Искам да кажа ... (75)

• 74 941
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ето ме и мен, чисто нова! newsm53
Оказа се, че и четирите страшни диагнози, които сама си бях поставила, ги нямам Laughing
Могло е да мина само през психиатър, ама нейсе Joy
Вместо да ходя от кабинет на кабинет, полежах за изследвания в една много хубава малка пловдивска болница - кардиолог, гастро, ендокринолог - ВСИЧКО ми изследваха, освен че ме успокоиха ... ми върнаха и надеждата че още се намират и истински лекари!

Мъже с бради и мустаци харесвам аз, ама поддържани,  Mr. Greenконтешки, а не като дядо Коледа!

За въшките също съм на мнение, че от газ, мас и оцет косата става прекрасна. Ама то не помня дали имаше други продукти специализирани едно време...

И аз се стреснах от гаджето на сина на Даун, ама после прочетох ... с разбиране hahaha та се успокоих.

П.П. Защо си нямам аватар?

# 721
  • Sofia
Разбираемо е за момиченцата да искат дълги коси -всички принцеси са дългокоси  Laughing.Моят син и сега не дава да продумам за рязане на МОЯТА коса  hahaha

Скрит текст:
Пак го водих на преглед аз. Не спада и не спада тая Т. И според личната е вирусна,а не бактериалнаинфекцията и въпреки "желанието" ми, не му изписа АБ. Ама,умори се детето  Tired.Утре ще му пусна кръвна картина да видим стойностите.

Тони, пощите ли се  ooooh!? Да минава без драми с косата,пожелавам  Peace.

Lucie, чудесно! Наслаждавай се на здравето си и се награди  Laughing!

# 722
Ето ме и мен, чисто нова! newsm53
О
Скрит текст:
каза се, че и четирите страшни диагнози, които сама си бях поставила, ги нямам Laughing
Могло е да мина само през психиатър, ама нейсе Joy
Вместо да ходя от кабинет на кабинет, полежах за изследвания в една много хубава малка пловдивска болница - кардиолог, гастро, ендокринолог - ВСИЧКО ми изследваха, освен че ме успокоиха ... ми върнаха и надеждата че още се намират и истински лекари!

Мъже с бради и мустаци харесвам аз, ама поддържани,  Mr. Greenконтешки, а не като дядо Коледа!

За въшките също съм на мнение, че от газ, мас и оцет косата става прекрасна. Ама то не помня дали имаше други продукти специализирани едно време...
И аз се стреснах от гаджето на сина на Даун, ама после прочетох ... с разбиране hahaha та се успокоих.

Mr. Green Днес май АЗ съм за психиатър. Току прочетох:
Ето ме и мен, чисто нова ГОЛА!  Joy Joy Joy

# 723
  • София
Софи,  hahaha
като вица, дето учителката питала децата как си представят бог... а Иванчо казал "като гола жена".
Баща му вечер викал на майка му : Боже господи, пак ли идваш?

# 724
  • Телиш/Плевен
Браво за хубавите новини! Hug
Относно аватара - в imgur ли е бил? Защото вероятно това е причината сега да го няма.

# 725
Луси, през телефон аватара ти се вижда - рози, бели и розови.

# 726
  • Телиш/Плевен
Да, наистина се вижда през мобилната версия, сега превключих на нея. И наистина беше в този сайт и явно затова не се вижда.
Ето го качен на друго място (ако още държиш на него, де): http://oi66.tinypic.com/svq6g0.jpg
 Hug

# 727
Светалчо, ще споделя, засега съм съвсем в началото, но мога да кажа, че е от книгите, които веднага ме грабват. Мисля, че ще е много хубава, Лиляна я хвалеше преди време.
Записах децата за летни лагери в планината. Малкият все се сърдеше, че само батко му ходи, а той седи при баба си и ето че и неговият ред дойде, дано му хареса. Той е по-гальовен и чувствителен от батко си, но все пак е достатъчно самостоятелен, за да не ревне за мама, затова нямам притеснения.

# 728
Даун, че кво като си омъжена още? Голям праз /както казвахме едно време/.
Гена, дано се оправи бързо малкият.
Тони, как е Кати? Пощиш ли? Днес разказвам на мъжа ми, че малката ти има въшки и му викам - представяш ли си какво ни чака? Че и двама. А моята коса е супер гъста и не знам. Добре, поне, че мъжът ми е гологлав, ама пък си има брада, с която го харесвам. Не го харесвам гладко избръснат. Взехме да се чешем двамата едновременно, той по брадата, аз по косата. Та се посмяхме.

Харесва ми, че темата живна.

# 729
Ванини, как са твоите бонбончета?

Грее слънце навън, но е хладно. Слязох до магазина без връхна дреха и с бърза крачка се прибрах.

# 730
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янечек, благодаря. Хубаво е като те грабне книгата от първата страница. Какво ти хубаво, едно от най-готините усещания си е. Joy

Много се зарадвах днес на слънчевото утро. Обичам дъждовно време, ама да не прекалява.

Луси, радвам се, че си се успокоила и че здравето ти е наред. (Не съм разбрала, че си в Пловдив, затова ти предложих лекар в София, дано не ти е прозвучало неуместно моето предложение.)

Имате всички прегръдка от мен Hug (така се чувствам днес Joy)

# 731
  • Sofia
Ех,слънчице,най-накрая  Hug!

Ние се поуспахме,та отлагам изследванията. Като че ли няма да се наложи да ги правим   Praynig. Обаче саклетът е голям  ooooh!.

Днес-утре ще мина през училището да взема учебници,че не останаха много учебни дни до края на годината, а предстои външно оценяване/оцеляване   Crazy.

Другият уикенд е Цветница, след него-Великден и след това-Гергьовден  Party.Яко празници.
У нас е цъфнала и Коледната звезда  Shocked, и лалетата и нарцисите  Mr. Green.Кеф ти риба,кеф ти паламуд  hahaha.

# 732
  • София
Привет!  Grinning
Ние вчера се намазахме обилно с животинското мазило, което забележете! - не се отмива, а косата трябва да си изсъхне сама. Чак довечера ще си мием косите, дотогава ще се носи ухание на нещо странно (между боя и газ). Съответно тогава ще прегледам има ли нещо по главата на Кати, а утре моя приятелка ще я прегледа из основи, защото тя е специалист. Мен също ще ме прегледа. Вчера поръчах и ел. гребен, обаче днес се обадиха, че ще бъде в наличност другата седмица. Викам им "Ако разчитахме на вас, въшките да са ни погълнали". Както и да е, не се отказах от поръчката, че знае ли се кога пак ще ни притрябва. Предпочитам да го имам тоя уред и да не го използвам, а не обратното. Същото, както и с инхалатора вкъщи, който седи за украса.

Този уикенд ни чака голяма одисея. Ще пътуваме и ще изнасяме цял голям апартамент - вещи, мебели... Добре че моя приятелка изяви желание да вземе цялото обзавеждане на хола и да си го занесе на село в къщата. С останалите три стаи ще се борим, няма начин. Добре, че имаме помощници и намерихме превоз. Много неща ще бъдат изхвърлени, а други - подарени. Кръщелницата ми е в еуфория, защото ще се обзаведе с книгите на Стивън Кинг и Дийн Кунц, както и разни други романи със страхотии. Класиката ще си я задържим, на първо време в кашони.

# 733
Днес реших да ви чета във влака и сега половината град ме мислят за луда. Цвилих със сълзи на очи, а около мен леко се поопразни Simple Smile.

Тони, споко, кандидат зетя е хетеро Simple Smile.

# 734
  • Sofia
DownJoy, що не им четеш на глас на 'ората, да видят що е то български хумор и сатира   hahaha
Тонка, местите ли се?  Ако сте новодомци,да ви е честито!  Peace

Въртя се като пумпал и уж все нещо домакинствам....пък погледнал се Илия-пак в тия  hahaha,че и моята работа същата  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт