Искам да кажа ... (75)

• 74 944
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Тони, ти първо разбери коя е, пък после като я срещнеш я питай няма ли да продава, че тоя потъващ блок, да помисли да се изнесе преди да е станало късно и няма да намери купувачи  hahaha

Ние като продавахме, съседите също злобарстваха, даже отчет трябваше да им се дава, кой ще го купи - ако са цигани НЕ може  Mr. Green

# 751
  • София
Тони, ти първо разбери коя е...
Интересното е, че ми докладваха от кое село е. Като че ли им знам селата и родословието. Обаче бързо ще я разконспирирам по следа "село". Щото аз може и да не съм в час, но там всички се познават и си знаят биографиите.

# 752
Абе момичета, как се мери температура с електронен термометър?  Shocked Показва, че трябва да съм замръзнала - между 34 и 35,6... ако го държа след сигнала още 2 минути успях да добутам до 36,6. Ама ми е важно дали имам или нямам температура!

Днес си взех почивен ден, защото ме хвана някакъв вирус, а и болежки от друг проблем ми се появиха. То една скука в офиса... до днес по законите на Мърфи. Утре трябва да отида на работа задължително, имам да чета една документация, още не съм я отворила. Не знам дали ще я и отворя. Искам, ама много искам да пусна прахосмукачка и моп и чакам още малко време, днес поне си отметнах малко лична работа, доколкото успях де, то не съм на 100% адекватна.

# 753
Мър, на някои термометри пише да се остави след сигнала около минута. Така 36,6 е нормално. Не знам обаче твоят какъв е.

# 754
Значи да гледам тази след сигнала, защото другата преди със сигурност не е вярна. Мерси  Peace Не чувствам да имам температура, ама трябва да си я следя, обаче то с такива термометри. Защото фармацевтката само не припадна при желанието ми да си купя "не електронен, живачен искам!"  Mr. Green

# 755
  • Sofia
Мър, за да си по-спокойна, купи си класически безживачен термометър  Peace
http://unimark.info/classic-mercury-free-thermometer
Тия дни ползваме само такъв.Имаме ушен,безконтактен-за слепоочие и електронен. Разлика от 2 градуса са ми давали един от друг  Shocked.

# 756
Мър, мери си я с живачен. на мен електронен един ден ми изкара акъла. Изписа, че детето е с 42 градуса. Не са били толкова, но от тогава меря по бабешкия с живачен. (Моята нормална телесна температура е 35).

# 757
Онзи ден синът ми като си мери температурата три пъти го пускаме и трите пъти различно показа... аз си мислех, че детето не е държало правилно.
Живачните нали ги извадиха от употреба?

# 758
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че ме издразнихте досатъчно с рецептите за козунаци и днес направих поредната "проба". Ей ги на-
Скрит текст:

Не знам как да устискам да не ги подкарам горещи  Blush

# 759
Май да блек кет, но има нещо като спиртни. Пак са по-малко дефекти дават.

# 760
  • Sofia
Тарти,майсторке!  Crazy chef Бих си отчупила  Mr. Green
На моите като им"обещах" домашни козунаци за Великден и казаха,че няма нужда да се моря  Crossing Arms  newsm78.

# 761
Тарталета, ние с удоволствие бихме помогнали в устискването! Няма да ти остане и троха изкушение. Simple Smile

# 762
Как не те е срам  Crossing Arms. Искам поне един тутманик и козунак да ми се получат в живота.

# 763
  • Mediterraneo
Бррр, ужасно вкусни са! Правих по рецепта със заквасена сметана, месих в машината, оформих на ръка, второ втасване на слаба фурна и един час печене( понеже фурната ми е *ибана и не отчита градусите)  Crazy ММ се поти над снимката и се чуди ще останат ли, докато се върне от работа. Дано и за Великден ми се получат, че аз два пъти едно и също нещо не вадя!

# 764
Няма живачни вече... иначе да го бях взела.
Козунаците са един път  chef

Общи условия

Активация на акаунт