Лидл 82

• 115 262
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Скрит текст:
В нормалния тахан има само и единствено смлени ядки и нищо друго - дали сусам, орехи, фъстъци, лешници, кашу или тиквени семки, само това и най-често без да са печени, за да е наистина и полезно, освен вкусно.

bradata, може ли да споделиш - не е по темата  Peace

Скрит текст:
Може ли да споделиш откъде купуваш тахана от тиквени семки, преди време имаше в Кауфланд, но не съм намирала повече от година? От Била, Метро?

Скрит текст:
Преди го бях взела от Билла - на Балчо беше по спомени, но отдавна не съм заглеждала дали го има, че тях нещо ги разлюбих като фирма Laughing Не знам дали още го произвеждат, обаче. Аз трайно минах на сусамов и на лешников само - на Тръндеви или Теяс Тахини Peace

# 496
  • Перник
Скрит текст:
В нормалния тахан има само и единствено смлени ядки и нищо друго - дали сусам, орехи, фъстъци, лешници, кашу или тиквени семки, само това и най-често без да са печени, за да е наистина и полезно, освен вкусно.

bradata, може ли да споделиш - не е по темата  Peace

Скрит текст:
Може ли да споделиш откъде купуваш тахана от тиквени семки, преди време имаше в Кауфланд, но не съм намирала повече от година? От Била, Метро?

Скрит текст:
Преди го бях взела от Билла - на Балчо беше по спомени, но отдавна не съм заглеждала дали го има, че тях нещо ги разлюбих като фирма Laughing Не знам дали още го произвеждат, обаче. Аз трайно минах на сусамов и на лешников само - на Тръндеви или Теяс Тахини Peace

Аз последно купувах пълнозърнест сусамов тахан от Кауфлад. На "Балчо агро продукт". Не съм фен на фирмата, но таханът бива. Имаше и други видове.
В събота за пръв път купихме консерва риба тон от Лидл. Много ми хареса. Пуканките за микровълнова също много се харесаха вкъщи - мъжете опукаха 2 пакета снощи и искаха още, ама нямаше  Mr. Green

# 497
Някой ползвал ли е тестото за пици ? Какви са ви впечатленията.

# 498
На мен ми хареса. Пицата стана тънка и хрупкава, както я обичам. Не съм разточвала допълнително, оставих го да се размрази и я направих.

# 499
jadi24, Благодаря  bouquet - за съжаление не открих да се продават в Пловдив

bradata, SvetlaK, Благодаря  bouquet  bouquet

# 500
Някой помни ли случайно до кога беше намалена горгонзолата? Днес отворих да проверя в броширата, но не я видях никъде. Дали не съм я изпуснала?

Помня, защото си понакупих няколко  Blush  - беше за изминалите петък, събота и неделя  Peace

# 501
За който обича люто-кисели краставички "фрешона"-новите, с червена капачка:-страхооотни! Еле ако имате и сготвен боб Wink
Взех от 3-ите нови вида-оранжевите са с мед..идват ми мн сладки  Crazy; другите са класически (според етикета-не съм ги отворила още)

Някоя от вас да има епилатора, който ще пускат в четвъртък? Rolling Eyes

тези ли са?  Simple Smile http://images.wogibtswas.at/data/image/500x705/519/freshona-prem … chons-2590637.jpg

Да! Peace

# 502
Избягвам да купувам неща с палмово масло, без значение какво е. Особено пък добавено в тахан, който сам по себе си е мазен. Купувам чист тахан - сусамов, фъстъчен или лешников (той пък е РАЗКОШЕН!!!, макар и скъп) и като реша го смесвам с мед или с какао или с кокосово масло и още това-онова. По-евтино е, по-вкусно и без излишни "екстри", каквито прочетох днес на етикетите Peace
И аз преди така правех - купувам абсолютно чист и смесвам с разни неща и сладкиши. И стана така, че всичко онова, което обичаха преди децата, спряха да ядат, защото го усещаха... а той си има един по-особен вкус, лепящ се за зъбите. Вече само аз си го ям.

Колкото по-вкусно, толко по-вредно, едва ли палмовата мазнина е нехидрогенирана, слага се за консистенция и трайност.
Не разбирам, вече има толкова избор на кач.храни и хората пак тичат по промоциите, чуждите магазини... ooooh!
Но я обясни на едно 3 и на 5г. дете защо да не яде това или онова. Ти си голям и знаеш кое трябва и кое не. А те си искат "течния шоколад". И понеже не намерих такъв полезен /ето ти все за полезни неща говориш, кажи кой течен е БЕЗ вредни съставки, че аз не намерих, а търся за децата/, предпочетох следобяд за закуска да мажа какаовия тахан на мой си, направен и изпечен, полезен  bowuu хляб като "течен шоколад", вместо истински такъв още по-вреден  Peace

Днес пак купихме и преди малко сладко, сладко си хапнаха.  Grinning

# 503
Към 10 часа ножовете бяха почти свършили, имаше само десетина големи и един последен комплект ит 2 малки който взех.
И в Търново нямаше от малките ножове, но помня, че скоро ги пускаха и имаше лоши отзиви. При нас разпродажба обаче няма. newsm78

# 504
Да подпитам пак за смути блендера? Praynig
Днес си го взех. Пробвах го за няколко смутита , като някои от съставките бяха-киви, авокадо,ябълка, банан, репичка, листа от маруля, краставица и сок от лимон и портокал.Хареса ми , смесва добре. Все пак аз нямам много опит със смутитата.
Благодаря! Hug
Доста му се чудя, защото е само 240 вата и не знам дали ще смила добре. За ядки едва ли ще става. Гледах, че ще пускат пак блендер за същите пари, само че е по-голям, със стъклена кана и 550 вата. Може би си заслужава повече, но пък е доста голям и всеки път за 1 чашка смути цапаш голямата кана, а при този си пиеш направо. Ще го мисля още, като гледам хич не са се засили да го купуват.

# 505
  • в ябълковата градина
Разбира се, че истинският тахан е много по-хубав и полезен от този в Лидл. Да не говорим, че един буркан от 700 гр. е 7 лева. Аз добавям мед, понякога и какао. И моето дете го яде, когато му се яде шоколад, просто защото течен шоколад не взимам никога в къщи.

# 506
  • София
Много отдавна си мечтая  за уред за готвене на пара. Засега се въздържам да си купувам, защото нямам къде да го държа, НОООО като ви чета тук, много ме е яд, че не си го купих. Аз, ползвам такава кошничка, но докато заври водата, макар и два пръста ми се изчаква чакалото. Ако имам късмет, на разпродажбата да си намеря някоя намалена  Mr. Green ще си купя със сигурност.

# 507
Ако ви се е прияла диня-тази в лидл-става Peace

# 508
  • Sofia, Bulgaria
Момичета да попитам, имате ли представа палатката на Ботевградско от колко часа ще бъде отворена в петък, дали е от 7:00 както магазина?

# 509
И аз това се чудих, че мисля да ида рано.

Общи условия

Активация на акаунт