Лидл 82

• 115 371
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Аз лично съм доволна от перилния препарат. Мирише много хубаво и е траен ароматът му. Вземала съм го от гръцкия Лидл, заедно с Ариел. Като качество са на едно ниво.

# 406
  • Варна
Четвъртък ще има детска четка за зъби. Дали става? С мек косъм ли е?
Цената и е повече от учудващо ниска и ми се иска ако е мека да я взема да пробваме дали ще сме ок с ел. четка и ако ни хареса да вземам хубава. Не ми се набутва с повече пари за проба, че ако не я хареса и не дава да му мия зъбите...  
Иначе друго не набелязах.
Прилича ми на миналогодишната детска / поне е същата марка/. Баткото я използва вече година и е много доволен.Мисля да взема и на малкия само преди това ще го пробвам дали ще ми позволи да му измия зъбите с моята  Laughing ако с нея му хареса значи ще използва и детската.Само ще трябва и за нея да си предвидя зарядни батерии.
Сутринта купих зарядното , в момента го тествам.На тази цена за 5 вида батерии си е супер.Дано само и да работи добре.
Сега ме замисли, че е с обикновени батерии. Сигурно бързо ще заминават. Къде да намеря зареждащи?

В Лидл поддържат ли и глави?
В момента в Лидл има и зарядно и зарядни батерии, добри са ползвам ги вече 4-5 години а днес взех още едно зарядно. На мен по скоро чуденката за четката за зъби ми е че малкия още няма три.Накрайници могат да се поръчват в упътването накрая  има адрес и талон за поръчка.
Много благодаря! Моят даже 2 няма, но не пречи да пробвам. Ти поръчвала ли си? Лесно ли е и каква е цената?

# 407
  • София
Днес ли излиза новата брошура?

# 408
Новата брошура : http://broshura.lidl.bg/0c459759-8e71-4935-bdf2-fae787bb1710/

Ел.рендето някой има ли го? Дали ще върши работа?

# 409
Да, хубаво е и върши работа

# 410

Благодаря ♥ HAPPY ♥   bouquet
Притеснява ме мощността ,малка ми се вижда? Как се справя с по-твърдите продукти ( моркови.цвекло ....) ?

# 411
Някой с отзиви за блендера за смутита? newsm78

# 412
Няма проблем с моркови и цвекло

# 413
  • Русе
 Днес в Русе щяла да има голяма разпродажба. Някои да е ходил в този до болницата

# 414

Еее, умирам от яд. Аз в сряда си купих, че ми трябваше. Остава ми успокоението, че моят е малко по-мощен ифренски и затова е по-скъп.

# 415
  • софия
Алуминиевите тигани дали са хубави, имам чугунения техен и бях мн доволна но вече поостаря та се чудя за този от другата седмица.
 Харесаха ми късите мъжки панталони и чорапите

# 416
  • София
Малко офф, но да ви питам, не са ли вредни тези алуминиеви тигани? Защото навсякъде вече чета колко вреден и канцерогенен е алуминият - в храни, дезодоранти, дори алуминиевото фолио било опасно да се ползва...
Знам, че и за съдомиялните е противопоказен алуминият...
Не бих си купила такъв тиган точно защото е от алуминий...

# 417
В Плевен някой да е видял нещо за разпродажба?
И дали има все още от филето сьомгова пъстърва, че съм се наканила да взема за вечеря?

# 418
  • Бургас
Малко офф, но да ви питам, не са ли вредни тези алуминиеви тигани? Защото навсякъде вече чета колко вреден и канцерогенен е алуминият - в храни, дезодоранти, дори алуминиевото фолио било опасно да се ползва...
Знам, че и за съдомиялните е противопоказен алуминият...
Не бих си купила такъв тиган точно защото е от алуминий...
Това е така за алуминия, но тези тигани са покрити с тефлоново покрие и ако се надраска покритието им трябва да се изхвърлят. Доколко обаче тефлонът е ок... пак има различни теории...

# 419
Толкова търсих капака против пръскане, когато беше на промоция и не го открих и сега го намерих при разпродажбата  Grinning

И да напомня, че крушите са намалени.

Общи условия

Активация на акаунт