Лидл 82

• 115 342
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
От гръцката седмица ще си взема пак от какаовия тахан-малкия го обожава.

# 421
  • Пловдив

И да напомня, че крушите са намалени.

Но не са онези круши.  Laughing Не знам дали са вкусни, но не взех. Изглеждаха ми твърди.

Аз, разбира се, съм пропуснала, че ще има някакви разпродажби. Отидох днес да взема някои дребни неща от близкия Лидл, а то колко народ имаше...  Crazy Но пък си накупих толкова много неща от разпродажбата за по един и три лева! Много съм доволна!  Mr. Green Голямо пликче с бахар - 1 лев, есенции на д-р Йоткер - пак по левче, тахан с какао от гръцката седмица - 3 лева, кълнове от боб мунг - левче, кубче с листчета - 1 лев; Смирноф айс - 4 броя за 3 лева /Да зарадвам приятелка, която е почитател на тези коктейли/. Ако бях поразгледала, сигурно още щях да натоваря бебешката количка. Съжалих я и си тръгнах.  Blush

# 422
  • Русе
Не знам защо се бях заблудила, че гел подложките за обувки са от вчера, а те били от понеделник. Днес не открих нито един вид. Много исках да си взема за едни ботички с висок ток. Толкова ли пък да са търсени в Ловеч newsm78 Миналата година помня, че пак по това време ги пускаха и през юли като ходих в Русе, магазина до НАП, беше пълно с тях и си купих за петите за едни сандали с твърда подметка. Родих се Laughing Преди това все ми се подбиваха петите при по-дълго ходене.

Канелата и при нас е при нишестетата и си е на същата цена, на която я купих преди месец. Явно само са и сменили мястото.

# 423
Канелата я намерих и взех. Вярно, че тези круши са от другия вид, объркала съм се, но пак са хубави. Взимала съм от Кауфланд и след няколко дена престой в стаята стават по-меки и сладки.

# 424
В кой град е днес разпродажбата? През телефона съм и не мога да видя дали сте писали местожителство в профила. Grinning
За Avalon и Adoration става въпрос.

# 425
  • МАРС
Честно казано крушите не са като онези, нито са сочни, нито сладки.
Днес в Русе имаше разпродажба, но нищо не си харесах.

# 426
  • Варна
Във варненските магазини имаше ли разпродажба?

# 427
Разпродажбата е в Пловдив на Пещерско шосе.

# 428
  • Пловдив
Аз бях във филиала в Пловдив, Кючук Париж. Simple Smile

# 429
А в София къде и кога е разпродажбата?

# 430
И аз искам разпродажба, пишете ако знаете за София

# 431
Другият петък, събота и неделя на Ботеввградско шосе.

# 432
Взех си лятната блуза без ръкави (мисля, че се водеше топ) - отдолу има дупки на два реда в бял цвят. Не я откривам в сайта да ви я покажа, но сигурно се сещате. Доволна съм и от материята, и от това как ми стои. Единственото, което ме притеснява е, че е доста плътна и сигурно ще ми е топло с нея.

# 433
  • In the shadows of my mind
Момичета, гледам брошурата за другата седмица. Два въпроса:
- тахана с какао, други мнения и отзиви? Много ми е странна тази ниска цена, като знам на какви пари го купувам обикновения  Crazy
- видях някакво тество за пица - то от постоянния асортимент ли е? Досега не съм го виждала никъде, или не съм знаела къде да го търся... някой има ли отзиви за него?

# 434
Нямаше кебапчета и кюфтета Tired

Общи условия

Активация на акаунт