Искам да кажа ... (75)

• 74 920
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Хм,ще вземете да ме навиете и  мен за домашен козунак  newsm78. Ама  трудно се меси и много се дебелее от него  Crossing Arms
Свеки меси и козунак, и кифлички, и ние се подреждаме и уреждаме  bowuu

# 526
  • До морето
И на мен ми стана интересно за козунака със закв.сметана, ще чакам рецепта.
Елисана, аз го имам "нещото" за палачинки- супер стават,  твоето да не е дефектно, нещо?
Биопарокс е наааааааааай-гадното лекарство евър  Sick
Ние сме на детски рожден ден, който прерастна в средно голяма сватба, оставих всички да дивеят и се прибрах за едно бързо кърмене  Joy

# 527
  • Телиш/Плевен
Козунак правих преди два дни за пръв път (по рецепта от опаковката на брашното), не беше лош резултатът, но има какво още да се желае. За Великден обаче смятам пак да караме на купешки.

Мър, не ми зарежда рецептата ти. Тази ли е или имаш и друга, която да добавя в книгата? Hug
Добавям и останалите споделени рецепти. Peace

# 528
Точно тази  Peace

# 529
  • Телиш/Плевен
Hug

Рецептата за козунака със заквасена сметана трябва да е тази, ако правилно съм се ориентирала. Peace Ще добавя и нея, след като Сесил потвърди, че е тя.

Гена, за теб - козунак без месене. Wink

# 530
  • Sofia
Ехааааа,  bouquet!
Ако може и без ....дебелеене  hahaha.
Благодарско,Лаленце и Онна  Hug.

# 531
Лале, това е рецептата.

# 532
И аз всяка година правя супер козунаци. Ето рецептата - отивам на пазара Иван Вазов, на магазинчето на пекарната, и кеф ти със стафиди, кеф ти без. Хохохо. Иначе, много вкусни ги правят, препоръчвам ги.

# 533
  • Бургас
Козунака го правя по една и съща рецепта,бърза,лесна,с нормално количество продукти,дори бих казала много минимални. Стават убийствени просто!

След тежка седмица,работа на две места,търчане по задачи,по институции,за капак децата тази вечер са скъсали синджира и едвам ги изтрайвам вече.....

Пийвам си смокиновата ракийка с айрянче .. и никой да не ме безпокои,моля!

# 534
Козунака го правя по една и съща рецепта,бърза,лесна,с нормално количество продукти,дори бих казала много минимални. Стават убийствени просто!

Кажи ни тази лесна рецепта и на нас Hug Grinning

# 535

След тежка седмица,работа на две места,търчане по задачи,по институции,за капак децата тази вечер са скъсали синджира и едвам ги изтрайвам вече.....

Пийвам си смокиновата ракийка с айрянче .. и никой да не ме безпокои,моля!
Голям си скрипак. Със смокинова ракийка да ни манипулираш по вечерно, не те е срам. Дюлева имам. Вземам я пак от пазара, страшна е. Крушева и ягодова съм пил. Ма баш смокинова. Черпи по едно, не се стискай.

# 536
  • София
Сандьо, и аз правя козунак по твоята рецепта.
Как пък не бих се занимавала да меся и пека, при положение, че до нас правят божествени козунаци.

# 537
Сандьо, и аз правя козунак по твоята рецепта.
Как пък не бих се занимавала да меся и пека, при положение, че до нас правят божествени козунаци.
Къде е това?

# 538
  • София
В един прост работнически квартал на София. Далече е от Иван Вазов.  Grinning

# 539
В един прост работнически квартал на София. Далече е от Иван Вазов.  Grinning
  Ти да не се засегнеш нещо. Не ме интересува къде живееш. Просто съм фен на хубавите козунаци. Препоръчвам нашите, но и батето си има бате. Може вашите, да са по - хубави нашите.

Общи условия

Активация на акаунт