Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 646
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Пробвала съм на Корес за нормална и комбинирана кожа, но са ми много тежки, избиха ми пъпки. Ароматът и на мен не ми допадна.

В момента ползвам Фитокод за суха кожа, въпреки че моята не е суха. Добре ми понася, но ароматът е ужасен.
Лятото бях на Фитокод 35+, лек и приятен, много добре ми се отрази. Но вече ме е страх да купувам предвид това, че не знам на какъв аромат ще попадна.

# 361
  • варна
Добър ви ден, жени!
на 70 години съм, искам малко да се подмладя,може ли неможе ли не знам, но добре ще е ако сваля някоя година и бръчка от лицето. Ако имате нещо ефикасно за предвид кажете тука, може и други жени да опитат. а аз на моите приятелки сама ще им кажа какво съм прочела. Grinning

Laughing Хайде да не се заблуждаваме!Ако имаше мазило с което да се подмладява кожата, или да се махат бръчки,то нямаше да има актриси(да речем) с бръчки,защото несъмнено те  могат да си позволят кремчета за хиляди левове(по наш стандарт).Скалпел е алтернативата,а докато съберем кураж и достатъчно пари за цялостно тунинговане ,можем да разчитаме на добра хидратация и нощно подхранване.В марките вече принципа е проба-грешка,защото може и крем за левче да влияе чудесно ,а такъв за 200 не.Много са хвалени био маслата от българска роза,кремовете на Ланком,Ести Лаудер и Шанел.Лошото е,че в темите за козметика пишат предимно млади жени с по-различни нужди за кожата от една жена над 55години...За това  съвета ми - е консултация в аптека, в дрогерия или магазини Прити шоп,Сефора,Дъглас,Бюти зон,в зависимост от средствата,които сте склонна да заделите.
Надявам се да съм била поне малко полезна,без да съм препоръчала конкретна марка и ,,невероятен,,крем. Laughing

# 362
аз пък напоследък съм заинтригувана от крема perle bleue,който го рекламират доста, харесва ми тази формула със смесване на двата компонента - серума с крема.Струва ми се , че има наистина силно действие...

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 11:29 от krasnakalina

# 363
Вие ползвате ли някаква шпатула за крема? За да не бъркате с пръсти.

# 364
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам лъжичка, малка, тясна с дълга дръжка, купена от фирма за лабораторно оборудване.

# 365
Аз съм си взела от онези дървените шпатулки за разбъркване на кафе и всеки ден - нова.
Гледах скоро, че Диор имаха много хубави шпатулки за проба на щанда.

# 366
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, винаги ползвам пластмасова шпатулка, когато кремът е в бурканче.  Peace

# 367
Момичета , от кой крем за суха кожа  сте най- доволни - на Авен, юсерин или Ла рош?

# 368
Момичета , от кой крем за суха кожа  сте най- доволни - на Авен, юсерин или Ла рош?
Ла рош  Peace Него ползвам сега и съм доволна.Но мисля да пробвам след него друг Simple Smile

# 369
Ла рош  Peace Него ползвам сега и съм доволна.Но мисля да пробвам след него друг Simple Smile
http://www.kozmetika.bg/LA-ROCHE-POSAY/59975_HYDREANE-(%D0%A5%D0 … 0%BE%D0%B6%D0%B0/  този ли ?

# 370
Ла рош  Peace Него ползвам сега и съм доволна.Но мисля да пробвам след него друг Simple Smile
http://www.kozmetika.bg/LA-ROCHE-POSAY/59975_HYDREANE-(%D0%A5%D0 … 0%BE%D0%B6%D0%B0/  този ли ?
Точно.И ми е много икономичен.Ползвам след баня и сутрин след измиване на лицето и е 6+ поне за мен Simple Smile

# 371
  • на последния етаж
И аз съм за Ла Рош.

# 372
Благодаря ви  bouquet bouquet bouquet

# 373

Toleriane Ultra ми харесва много повече от другия.

# 374

Toleriane Ultra ми харесва много повече от другия.

Toleriane Ultra  какво представлява ? Серум ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт