Лидл 82

• 115 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
просто защото течен шоколад не взимам никога в къщи.

А може да взимаш течният шоколад на Гайо.Само с хубави съставки е,не като Нутелата.Цифра е,но поне човек знае какво ядат децата му

Ако ви се е прияла диня-тази в лидл-става Peace

Супер

# 511
А, не са нови тези ароматизатори...аз съм купувала и миналата година. Но при мен не миришат, не се усеща. Хем ги слагам в тоалетната, която е метър на метър и пак не се усеща... Confused

Ами хубав е ароматизатора, но трябва на всяко влизане да го разклащаш, за да се напои фитила или както там се казва онова нещо вътре. Няма да вземам повече такъв ароматизатор.

# 512
Много отдавна си мечтая  за уред за готвене на пара. Засега се въздържам да си купувам, защото нямам къде да го държа, НОООО като ви чета тук, много ме е яд, че не си го купих. Аз, ползвам такава кошничка, но докато заври водата, макар и два пръста ми се изчаква чакалото. Ако имам късмет, на разпродажбата да си намеря някоя намалена  Mr. Green ще си купя със сигурност.
От Лидл ли си купувала кошничката? Ние много го гледахме тоя уред, ама накрая не взехме и сега търсим такава кошничка. Гледахме Джейми Оливър да готви с дървена, но тя струва колкото уреда за готвене на пара в Лидл. Crazy Както и да е, мислех, че така в по-практично, от колкото да се затварят много пари в цял уред. newsm78

# 513
  • Бургас
Такава метална "кошничка" за варене на пара, може да се купи от всеки магазин за домашни потреби, в Кауфланд също май съм виждала и не е скъпа даже. Само трябва да съобразиш диаметъра ѝ с тенджерата, в която ще вариш, както и тя да не е с незалепващо покритие, защото би се надраскало. Удобна джаджа си е Peace В Лидл, обаче, нямам спомени дали са пускали подобна Rolling Eyes

# 514
Такава метална "кошничка" за варене на пара, може да се купи от всеки магазин за домашни потреби, в Кауфланд също май съм виждала и не е скъпа даже. Само трябва да съобразиш диаметъра ѝ с тенджерата, в която ще вариш, както и тя да не е с незалепващо покритие, защото би се надраскало. Удобна джаджа си е Peace В Лидл, обаче, нямам спомени дали са пускали подобна Rolling Eyes
Hug bouquet

# 515
Хвърлила съм око на този кантар: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=38826
Цената е много прилична и сигурно ще го купя Simple Smile

Искам да питам и за тази пила: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1041
Някой да я има да сподели мнение, благодаря Simple Smile

# 516
Искам да питам и за тази пила: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1041
Някой да я има да сподели мнение, благодаря Simple Smile
Беше коментирана на предните страници. Peace

# 517
Хубави ли са ел.четките. пускани ли са ?

# 518
и аз се присъединявам към питането за ел. четките - детските? От тези за възрастни взех , но работиха ок. 1 м и до там.....сега не знам дали да рискувам за децата (ако въобщюе се докопам де)

# 519
Добро утро момичета Simple Smile
Миналата година "палатката" на Ботевградско шосе беше отворила още в понеделник.
Дали някой е минавал и е видял сега има ли нещо?

# 520
Добро утро момичета Simple Smile
Миналата година "палатката" на Ботевградско шосе беше отворила още в понеделник.
Дали някой е минавал и е видял сега има ли нещо?
[/quot

Вярно ли аз се чудя някой дали има брошура преди пускаха  newsm78 newsm78

# 521
  • Перник
Аз идвам да похваля шампоана Сиен профешънъл. Ползвам го вече 2-3 седмици и съм много доволна от начина, по който изглежда косата ми - по-лъскава, по-жива, с повече обем.
Вкъщи тахан ям само аз, смесвам го с мед и мога да изям...колкото има  Crazy. Детето отказва да го пробва дори - изглеждал гадно  Confused

Онзи ден мъжът ми взе някакъв чипс със скариди, изостанал от азиатската седмица - няма такава гадост - смърди на развалена риба, даже и котката отказа да го яде  Sick

# 522
  • Варна
Здравейте!

Има ли случайно ел.кана в  магазините?
Имам спомен че скоро имаше промоция newsm78

# 523
и аз се присъединявам към питането за ел. четките - детските? От тези за възрастни взех , но работиха ок. 1 м и до там.....сега не знам дали да рискувам за децата (ако въобще се докопам де)
и при нас четката работи около 1мес и просто спря. Мисля да не рискувам този път.  Peace

# 524
А  пробвахте ли да върнете в Лидл неработещите четки?

Общи условия

Активация на акаунт