Лидл 82

• 116 139
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, някоя купувала ли си е черната блуза с плисето на гърба, която тръгна от понеделник?

Интересува ме като материя как изглежда, че от каталога материята ми се вижда малко като тениска, което не ме устройва много  Flutter

Гледах я, защото и на мен ми хареса на снимка, но ми се видя много изкуствена материята на пипане. Не съм чела състав, но не ми хареса.  Peace

Ако става въпрос за тази на мен не ми хареса изобщо. При нас са от днес.
Да, за нея става въпрос.

Днес ми се освободи малко време и ходих да я видя - реално не е нищо особено. Само където се бях наточила  Tired

# 391
  • Асеновград
Четвъртък ще има детска четка за зъби. Дали става? С мек косъм ли е?
Цената и е повече от учудващо ниска и ми се иска ако е мека да я взема да пробваме дали ще сме ок с ел. четка и ако ни хареса да вземам хубава. Не ми се набутва с повече пари за проба, че ако не я хареса и не дава да му мия зъбите...  
Иначе друго не набелязах.
Прилича ми на миналогодишната детска / поне е същата марка/. Баткото я използва вече година и е много доволен.Мисля да взема и на малкия само преди това ще го пробвам дали ще ми позволи да му измия зъбите с моята  Laughing ако с нея му хареса значи ще използва и детската.Само ще трябва и за нея да си предвидя зарядни батерии.
Сутринта купих зарядното , в момента го тествам.На тази цена за 5 вида батерии си е супер.Дано само и да работи добре.

# 392
  • WonderLand
Oх много неща си харесах за другата седмица - ножове, активен гел, горгонзола, банани, круши...

# 393
Може ли линк към четката за зъби?
Нещо съм разсеяна и не я виждам Simple Smile

# 394
  • София
Може ли линк към четката за зъби?
Нещо съм разсеяна и не я виждам Simple Smile

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=38847

# 395
Здравейте. Включвам се с коментар за пижамите. За първи път вземам от тях размер 98-104, но ни дойдоха много големи. Блузката ни стои като нощница.  Laughing  А по принцип носим размер 98. Искам да попитам за пилата за пети, която ще е в събота на 16.04 - има ли доволни от нея? Мисля да я купя за подарък.  newsm78

# 396
Някакви отзиви за машата от другата седмица? Спомням си, че е пускана преди време, но не помня имаше ли доволни.  newsm78

# 397
  • Варна
Цената и е повече от учудващо ниска и ми се иска ако е мека да я взема да пробваме дали ще сме ок с ел. четка и ако ни хареса да вземам хубава. Не ми се набутва с повече пари за проба, че ако не я хареса и не дава да му мия зъбите...  
Прилича ми на миналогодишната детска / поне е същата марка/. Баткото я използва вече година и е много доволен.Мисля да взема и на малкия само преди това ще го пробвам дали ще ми позволи да му измия зъбите с моята  Laughing ако с нея му хареса значи ще използва и детската.Само ще трябва и за нея да си предвидя зарядни батерии.
Сутринта купих зарядното , в момента го тествам.На тази цена за 5 вида батерии си е супер.Дано само и да работи добре.
Сега ме замисли, че е с обикновени батерии. Сигурно бързо ще заминават. Къде да намеря зареждащи?

В Лидл поддържат ли и глави?

# 398
  • В една слънчева къща...
Тази детска четка от каква възраст е препоръчително да се ползва? Сега и на мен ми пуснахте мухата  Laughing

# 399
В един от магазините във Варна също видях зад касите плакат за разпродажба на 15-17 април,но не пишеше къде точно ще е.

Да, наистина има такива плакати и аз ги видях, не мисля, че става дума за палатки, а разпродажба вътре в магазина, мисля, че миналата година имаше пак подобно нещо  Rolling Eyes

# 400
  • София
Тази детска четка от каква възраст е препоръчително да се ползва? Сега и на мен ми пуснахте мухата  Laughing
На линка с четката за зъби пише за над 3 годишна възраст.

# 401
Моля за мнения относно епилатора. Върши ли работа? Скубе ли много? Дано и във Видинския лидл има такава ПалаТКА Simple Smile

# 402
  • София
За епилатора - имам го от няколко години, откакто отвориха Лидл. Ползва го дъщерята, доволна е, даже си го взе в чужбина с нея. Аз също го пробвах и не ме скубеше.
Миналата пролет купих пък същия от 1 съботна промоция. Втория ме скубеше, късаше космите.
Върнах го.

# 403
  • Асеновград
Сега ме замисли, че е с обикновени батерии. Сигурно бързо ще заминават. Къде да намеря зареждащи?

В Лидл поддържат ли и глави?
В момента в Лидл има и зарядно и зарядни батерии, добри са ползвам ги вече 4-5 години а днес взех още едно зарядно. На мен по скоро чуденката за четката за зъби ми е че малкия още няма три.Накрайници могат да се поръчват в упътването накрая  има адрес и талон за поръчка.

# 404
  • България
Какво е мнението за перилния препарат, който е на промоци?

Общи условия

Активация на акаунт