Лидл 82

• 116 227
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Lidl кога отварят магазините през седмицата?
За всеки е различно, влез в сайта им и намери магазина, който те интересува. Там ще пише работното време.

# 286
Някой купи ли си очилата? Как ви се струват, дали имат реална защита от слънчевите лъчи? Искам да вършат работа при шофиране, евентуално, ама за тая цена не знам какво да мисля и какво качество да очаквам?!
Аз купих, но са криви и ще ходя да ги сменям. ММ ги одобри, не са лоши, а дали имат 100% UV защита както пише и аз се съмнявам. За шофиране мисля, че ще вършат работа.

# 287
RosMar, благодаря, че ми отговори. Аз ги купих все пак, бяха останали само в бял цвят и една единствена бройка в черно. Определено черните ми харесват повече. Четох, че не трябва да се ползват нощно време, т.е. при влизане в тунел или подземен паркинг, докато се шофира, трябва да се съобрази с това. Дано стъклата да имат сравнително добра защита и да не се напряга окото от слънцето.

# 288
  • София
Аз си взех очилата за колело, то май точно за това са предназначени. Черните коя категория са? Пише го от вътрешната страна на рамката. Взех си оранжеви да карам с тях по горите  Simple Smile, те са категория 1, но се замислям и за едни черни, ако са останали. За шофиране аз лично предпочитам поляризирани, за да ми махат отблясъците от таблото, но принципно и тези стават.

# 289
  • София
Намерих ги бисквитите, естествено нямаше щоколадови. То почти никакви бисквити нямаше. Грабеха пилешко филе яко.

# 290
  • Варна
Някой днес да е ходил вече до някой Лидл във Варна? Интересува ме има ли от уредите за готвене на пара, че преди 16-17ч няма да мога да отида.

От бисквитите и аз ще търся. Вкъщи Белвита са на почит. При другите бисквити ли са или някъде изнесена  промоционална стока?

# 291
Другата седмица е алпийска, дано има от онзи кашкавал от непастьоризирано мляко

# 292
Бисквитите при нас, които са на промоция, са на две места-на тяхното си място, и отделно изнесени до хладилниците, срещу дрехите..

# 293
Влизам специално да похваля течния перилен препарат Омо за цветно пране, който беше в брошура преди месец... може би.
Досега пак перях с него, но откакто почна топлото време и детските дрешки вече ги пера на всяко обличане заради постоянните петна от играта навън /направо кафеви петна от пясък по чорапогащниците, пак подобни петна по блузките и т.н., ама наистина сериозни петна при едно обличане  Blush Crazy/, днес нарочно пуснах дрехите така, без да ги третирам предварително, за да видя колко добре ще се справи Омото.
Перфектно изпрани дрехи на 40гр. програма.  Peace Без нито едно петънце.
Друг път няма да си играя да търкам предварително.  Grinning

# 294
  • Варна
Купих уред и от бисквитите с мляко и шоколад. Тъкмо ядем трето пакетче с детето от шоколадовите. Много вкусни! Яд ме е, че вземах само 3 кутии.

# 295
  • In the shadows of my mind
В нашия магазин днес от биксвитите имаше само обикновени, нито едни с шоколад и бадеми/кокос. Тези с кокос са ми любими  Heart Eyes Утре пак ще намина, но язък  Sad

# 296
може ли снимка на тези бисквити, нещо не мога да се сетя

# 297
  • Варна
И аз се чудя за кои бисквити става дума, че били като Белвита и така като гледам в страницата по снимките, май са тези  Rolling Eyes:
Скрит текст:

Ето ги бисквитите.
При нас имаше обикновени, с мляко, с шоколад(като тези бяха 3 кутии сложени най-отзад в кашона все едно скрити). Даже не знаех, че има други видове. Тези трите са посочени и в промоцията.

# 298
...
В нашто Лидл са с един ден напред. Mr. Green Днес още преди обед бяха пуснали промоционалните стоки, които са от утре.

Кои неща са били пуснати по-рано? Промоционални стоки за петък са били изкарани в четвъртък ли (понеже коментарът ти е от 31.03. - четвъртък)? Или тези за четвъртък ги е имало в сряда преди обяд?  newsm78
В четвъртък сутрин бяха пуснати стоки, за които на брошурата пише, че са от петък, 01.04. Става въпрос за веро "Ехо", а тази сутрин към 10 часа махнаха празните кашони и табелката.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 22:59 от Fortuna

# 299
Купих уред и от бисквитите с мляко и шоколад. Тъкмо ядем трето пакетче с детето от шоколадовите. Много вкусни! Яд ме е, че вземах само 3 кутии.
Може ли някакъв отзив, след като го ползваш? Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт