Лидл 82

• 115 308
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, купих от бутер тестото на Лидл. На опаковката пише да стои на стайна температура 2 ч. Е, сега го отворих и не мога да го разлистя-стои на кубче. Купували ли сте такова тесто и как  го приготвяте? newsm50

# 451
Момичета, купих от бутер тестото на Лидл. На опаковката пише да стои на стайна температура 2 ч. Е, сега го отворих и не мога да го разлистя-стои на кубче. Купували ли сте такова тесто и как  го приготвяте? newsm50

Не се дели, разточвасе. Не се шашкай Simple Smile

# 452
  • София

Не се дели, разточвасе. Не се шашкай Simple Smile

Благодаря!  bouquet Grinning

# 453
Разпродажбата не е като онези големите, а като тези в началото на годината.  Вътре в самия магазит си е. Бях забравила и минах сутринта преди работа за безалкохолно. Имаше Савекс прах за 80пранета за 7лв, Коколино от големите туби за 5лв, растително олио за левче, боб мунг, някакво сладко от американската седмица, детски пижами с дълъг ръкав за по 5лв, но само 98 и 116 размери, и доста дреболии от Хелуин. Торбички за стикита и пъзелите дето бяха пуснали покрай стикитата. Имаше и стелки, но за тях нямах време. Закъснях за работа. Възползвах се от праха и омекотителя и една пижамка за детето. Не знам дали по другите лидъли е било същото зареждане.

# 454
Може ли да се види някъде кога - в кой магазин има разпродажби?  Whistling

# 455
В Русе и Пловдив са разпродажбите. Във всичките им магазини.

# 456
Влизам да похваля препарата за миене на перални. Преди година го купих, но чак днес го използвах. Кошничката за прах за пране беше много мръсна и само я накиснах според описанието на опаковката, и след малко цялата мръсотия беше паднала. Без търкане, без нищо. А преди време търках с четка и веро, и много трудно се почистваше.

# 457
  • Варна
Бях обещала отзиви за уреда на пара.
Много съм доволна! Сега правих ориз със зеленчуци на него. Стана супер. Ориза се сготви отлично даже за по-малко време от даденото но книжката, вкуса е супер и нямаше ужасното за мен бъркане. Уреда загрява много бързо. Парата се оказа силна и добра за моя изненада, защото първоначално не мислех така. Лесно се почиства. С две думи съм супер доволна. Имайки предвид и цената все едно хванах 6 от тотото. Хаха Сега сложиш мляко с ориз за дребния, което много обича, а аз рядко правя пак заради нон стоп бъркането. След това съм решила да пробвам кюфтетата, че съм много любопитна какво ще се получи.

# 458
  • have faith and be patient ..
Ориза във кошничката за ориз ли го слагаш ? Аз имам тефал с такава кошничка , но ми изглежда абсурдно да се сготви  newsm78

# 459
  • Варна
Да, там. И аз се чудех как ще се сготви ориз на пара, но се оказа, че можело и даже става вкусен. Все по-голям фен ставам на готвенето на пара.

# 460
А мляко с ориз как?

# 461
  • Варна
По същия начин само, че за двойно време и в купата при ориза се слага мляко, а не вода.

# 462
Разпродажбата не е като онези големите, а като тези в началото на годината.  Вътре в самия магазит си е. Бях забравила и минах сутринта преди работа за безалкохолно. Имаше Савекс прах за 80пранета за 7лв, Коколино от големите туби за 5лв, растително олио за левче, боб мунг, някакво сладко от американската седмица, детски пижами с дълъг ръкав за по 5лв, но само 98 и 116 размери, и доста дреболии от Хелуин. Торбички за стикита и пъзелите дето бяха пуснали покрай стикитата. Имаше и стелки, но за тях нямах време. Закъснях за работа. Възползвах се от праха и омекотителя и една пижамка за детето. Не знам дали по другите лидъли е било същото зареждане.
Ех, как ми се иска да си взема Коколино. Как да разбера дали във всички магазини я има тази разпродажба? Не виждам нищо на сайта им.

# 463
Коколино ще има другата седмица и в Кауфланд-виж брошурата. Мисля, че беше двойна туба пак на около 5 лева Peace

# 464
Коколино ще има другата седмица и в Кауфланд-виж брошурата. Мисля, че беше двойна туба пак на около 5 лева Peace

Благодаря ти. Не виждам брошура в интернет, но ще ида утре до Кауфланд. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт