Искам да кажа ... (75)

• 74 958
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
  • Телиш/Плевен
Прекрасна Жаки!!! Heart Eyes

Продължавам да се изумявам на това със зодиите - и аз съм риби и се определям като темерут. Shocked Всъщност на мен са ми интересни тези неща, но просто не вярвам, че зодията определя каквото и да било. Но е факт, че има някои съвпадения. Peace И в хороскопи се зачитам понякога, случвало се е да прочета нещо, което след това да ми се случи. Но силно се съмнявам да се случва на всички представители на тази зодия.

Относно мъжете - била съм с такъв от моята зодия и действително имаше доста сходства, та и нещата между нас приключиха бързо. Но и досега сме в добри приятелски отношения и много се разбираме. С мъжа ми сме много различни, но ето, че ни се получават нещата. При нас важи приказката, че противоположностите се привличат.

# 106
Айде, банда, черпя, станах кръстник. Всичко живо, здраво.

# 107
Честито. Жив и здрав да е малкият!

# 108
  • Телиш/Плевен
Честито, Сандоканчев! Живо и здраво да е детето! bouquet

# 109
  • Варна
Айде, банда, черпя, станах кръстник. Всичко живо, здраво.
Много обичам такива новини!  Grinning Честито!

Днес се натоках(извинете за думата  Joy), гримирах и ходих по работа. И с токчета бях.  Laughing
Имам отвреме на време такива импулси да съм красива, когато не е необходимо и няма повод.

Толкова съм свикнала със сайта, в който си качвам снимки и имам албуми, че се ядосвам дето не работи.
Търся си друг сайт, в който мога да качвам и трия после без кодове за снимката, директно. Пробвах с един руски, но не можах да разбера как да изтрия после. Нямаше такава опция. Дайте идея за сайт по моя вкус!

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 18:59 от Стейси Грей

# 110
Еее, честит да е юнака 😊
Тонка, не бъркаш😊Но независимо, че сме една зодия сме много различни.Той е по-добрата половина Mr. Green

# 111
  • Варна
Умишлено ли никът ти е Ekatrina, вместо Ekaterina?
Ако е така, Тони ти бърка ника.  Simple Smile

# 112
  • Ямбол
И ние сме една зодия, различия имаме много. Затова попитах Контеса и повечето характеристики, които се отнасят до мен, не важат за мъжа ми.
Може би различната семейна среда, образование, дори улицата формират повече отколкото някакви звезди.

# 113

Умишлено, защото Ekaterina беше зает, затова спестих една буква и стана Ekatrina😊

# 114
  • Телиш/Плевен
Стейси, аз ползвам tinypic.com, но съм с регистрация там. И съответно като вляза в нея, си качвам файловете. Всичко се запазва и има опция да се трие дори веднага след качването. Но без регистрация не знам как са нещата. newsm78

# 115
Лиляна, за мъжете е друго описанието Simple Smile
Води се много добра комбинация Водолей с Водолей.

Аз описах и себе си като представител на тази зодия  bowuu

Жаки, изтървах снимките на малката Sad Ама е голяма фога!

# 116
  • Телиш/Плевен

Умишлено, защото Ekaterina беше зает, затова спестих една буква и стана Ekatrina😊
Някои изписват част от буквите на кирилица (или на латиница, ако никът е на кирилица) и пак им се получава желаното потребителско име. Но ти сигурно вече си свикнала с това. Hug

# 117
  • Варна
Честито Сандокане, чест голяма.

Цял следобяд в молО... кино-мино, игри...
Ааа, не е за мене това, хеле в почивен ден.
Главата ми стана шиник, голяма гюрултия.
Утре ще градинарстваме, ако не вали... та
се сещам,че Куркума не се е мяркал отдавна...

# 118
  • Варна
Ако е така, Тони ти бърка ника.  Simple Smile

На твое място щях да потърся алтернатива. Примерно липсващото "е" да е на кирилица. Или в краен случай някой символ, цифра след името. Така все едно има изпусната буква. Не че нещо, но много харесвам името и ми прави впечатление изпуснатата буква. Пък ти както си решиш.  Simple Smile

Лиле, мъжът и жената от една зодия са различни. Контесата писа за теб. И като цяло не толкова зодията е важна, а другарчето с неговата зодия. И ние сме една зодия с моя мъж, но все пак различни донякъде. Може би това "донякъде" е определящо.  Laughing

Лале, ще се пробвам дали това е мой сайт! Благодаря!  Hug

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 20:19 от Стейси Грей

# 119
Момичета, не се бях сетила за комбинацията кирилица-латиница.Ще пробвам.

Жаки, веднага познах малката без да съм я виждала друг път.Прилича на теб, красавица е😊

Общи условия

Активация на акаунт