Лидл 82

• 115 334
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тахана с какао ми е много вкусен. Сигурно има Е-та, но не съм се заглеждала в етикета.
Другия с мед също бива. Пускат го само в гръцката седмица.
Цената ми се струва нормална. За около 4.50 лв купувам същия грамаж само тахан от други магазини. Като му сложиш и 2 -3 лъжици какао ще стане като лидълския на цена.
Тестото за пица е от скоро в асортимента, не сме го пробвали в къщи.
Купих сутринта кебапчета и кюфтета.  Сега ги опекох и нещо вкуса не ме кефи. Не знам дали е от месото  или от това, че имам нова скара.
Същия вид е като предишната, но май не е омазнена достатъчно. Уж Скъпия я загрява и маза със сланина.
Колежките ми си накупиха топове с дупки. Засега са доволни - съхнат бързо и няма нужда от гладене. Материята ми се струва дишаща, нищо че е плътна.
То ще си покаже като се стопли. Но пък и за сега са удобни със сако отгоре.

# 436
  • Щастлива мама на 3 слънца
рендето дали е хубаво ?

# 437
  • София
1-2 страници назад е коментирано рендето.

# 438
Момичета, гледам брошурата за другата седмица. Два въпроса:
- тахана с какао, други мнения и отзиви? Много ми е странна тази ниска цена, като знам на какви пари го купувам обикновения  Crazy
- видях някакво тество за пица - то от постоянния асортимент ли е? Досега не съм го виждала никъде, или не съм знаела къде да го търся... някой има ли отзиви за него?
Таханът с какао е разкошен и не е само мое мнение, преди имаше доста положителни отзиви, за съставки и аз не съм поглеждала , но за вкус - ммммм bouquet

# 439
"топове с дупки" ?

# 440
  • Пловдив
Таханът с какао съдържа палмова мазнина. Не е посочено дали е хидрогенирана, или не. Мога да снимам етикета по-късно.

# 441
Таханът с какао не е ли от гръцката седмица, т.е. от понеделник? Продават ли го вече?

# 442
Добре де, не се изразих уместно - по-скоро нещо като дантела, но не съвсем ...

Ето го - долу вляво

http://broshura.lidl.bg/c7cbc25e-4701-481b-9312-7f0cef7e2948//im … 126b4a3be2121.png

# 443
  • Варна
Някой с отзиви за ел.пила за пети?

# 444
Някой с отзиви за ел.пила за пети?

Аз съм много доволна!

# 445
  • София
Таханът с какао съдържа палмова мазнина. Не е посочено дали е хидрогенирана, или не. Мога да снимам етикета по-късно.
  Tired
Отказа ме  Peace

# 446
  • Пловдив
Таханът с какао не е ли от гръцката седмица, т.е. от понеделник? Продават ли го вече?
Да, от понеделник е. Аз купих изостанал от предната гръцка седмица на разпродажбата вчера.  Peace

# 447
Добре де, не се изразих уместно - по-скоро нещо като дантела, но не съвсем ...

Ето го - долу вляво

http://broshura.lidl.bg/c7cbc25e-4701-481b-9312-7f0cef7e2948//im … 126b4a3be2121.png
И аз си взех от тези потници,черен на цвят,за сега съм доволна и много добре стои  Laughing

# 448
Таханът е любим. Постоянно купуваме от него, в която верига го има наличен. Не мисля, че съдържа нещо вредно, но може и да греша.

# 449
Топовете с дупки...и аз днес взех един черен, доволна съм. Имаше и бял...чудих се за него. Но наистина стоят добре.. Peace

Тахан с какаво го мажем на филийки като течен шоколад..детето го обича много...

Общи условия

Активация на акаунт