и някои хранителни. За втори път търся канелата и я няма. Някой мисля беше споменал за липсата й, но и не видях някой от персонала когото да попитам.

# 329
Аз взех от туниките /много приятна материя и ми заспа/, клин и от подложките. Взех и някои хранителни. За втори път търся канелата и я няма. Някой мисля беше споменал за липсата й, но и не видях някой от персонала когото да попитам.

Няма я канелата от известно време. Вчера пак нямаше. Явно няма да зареждат, понеже и етикет няма.

Общи условия

Активация на акаунт