Лидл 82

• 116 221
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Fortuna, благодаря за уточнението, аз помислих, че са изпреварили нещо при дрехите и машинариите, които пускат в четвъртък и са ги пуснали при вас в сряда сутринта  Mr. Green , което щеше да е необичайно и оттам се замислих да не би аз да греша с промоциите и т.н.  Crazy

# 301
  • гр. Варна
На 07-четвъртък ще има промоция на клинове,блузи и туники.Въпроса ми е имало ли ги е преди и какво им е качеството?

# 302
Момичета, някоя от вас да използва изкуствената трева, която ще пускат в понеделник? Искам да покрия терасата, но дали ще се поддържа лесно? Моля за отзиви.

# 303
  • София
Гръцка седмица следващият понеделник и блузи и къси панталони за мъже.
Намерих от шоколадовите бисквити, одобриха се много.

# 304
  • Варна
Купих уред и от бисквитите с мляко и шоколад. Тъкмо ядем трето пакетче с детето от шоколадовите. Много вкусни! Яд ме е, че вземах само 3 кутии.
Може ли някакъв отзив, след като го ползваш? Благодаря! Hug
Днес успях само да го въведа в експлоатация, че сме на хранителен режим и нямаме сега готвене 2 дни. Това, което ми направи впечатление е, че изкарва малка пара през отворите на капака(пушака, който се вижда), но се надявам за готвенето да е ок. Правя сравнение с бебешкия, който обачу беше на две нива и с малки кошнички. Сравнени времето на приготвяне на продуктите и за двата е еднакво, така че ми вдъхва надежда, че ще се справя. За тези пари мисля е ок. Бързо завря водата, което ми хареса. На празен уред равномерно затопли и трите кошнички. При пълен естествено няма да е така, но определено си има сила.

Бисквитите са супер! Добре, че днес ми е ден за сладко  bowuu

Крушите обаче са ми една идея по-несладки, но са хубави. Ако ги оставя 2-3 дни може и да станат.

# 305
Дънките видяхте ли ги вече? Хубави ли са?  Simple Smile

# 306
Купих уред и от бисквитите с мляко и шоколад. Тъкмо ядем трето пакетче с детето от шоколадовите. Много вкусни! Яд ме е, че вземах само 3 кутии.
Днес успях само да го въведа в експлоатация, че сме на хранителен режим и нямаме сега готвене 2 дни. Това, което ми направи впечатление е, че изкарва малка пара през отворите на капака(пушака, който се вижда), но се надявам за готвенето да е ок. Правя сравнение с бебешкия, който обачу беше на две нива и с малки кошнички. Сравнени времето на приготвяне на продуктите и за двата е еднакво, така че ми вдъхва надежда, че ще се справя. За тези пари мисля е ок. Бързо завря водата, което ми хареса. На празен уред равномерно затопли и трите кошнички. При пълен естествено няма да е така, но определено си има сила.

Крушите обаче са ми една идея по-несладки, но са хубави. Ако ги оставя 2-3 дни може и да станат.
Благодаря!

В Лидл има ли аспержи?

# 307
  • гр.София
Дънките не си отговарят на номерата, взех едни сиви и едни сини 36 ном. сивите са един - два номера по голями от сините  Whistling
дълбоки са, ще ги връщам и двата чифта.

# 308

Благодаря!

В Лидл има ли аспержи?

Има аспержи, но рядко /става въпрос за пресни/. Иначе има едни мариновани, превъзходни са, универсална гарнитура за месо и риба  Simple Smile

# 309
  • In the shadows of my mind
Kъде стоят по принцип тези мариновани аспержи (ориентир)?
Сутринта минах да видя дънките и 2 чифта - тъмно сините са по-тесни от сивите (въпреки, че са един и същи размер) и стоят много опито, супер слим (или като клин, разбирйте). Сивите са по-дълбоки и леко широки. Ще ги огледам вкъщи хубаво на огледало и ще реша дали да ги връщам... нещо не съм впечатлена.

# 310
Kъде стоят по принцип тези мариновани аспержи (ориентир)?
Сутринта минах да видя дънките и 2 чифта - тъмно сините са по-тесни от сивите (въпреки, че са един и същи размер) и стоят много опито, супер слим (или като клин, разбирйте). Сивите са по-дълбоки и леко широки. Ще ги огледам вкъщи хубаво на огледало и ще реша дали да ги връщам... нещо не съм впечатлена.

А, и аз си бях взела наскоро един клин, изглеждаше много добре и стоеше добре докато не се отпусна ластика и сега мн неприятно се смъква. А аспержите трябва да се поогледа добре, където има останали от италианската им седмица.

# 311
Направи ми впечатление, че пускат летните детски дрешки, когато вече лятото е започнало и затова миналата година купих летни дрешки за детето ми, за тази година. Обаче преди малко му ги мерих и са му огромни!  Mr. Green Пише 2-4 години, 98 - 104см, той сега е на две и е 90см.. И сега ще се надявам тази година да пуснат детските дрешки по-рано, защото са много хубави и качествени!

# 312
Детски дрешки има вече в Гръцкия Лидл  smile3521
И аз имам миналогодишни, които се надявам вече да са по мярка.
Да похваля сешоара от миналата седмица. Много е удобен и лек, дори с приставките. Има хубава сила на издухване. Йонизацията ме радва много, косата е по-подредена и не се разхвърчава много. А дори се чудех за какво ми е точно такава опция Simple Smile.
Сутринта хукнах за Детска пижама, ще ходя пак в четвъртък  Mr. Green

# 313
  • WonderLand
Ама защо не пускат и тук всичко което пускат там.... там има толкова много хубави неща които искам, а тук я пуснат нещо, я не... няма да гледам повече чужди сайтове пък ааа... Crossing Arms

# 314
  • София
Свежина, бая си се изхвърлила с размера, но пък все някога ще станат точно Simple Smile На моето дете поне лидълските размери стават за носене, чак когато със см достигне края на размера и почти всичките им дрешки са така, с малки изключения. Сега е 102см и 98/104 още са ѝ съвсем леко големи, т.е. след няколко месеца, като стане 104, вече ще са точно, аз горе-долу така се ориентирам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт