Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 704
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • София
SVR Chronolys:
Не бих повторила Rolling Eyes Ароматът не ми допада и е малко тежък като консистенция за моя вкус.

sysonka за тези комплекти конкретно не мога да дам мнение, но от продуктите на Uriage съм много доволна. Преди злополучния ми опит с SVR ползвах Izoliss на Uriage - крем и околоочен контур.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 16:51 от zina_

# 256
При последното ми посещение при дерматолог я помолих да ми препоръча добър крем за чувствителна кожа против първи бръчки. Препоръча ми следния крем:

Много съм доволна, хидратира много добре и кожата ми се чувства комфортна.
Дерматологът ми каза, че това е фирма, която произвежда филъри и е добра и в кремовете.

# 257
  • на земята
При последното ми посещение при дерматолог я помолих да ми препоръча добър крем за чувствителна кожа против първи бръчки. Препоръча ми следния крем:

Дерматологът ми каза, че това е фирма, която произвежда филъри и е добра и в кремовете.
От къде мога да го закупя?

# 258

От къде мога да го закупя?

Аз го взех от самия дерматолог, но видях, че го има онлайн http://apteka.framar.bg/30027959/%D0%B3%D1%83%D0%BD%D0%B0-%D0%BD … -75-%D0%BC%D0%BB-

Но цената е по-различна. Аз го взех за 45 лв.
Само да предупредя, че ако не сте със суха кожа, може да ви дойде леко "тежък".

# 259
  • Sofia
   Аз да допълня предупреждението с това, че кремът има доста силна неприятна миризма (поне според мен и повечето съфорумки – на някои, обаче, им понася от това, което са споделяли). Peace

# 260
  • на земята
Кожата ми е много суха,многооо Peace

# 261
Моята е комбинирана - мазна в Т-зоната а останалото е мноооого суха.Ползвах La Roche Posay - Effaclar Duo и ми беше идеален, но ми идва леко мазен за лятото и свърши. Мисля да пробвам крема, който хвалехте в миналата тема на Ziaja, но не си спомням кой от всичките е. Ще съм много благодарна ако някой се сети и помогне  Hug

# 262
Мисля, че ставаше въпрос за серията с манука:

# 263
Много благодаря  Hug bouquet

# 264
В неделя имам рожден ден и реших, че ако не тогава кога ще си направя подарък хехе. Отидох в магазина за хубава и скъпа козметика в моя град и консултантката ми препоръча Uriage Hyseac K12 и някакъв рестроктуриращ. Кожата ми е нормална, но дехидратирана и имам запушени пори. Вие как мислите? Не открих отзиви много, затова реших да попитам тук. Не ми се дават парички за нещо, което няма да ми свърши работа(че кой иска, хаха) Ака имате предложения, моля споделете и благодаря предварително! Simple Smile

# 265
  • Бургас
В неделя имам рожден ден и реших, че ако не тогава кога ще си направя подарък хехе. Отидох в магазина за хубава и скъпа козметика в моя град и консултантката ми препоръча Uriage Hyseac K12 и някакъв рестроктуриращ. Кожата ми е нормална, но дехидратирана и имам запушени пори. Вие как мислите? Не открих отзиви много, затова реших да попитам тук. Не ми се дават парички за нещо, което няма да ми свърши работа(че кой иска, хаха) Ака имате предложения, моля споделете и благодаря предварително! Simple Smile
Uriage Hyseac K12 е за мазна кожа с акне , а свен това съдържа алфа хидрокси киселини, които увеличават фоточувствителността и затова се препоръчва такива кремове да се използват вечер а ако все пак се слагат и през деня - с крем с много висок слънцезащитен фактор!

# 266
Щом си с нормална и дехидратирана кожа, не е подходящ за теб този крем  Peace По-скоро потърси нещо, което да не запушва допълнително порите ти. За дехидратирана е добре да търсиш нещо с хиалуронова киселина  Peace

# 267
Здравейте имам питане за крем  ,моята дъщеря е на 15год и се чудя какъв крем маже да ползва,моля по запознатите да ми препоръчате някъкъв за тази възраст лек хидратиращ за летния сезон,малко съм объркана и незнам какво може за тази възраст .

# 268
Здравейте имам питане за крем  ,моята дъщеря е на 15год и се чудя какъв крем маже да ползва,моля по запознатите да ми препоръчате някъкъв за тази възраст лек хидратиращ за летния сезон,малко съм объркана и незнам какво може за тази възраст .

Защо не се консултирате с дерматолог? На тази възраст е доста рисково да се ползва какъв да е крем. Когато бях на нейните години дерматолог ми препоръча измиващ гел и крем за лице на Авен, който ползвах до 24 годишна. Винаги съм била с мазна, а като тийнейджър и проблемна кожа, така че не знам за нея дали би бил подходящ. Пак от дерматолог знам, че козметиката на Авен по принцип е много добра за млада кожа, но моят съвет е да се направи една консултация със специалист.

# 269
Кое му е рисковото?   Thinking Naughty

С какъв бюджет разполагаш? Ако искаш лек и хидратиращ от медицинските, този ми се струва идеален.

Мисля, че в новата версия е й със слънцезащита

Общи условия

Активация на акаунт