Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 489
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Има ли такова чудо крем който да стегне отпуснатата кожа около скулите и брадичката?

# 691
Има ли такова чудо крем който да стегне отпуснатата кожа около скулите и брадичката?
не,ако някой го твърди, значи реално няма такъв проблем. По скоро някаква апаратна процедура може да се пробва, Вива или Легаси,но пак от само една няма да има кой знае какъв ефект.

# 692
  • Canada
не,ако някой го твърди, значи реално няма такъв проблем. По скоро някаква апаратна процедура може да се пробва, Вива или Легаси,но пак от само една няма да има кой знае какъв ефект.

Peace

Ако е леко отпускането може би и дерма-ролер би бил ефикасен, но трябва постоянство  Peace

# 693
Legacy не ми се отразяваше добре , затова търся алтернатива , без уреди и боцкания .Аз съм на 20 , но не знам защо кожата ми се отпусна изведнъж...

# 694
Наскоро си купих същия крем на Nuxe,ползвам го вече повече от 10дни заедно с околоочния от същата серия.Безкрайно съм доволна и много впечатлена от марката. Peace Това са първите ми кремове на Nuxе,кремът за лице е страхотен за моята нормална към комбинирана кожа,няма кир ефект,хидратира страхотно,не е мазен,попива супер,топи се в кожата направо,любим ми е. Heart Eyes Ухае невероятно,като уханието му се задържа доста дълго на кожата,козметиката на Nuxe е силно парфюмирана само да вметна,ако не харесвате такава не е за вас.Околоочният крем също ми харесва,попива моментално,леко ми мирише на лекарство обаче,не е толкова фатално. Скоро ще пробвам и крем на Ахава,както и на Филорга които поръчах наскоро,оглеждам се и за такъв на Шисейдо,още обаче не съм се ориентирала към кой точно да се насоча.Обзела ме е мания за бяла козметика. Grinning

Аз също го взех с околоочния крем от същата серия. Докато е нанесен в зоната около очите го усещах добре, без сухота и опъване, но когато попие напълно сухотата се завръща, т.е установих, че няма дълготрайна хидратация. Имам фини линии само в тази зона и кремчето с тях не се справи. За него съм със смесени чувства. С чувствителна кожа съм и крема бе доста толерантен, в това отношение нямах проблеми, но с основната си задача да премахне фини линии или дори само да ги омекоти, не успя! Действието на крема за лице при мен бе в пъти по-добро от това на околочния!

# 695
Аз съм на 20 , но не знам защо кожата ми се отпусна изведнъж...
Дали не си внушаваш и вглеждаш прекалено, колко може да се отпусне кожата на 20 години ? Не мисля. Wink
Освен това съм виждала твои снимки и смело ти заявявам, че кожата на лицето ти е точно каквато трябва да бъде на твоите години  Hug

# 696
Дали не си внушаваш и вглеждаш прекалено, колко може да се отпусне кожата на 20 години ? Не мисля. Wink
Освен това съм виждала твои снимки и смело ти заявявам, че кожата на лицето ти е точно каквато трябва да бъде на твоите години  Hug
Жана , около година се отпуснах и с килограми и с тренировки и съм направила двойна брадичка , наскоро се загледах ,  за съжаление не си внушавам Sad

# 697
  • Бургас/Пз
Жана , около година се отпуснах и с килограми и с тренировки и съм направила двойна брадичка , наскоро се загледах ,  за съжаление не си внушавам Sad
Двойната брадичка и отпуснатата кожа около скулите нямат нищо общо.
Има упражнения за лице, може да пробваш!

# 698
ani_d , благодаря ти ще потърся  Hug , дано помогнат..

# 699
Двойната брадичка и отпуснатата кожа около скулите нямат нищо общо.
Абсолютно.

# 700
...

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 17:36 от let_it_shine

# 701
  • Canada

Радвай се на младостта и свежестта си и изобщо не се вглеждай в незначителни детайли  Hug Чудесна си  Hug

С течение на времето кожата ще се прибере, освен ако генетично не ти е такава структурата  Peace

Както те е посъветвала ani_d можеш да пробваш да ускориш процеса с някои упражнения, нищо друго не ти е нужно  Flutter

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 17:05 от Foncé

# 702
  • Бургас/Пз
Много си хубава! Просто малко си напълняла и си направила бузки, както казват бабите Simple Smile Simple Smile
Имаш толкова хубяво и чисто лице , че няма за какво да се притесняваш. Каквито и кремове да купиш , ако ще и от 300лв да са , те няма да ти решат проблема. Процедурите за изсмукване може би ще имат някакъв ефект, но ти пйк казваш, че Легасито не ти помага. Остава да пробваш с малко намаляване на кг-те и упражнения за лице.

# 703
let_it_shine, съгласна съм с момичетата, абсолютно нищо ти няма на кожата на лицето, аз увисване на контур въобще не виждам. Ти прекалено много явно се вглеждаш и си доста самокритична, а не трябва. Peace
Със сваляне на малко килограми всичко ще си дойде на мястото.

# 704
Хубаво, младо момиче, нищо ти няма, чудесно си изглеждаш!

Аз съм на 39 години и за дневен крем ползвам

а за нощен

Доволна съм и от двата, но имам на моя страна младолик ген, та не се оплаквам изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт